Opublikowano 13 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedy ja to wszystko przejdę... społeczeństwo wymaga ratunku.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Jakiś sony bravia lcd 40 cali z 2012 czy coś koło tego. Jeszcze daje radę, ale generalnie jest do wymiany, pod koniec tego roku to nastąpi, jak wszystko dobrze pójdzie.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l wydawał się mniejszy, jeśli full HD to spoko, ale do tego koxa na dole musisz sobie walnąć coś lepszego
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stopniowo powoli się zbiór poszerza. Fajna limitka Spider-Mana, no i Maximo z Doctor Muto zasilają platformówki w kolekcji
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Cudny zestaw. Ile dałeś za to Halo? 150 zl, znajomy mial akurat dwie nowki na sprzedaz.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po raz pierwszy w życiu zainwestowałem większa kasę w TV Wszystko dla przyszłości gamingu.... i dla mojego nadchodzącego MediEvil'ka w 4K. Podziękowania lecą w stronę forumka i mojej starej bmki, dzięki której udało sie dowieść sprzęt w całości
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Po raz pierwszy w życiu zainwestowałem większa kasę w TV Wszystko dla przyszłości gamingu.... i dla mojego nadchodzącego MediEvil'ka w 4K. Podziękowania lecą w stronę forumka i mojej starej bmki, dzięki której udało sie dowieść sprzęt w całości Telewizor droższy od auta [emoji14]Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 4 godziny temu, himus napisał: Telewizor droższy od auta Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Nie kojarzę Cie, wiec nie wiem, czy sobie robisz jaja, czy stwierdzasz fakty. Ujmę to tak: w przeciwieństwie do innych, ja nie kupuje na pokaz. TV należało sie wymienić, bo branża idzie do przodu toteż nie będę zostawał w tyle, skoro cena przystępna. Poza tym, jako gracz spędzam wiele godzin przed tv. Co do BMW to fakt, ma juz swoje lata, ale to nie znaczy, ze nie zasługuje na szacunek. Autko sprawuje sie idealnie na drodze. Jest bezawaryjne, oszczędne, pojemne i wygodne, zwłaszcza na długie trasy, jak ta dzisiaj, po telewizor. Nie będę sie jej pozbywał tylko dlatego, ze ma juz swoje lata. To jest pierwsze autko brata na wygnajewie. Oboje mamy do niego sentyment. Autko zostaje z nami, bez względu na komentarze znajomych, czy sąsiadów Auto z dusza Edytowane 16 czerwca 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 5 godzin temu, MEVEK napisał: Po raz pierwszy w życiu zainwestowałem większa kasę w TV Wszystko dla przyszłości gamingu.... i dla mojego nadchodzącego MediEvil'ka w 4K. Podziękowania lecą w stronę forumka i mojej starej bmki, dzięki której udało sie dowieść sprzęt w całości Też mi się marzy wymiana na OLED, ale jakoś celuję w blisko 2x droższe Sony. Nie mam zaufania do LG, w przeszłości widziałem kilka ich telewizorów LCD i LED i jakością to mnie nie zachwyciły. Zabawne jest tylko w tym wszystkim to, że OLEDy Sony bazują na bebechach LG, więc już sam nie wiem. Edytowane 16 czerwca 20186 l przez marcinwks
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Nie kojarzę Cie, wiec nie wiem, czy sobie robisz jaja, czy stwierdzasz fakty. Ujmę to tak: w przeciwieństwie do innych, ja nie kupuje na pokaz. TV należało sie wymienić, bo branża idzie do przodu toteż nie będę zostawał w tyle, skoro cena przystępna. Poza tym, jako gracz spędzam wiele godzin przed tv. Co do BMW to fakt, ma juz swoje lata, ale to nie znaczy, ze nie zasługuje na szacunek. Autko sprawuje sie idealnie na drodze. Jest bezawaryjne, oszczędne, pojemne i wygodne, zwłaszcza na długie trasy, jak ta dzisiaj, po telewizor. Nie będę sie jej pozbywał tylko dlatego, ze ma juz swoje lata. To jest pierwsze autko brata na wygnajewie. Oboje mamy do niego sentyment. Autko zostaje z nami, bez względu na komentarze znajomych, czy sąsiadów Auto z dusza Luzik smieszkuje sobie tylko. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Między sądem a pocztą małpiszon wpadł z wizytą :p
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 16.06.2018 o 20:57, marcinwks napisał: Zabawne jest tylko w tym wszystkim to, że OLEDy Sony bazują na bebechach LG Nie na bebechach tylko na matrycach, i Soniacze posiadają dwa razy wyższy input lag w trybie gry niz LG
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno nie kupowałem nic na PS4 w pudle.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczoraj wpadly szampanskie cyfrowe zakupy na Switchunia no to dzisiaj pora na Xbona:
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 14 godzin temu, Bansai napisał: Wczoraj wpadly szampanskie cyfrowe zakupy na Switchunia no to dzisiaj pora na Xbona: Forza w folii jeszcze. Czyżby jakaś dobra oferta się pojawiła na tę grę z polskiej dystrybucji?
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 8 godzin temu, marcinwks napisał: Forza w folii jeszcze. Czyżby jakaś dobra oferta się pojawiła na tę grę z polskiej dystrybucji? A nie wiem, kupilem w prywatnym sklepie z grami i dostalem w folii, sam sie lekko zdziwilem.