Opublikowano 24 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Komunijny, klaperski zestaw startowy.
Opublikowano 24 maja 20186 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Bloodborne powinieneś ograć pierwsze po kupnie konsoli tew2 to był priorytet jednak zresztą w BB pewnie trzeba sporo godzin zainwestować, niech sobie poczeka, najpierw gierki przejdź -> sprzedaj i myślę że w wakacje można się za tego mesjasza zabierać
Opublikowano 25 maja 20186 l Ech te subtelne przemycanie nauk moralnych CW i granie na nosie moderacji. Najlepszy gejmingowy tasiemiec, obok serii EA i Activision.
Opublikowano 25 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako że jestem osobą, która chce mieć każdą grę na każdą platformę, nadszedł czas na uzupełnienie biblioteczki o kilka pominiętych tytułów. Niezła cebula wyszła. Wszystko z tej fotki kosztowało mnie raptem 130zł: Zaś tutaj: 50zł oprócz SSXa (na tego poszły prawie trzy dyszki). Jedyny mankament to brak okładki do Last Guardiana - drukarka poszła w ruch. Przy najbliższej okazji trzeba będzie pomyśleć o wymianie tego egzemplarza, ale za takie pieniądze nie ma co marudzić. Edytowane 25 maja 20186 l przez ping
Opublikowano 25 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przesyłka od @Ryo-San wylądowała Jeszcze raz wielkie dzięki Edytowane 25 maja 20186 l przez Quake96
Opublikowano 25 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. piękne wydanie, moja stuleja się zaciska. O dziwo wydanie, juz przed premierą sold out. Na ebay już w chorych kwotach
Opublikowano 25 maja 20186 l Co ten Michu taki sentymentalniak-kolekcjoner? Słuchasz, czy fśśśt na półkę?
Opublikowano 25 maja 20186 l Wystarczy ze gram w gry, to jeszcze mam ich sluchac? Kupiłem, bo jedna z gier życia co nie?
Opublikowano 25 maja 20186 l i to jest ten wielki produkt premium? pare plyt w zwyklych, przezroczystych plastikowych opakowanaich bez zadnej okladki czy cokolwiek wsadzonych do tekturowego pudeleczka? no... slabo to wyglada
Opublikowano 25 maja 20186 l 2 godziny temu, MichAelis napisał: piękne wydanie, moja stuleja się zaciska. O dziwo wydanie, juz przed premierą sold out. Na ebay już w chorych kwotach Po pierwszej fotce myślałem, że to jedna z tych poszewek na poduszkę dla geeków zboczeńców
Opublikowano 25 maja 20186 l To już wiemy do czego syn będzie się slinił jak dorośnie, nagie japoneczki na pudełkach taty.
Opublikowano 25 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dam plusika MichAelis jak tylko się odnowią, a tymczasem u mnie również stuleja mocno ściska. Piękności <3 Szkoda że albumik po Dżapońsku, bo niestety nie znam tego języka:
Opublikowano 25 maja 20186 l Od takiej ilości błonnika kupa twarda jak adamantium pewnie. Jeszcze ta kawa, balas wystrzeliwuje jak z armaty brzdęk pewnie w opocznie słychać Edytowane 25 maja 20186 l przez Orzeszek