Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ultima - szanuje Patch jeszcze... damn. Tak patrzę że ta kolekcjonerka to XD Po masce corvo było się nauczyć nie? Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez mozi
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę szkoda pięknej pogody, ale co tam. Sony znów dostarczyło i trzeba grać
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 4 godziny temu, ireniqs napisał: Od momentu gdy kupiłem EK z Dark Souls 2 nigdy więcej już takich wydań. Badziew straszny. Lepiej brać dedykowane od firm które specjalizują się w takich figurkach. Nawet te najtańsze zjadają tą chińszczyznę dodawaną do gier. Wyjątek jak na razie to była ta z Wiedźmina 3. Figurka ezio z ac2 tez była spoko, tak samo Aloy z Horizon.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. do sierpnia nic nie kupuje
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, Velius napisał: Fajne buty a dziękuję. Ostatnio kupuje buty do biegania do pracy. Wygodne lekkie i przewiewne. Noga się tak nie poci polecam:D Jakbym w kapciach siedział Spoiler https://adrenaline.pl/product-pol-36778-Buty-meskie-adidas-Originals-Swift-Run-Maroon-Core-Black-CQ2118.html
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l kwiatki byś lepiej postawił przy oknie, a nie te odpustowe figurki;]
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szczycę się tym, że nie licząc Uncharted 4, kupowałem na Ps4 same gry nie dla Januszy. edit: Dla zainteresowanych: Jestem wyznawcą hinduskiego kultu śmierci. Niestety w naszym kraju łatwiej kupić Szkieletora niż posążek Maha Kali, dlatego stoi on u mnie na półce.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 57 minut temu, ornit napisał: Szczycę się tym, że nie licząc Uncharted 4, kupowałem na Ps4 same gry nie dla Januszy. edit: Dla zainteresowanych: Jestem wyznawcą hinduskiego kultu śmierci. Niestety w naszym kraju łatwiej kupić Szkieletora niż posążek Maha Kali, dlatego stoi on u mnie na półce. To weź mi podaj listę "gier dla Januszy" to sprawdzę czy coś mam -_- A kolekcja ładna, trzeba przyznać. Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez giger_andrus
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Weekend przyszedł, piękna pogoda, znajomi grilla rozpalają, słoneczko świeci, więc trzeba będzie rozwinąć rolety i komórkę wyciszyć żeby nic nie rozpraszało.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś nie idę spać. Będę zwiedzać nordyckie krainy
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam nadzieję, że nie będzie minusów za pionowe zdjęcie. Jakąś złośliwością rzeczy martwych każde poziome wychodziło jak kupa. Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez Frantik
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Kasy mało, w kolejce miliard gierek do przejścia, no ale musiałem. Po 5h nawalania - za(pipi)iście kozackie.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To wszystko kurła przez teddy`ego