Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wymarzony bundle. To cyfrówki? 

Fizyczne wydania :) Gdyby zamiast MK8 było SMO to byłbym w ogóle w siódmym niebie.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

ale za tak mocne oplatanie tymi "taśmami" pudełek przez mediamarkt/saturn to bym po pysku dawał każdemu kto tam pracuje :shotgun: 

Opublikowano

No tak, bo jak to potem do Labo wykorzystać.

Opublikowano

Prawda, to było najmniej uszkodzone taśmami pudełko :frog: Na szczęście w środku był karton z oryginalnie zapakowaną konsolą i dwoma grami włożonymi do środka, więc tylko obwoluta bundla ucierpiała. I tak maczety powinny pójść w ruch

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Na Discordzie padło pytanie, jak duże jest Labo, więc wrzuciłem od razu Switcha dla porównania. cc79d0c3124135f56b49c978a6d88b74.jpg

Opublikowano

Zdjęcie kciuka dla porównania zrobiłoby lepszą robotę :P 

Opublikowano

Plus za Shovel Knight :yakubu:

USK 0. W Niemczech możesz już grać w brzuchu matki. :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, ireniqs napisał:

Plus za Shovel Knight :yakubu:

USK 0. W Niemczech możesz już grać w brzuchu matki. :obama:

Przecież jak się rodzisz to masz 0lat :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Copper napisał:

Przecież jak się rodzisz to masz 0lat :reggie:

No niby racja. :ragus:

Opublikowano

No hej 

C565jq7.jpg

Opublikowano

Nie zapomnij zapiąć też pasów jak odpalisz gre, zwlaszcza jak masz HDR. Moze wywalic z kapci na drugie osiedle :obama:

Opublikowano

Oczywiście będzie grane na O L E D Z I E 

Opublikowano

Zapomniałem "pochwalić" się  CoDem. Singielek pękł w dwa dni i był za(pipi)isty. Multi pękło w 10 minut i poleciało na Allegro :)

fw6yfAe.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Miałem nie brać jeszcze ale trafiła się niezła okazja w Neonet.

20180428_143529_2.jpg

Problem z moim czasem i konsola jeszcze tak stoi zapakowana.

Przynajmniej bez paseczka zaciskowego ;)

Opublikowano
W dniu 25.04.2018 o 12:41, MYSZa7 napisał:

Spoilerów tyle, że trzeba było kupić. A tak beczunię cisnąłem... :(

jafhxXK.jpg

@Paolo de Vesir machnąłem sobie alternatywną okładkę i drukłem na odpowiednim papierze :lapka:

A to PEGI i logo SSM to po co zostawiłeś? Jak sam robiłeś to chyba lepiej by było na całe pudełko okładkę walnąć.

Opublikowano
17 minut temu, Square napisał:

A to PEGI i logo SSM to po co zostawiłeś? Jak sam robiłeś to chyba lepiej by było na całe pudełko okładkę walnąć.

Chciałem zrobić okładkę jak dla normalnej wersji premierowej z zachowaniem wszelkich logotypów. Okładka na całe pudełko nie za bardzo, pudełka od PS4 to niestety nie to samo co w przypadku Xboxa One.

Opublikowano
10 minut temu, MYSZa7 napisał:

pudełka od PS4 to niestety nie to samo co w przypadku Xboxa One

Tzn?

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał:

Tzn?

Pudełka z grami na PS4 to zwykle brzydkie dvd boxy, w takim kolorze że każda okładka bez niebieskiego paska z logiem ps4 na górze wyglada po prostu źle.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Jeżeli tylko to to wszystko zależy od okładki :)

Opublikowano
5 godzin temu, MichAelis napisał:

9_BCBF35_D_6_CC0_4_D73_BD44_5_CD431_D288a wy co? Mp3 z DC++?

24_EE9_E8_E_1_A69_4_E10_8_C7_B_7_F5837_E

Dobry kolego podziel się informacjami ile czasu musiałeś czekać na przybycie tego zacnego wydania i czy jest spory problem aby sprowadzić sobie go do Polandii?

Opublikowano

564E6fq.jpg

:yeti::yeti::yeti::yeti::yeti: