Opublikowano 20 kwietnia 20187 l @YETI@Czezare@Kyo@smallv86 Chociaz My dzielnie wspieramy marke, wszystkie inne kopie i tak zaraz pojawia sie na pchlim... cos czyje Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez MEVEK
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 2 pytania. 1. Gdzie można limitke dorwać (nie mylić z kolekcjonerką)? 2. Jest tylko PL DUB czy można przestawić na ANG?
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Gdzie nam tam do Kyo. Pierw limitka, teraz kolekcjonerka, jeszcze pewnie ze 4 zwykle sztuki i ze dwa boundle.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Nie, w CW pisałem że jak dobrze pójdzie wjadą 2 sztuki i wjechały xD Mogło być gorzej
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 23 minuty temu, Mani napisał: 2. Jest tylko PL DUB czy można przestawić na ANG? Możesz ustawić ang dubbing i polskie napisy. Te małe fajne
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pewnie i tak nie macie juz dla mnie plusow ale rzuce ehhh
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 30 minut temu, Mani napisał: 2 pytania. 1. Gdzie można limitke dorwać (nie mylić z kolekcjonerką)? PW
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Bo lubię mieć A poza tym ten mały artbook jest tylko w Edycji Specjalnej. Spoiler Jeden steelbooczek sobie w folii zostawię
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 8 godzin temu, ornit napisał: Szczycę się tym, że nie licząc Uncharted 4, kupowałem na Ps4 same gry nie dla Januszy. Batman jeszcze
Opublikowano 21 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do szesnastej nie mogę repa rozdać Takie smakołyki czekają na fajrant
Opublikowano 21 kwietnia 20187 l Nigdy nie zrozumiem grania pod wpływem alkoholu. Ja bym połowę z grania zapomniał i następnego dnia musial powtarzać. Na picie tylko gry imprezowe lub fifa z kumplami. Gry fabularne z trzeźwym umysłem @kermit jak tylko odświeża się dzisiaj plusiki nadrobie temat. Wczoraj się wykosztowalem.
Opublikowano 21 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ale co robi zelda na okładce metroida?
Opublikowano 21 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja Edytowane 21 kwietnia 20187 l przez Malibu
Opublikowano 21 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krejtos od wczoraj na rewirze
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny do zbioru Całość wymagała trochę troski, ale warto było Spoiler
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LIMITOWANA EDYCJA, CHŁOPCZE
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l Jest na forum jakiś paragraf na spóźnione dodawanie zakupów growych?
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l 5 minut temu, kes napisał: Jest na forum jakiś paragraf na spóźnione dodawanie zakupów growych? Kupione na premierę zapomniałem wrzucić fotę