Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 5 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Kolejny spacer znów zaowocował czymś dla mnie interesującym. Gun Survivor 2 - niestety nie działa na starym GunConie i trzeba zapolować na dwójeczkę... Muv-Luv Alternative - kolejna VN na X360, której mi brakuje do fullseta. Dwie części Residenta na handelek. Dark Rose Valkyrie - zamiast kupować wersję EU, ogram sobie japończyka za dwie dyszki. Killer is Dead - miałem w cyfrze, teraz będzie na półkę. Oprócz tego dwa ciekawe wydania MGS 3. Trójeczka w wydaniu Subsistence na trzech płytach. I cała kolekcja 1987-2007 zawierająca oprócz materiałów dokumentalnych, części od 1-3, dwie częsci starego Metal Geara, plus jeszcze Portable Ops na PSP. Piękne wydanie, ale cholernie ciężkie jak na tak małe pudełeczko. Edytowane 5 maja 2018 przez ping 12 4 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Ojoj Za gówniaka zawsze marzyłem o tym wydaniu MGS 3 bo okładka Snake Eatera mi się w ogóle nie podobała. Za to okładka Killer is Dead w wersji azjatyckiej Wyeksponowany najgorszy element gry, ktory zostal tam wrzucony na siłe byle stuleje japońskie kupiły gre, ah co za kraj. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Nah, okładka jest dwustronna, ta jest tą 'niezobowiązującą' i specjalnie ją wywlekłem na wierzch Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 6 minut temu, krzyhu923 napisał: chris85@ Warto tego pada? Tak. Jest drogi, ale komfort grania, zwłaszcza w FPSy rekompensuje to z nawiązką. Nie byłbym w stanie grać znowu na DS4. Jedyna wada, to ten przeklęty kabel. Według mnie Raiju jest obecnie najlepszym konsolowym padem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 5 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 maja 2018 Dobrocie na Nintendo i ubigierka. Po WD2 wróciło mi zaufanie do gierek od Ubi, a i Asasyna żadnego od dobrych paru lat nie skończyłem. Origins zachwalają to sobie spróbuję. Prócz tego mam ostatnią z brakujących części Fire Emblem na 3DS-a jeśli się nie mylę i pierwszą część z serii gier Bravely, bo druga niedawno na półkę trafiła. Tył niemieckiego AC Wam oszczędzę xd 11 5 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Paczaj Psy 2 kilka dni temu pękły. Całkiem zjadliwe te Ubi raki ostatnio. E: tak jak przedmówca mówi Edytowane 5 maja 2018 przez Hum 6 1 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 o tak jeden po drugim to open-world-Ubi-game to chyba bym się nie odważył Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 865 Opublikowano 5 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Skoro jesteśmy w temacie Xboxa, to pokażę najnowszy konsolowy nabytek Xbox 1.6 z softmodem i dyskiem 40gb. Do tego oczywiście kable i widoczny na fotce pad. Ale żeby było w co grać, dokupiłem sobie na początek dwie gierki Edytowane 5 maja 2018 przez Quake96 13 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Ten CS to jest 'XD', ale Underground 2 to Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 quake, ile pinionszków na taki zestawik? Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Counter-Strike akurat lubię. Owszem, szału nie robi, ale to jedyny CS jaki wyszedł w tamtej generacji i to wyłącznie na klocka, więc fajna ciekawostka. Kiedyś grałem i dobrze zapamiętałem. Underground 2 faktycznie kozak gra, choć osobiście chyba wolałbym pierwszą część Nie wybrzydzałem jednak, bo kupowałem lokalnie, a dużego wyboru to nie było.@maciucha - Konsola z padem i kablami to stówka + 2 dyszki za wysyłkę. Gry niestety drogo, bo po 30 zeta od sztuki, ale nie było mi żal się szarpnąć. Oszczędzać będę później Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Od znajomka z innego forumka. Sam się zaoferował z konsolą i ceną, żal było nie wziąć Cena myślę normalna, żadna większa okazja. Słyszałem, że te klocki teraz po tyle chodzą. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Jak sprawdzałem z 2 lata temu to po 250zł chodziły. Musze się zainteresować. Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Drogo. 4 lata temu miałem identycznego jak ten obecny, tyle że z oryginalnym HDD i z grami pogoniłem go na szybko za stówkę, bo za więcej musiałbym czekać, a kasa była potrzebna. Od jakiegoś czasu widuję też ogłoszenia na OLXie z samą konsolą po około 60zł, ale nie brałem, bo kabli ani padów nie miałem, więc wolałem zestaw. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 a podpinasz klocka pod crtk'a jak pan jezus powiedział, czy na LCD też jest znośnie? Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Ja tylko LCD. Dawno wyleczyłem się z CRT. Jakość na razie "taka se", bo mam zwykły kompozytowy kabel, ale słyszałem, że po componencie lub HDMI ten klocek potrafi jeszcze sporo z siebie wycisnąć. Z resztą odsyłam do materiału poniżej: 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 5 minut temu, maciucha napisał: a podpinasz klocka pod crtk'a jak pan jezus powiedział, czy na LCD też jest znośnie? Xboxa pierwszego można spokojnie nawet po HDMI podpiąć, do tego część gier w 720p chodzi (tylko że dla konsol PAL softmod najpierw trzeba zrobić żeby włączyć Progressive Scan). Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 (edytowane) Chuuhai, kiełbaska w kształcie małego dildo na zagrychę, no i w końcu Zelda + I Am Setsuna w wersjach pudełkowych. Ciężko jest nie kupować gierek na Switcha, z pudełek bije konsolowość. Kilka dziwadeł na vitę - trzy pedo gierki, to gry rytmiczne. Gundam Breaker to udany klon Diablo/grindowego MMO na japońską modłę. Cieszę się z Poków, bo zapłaciłem za nie może ze trzy dychy. Edytowane 6 maja 2018 przez ping 8 1 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Taki tam niedzielny zakup na spontanie, na steam taki pakiet 95,17zł, tam to się goli frajerów dopiero xd 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinian 629 Opublikowano 6 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 maja 2018 (edytowane) Zamknąłem swoją kolekcję tytułow na WiiU. Wygląda biednie. Nie zachwyciła mnie ta konsolka od Nintendo. Z hitów brakuje mi Bayonetty 2 i DK Tropical Freeze ale mam zamiar nabyć je już na switcha. Edyta: jeszcze jeden mały zakup z ostatnich dni Pograłem jeden wieczór. Pozytywne wrażenia, może odrobinę za dużo "boy". Edytowane 6 maja 2018 przez shinian 22 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj 348 Opublikowano 7 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 maja 2018 Ciung ciang ciong! 17 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gromit 244 Opublikowano 7 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 maja 2018 Coś "nowego" i coś z wyprzedaży Rayosa 15 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 582 Opublikowano 7 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 maja 2018 14 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi