Opublikowano 27 kwietnia 20186 l 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wymarzony bundle. To cyfrówki? Fizyczne wydania Gdyby zamiast MK8 było SMO to byłbym w ogóle w siódmym niebie.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Saturn, do 03.05 cena za taki bundelek to 1749 polskich pesos. https://saturn.pl/konsole-i-gry/konsola-nintendo-switch-joy-con-niebiesko-czerwony-mario-kart-8-deluxe-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l ale za tak mocne oplatanie tymi "taśmami" pudełek przez mediamarkt/saturn to bym po pysku dawał każdemu kto tam pracuje
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Prawda, to było najmniej uszkodzone taśmami pudełko Na szczęście w środku był karton z oryginalnie zapakowaną konsolą i dwoma grami włożonymi do środka, więc tylko obwoluta bundla ucierpiała. I tak maczety powinny pójść w ruch
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na Discordzie padło pytanie, jak duże jest Labo, więc wrzuciłem od razu Switcha dla porównania.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Plus za Shovel Knight USK 0. W Niemczech możesz już grać w brzuchu matki.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, ireniqs napisał: Plus za Shovel Knight USK 0. W Niemczech możesz już grać w brzuchu matki. Przecież jak się rodzisz to masz 0lat
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l 1 minutę temu, Copper napisał: Przecież jak się rodzisz to masz 0lat No niby racja.
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l Nie zapomnij zapiąć też pasów jak odpalisz gre, zwlaszcza jak masz HDR. Moze wywalic z kapci na drugie osiedle
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Zapomniałem "pochwalić" się CoDem. Singielek pękł w dwa dni i był za(pipi)isty. Multi pękło w 10 minut i poleciało na Allegro Edytowane 29 kwietnia 20186 l przez chris85
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem nie brać jeszcze ale trafiła się niezła okazja w Neonet. Problem z moim czasem i konsola jeszcze tak stoi zapakowana. Przynajmniej bez paseczka zaciskowego
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l W dniu 25.04.2018 o 12:41, MYSZa7 napisał: Spoilerów tyle, że trzeba było kupić. A tak beczunię cisnąłem... @Paolo de Vesir machnąłem sobie alternatywną okładkę i drukłem na odpowiednim papierze A to PEGI i logo SSM to po co zostawiłeś? Jak sam robiłeś to chyba lepiej by było na całe pudełko okładkę walnąć.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l 17 minut temu, Square napisał: A to PEGI i logo SSM to po co zostawiłeś? Jak sam robiłeś to chyba lepiej by było na całe pudełko okładkę walnąć. Chciałem zrobić okładkę jak dla normalnej wersji premierowej z zachowaniem wszelkich logotypów. Okładka na całe pudełko nie za bardzo, pudełka od PS4 to niestety nie to samo co w przypadku Xboxa One.
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l 10 minut temu, MYSZa7 napisał: pudełka od PS4 to niestety nie to samo co w przypadku Xboxa One Tzn?
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l 6 minut temu, Square napisał: Tzn? Pudełka z grami na PS4 to zwykle brzydkie dvd boxy, w takim kolorze że każda okładka bez niebieskiego paska z logiem ps4 na górze wyglada po prostu źle. Edytowane 30 kwietnia 20186 l przez kes
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l 5 godzin temu, MichAelis napisał: a wy co? Mp3 z DC++? Dobry kolego podziel się informacjami ile czasu musiałeś czekać na przybycie tego zacnego wydania i czy jest spory problem aby sprowadzić sobie go do Polandii?