Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
3 godziny temu, sprite napisał:

Na OLX nówka sztuka. Koleś w prezencie dostał :kaz: 

Na PS4 działają tylko po kablu? Fajne.

Opublikowano
7 minut temu, II KoBik II napisał:

Jop. Tylko kabel. 

I odpada cały wirtualny 7.1? Chciałem kupić swojego czasu, ale właśnie fakt że te bajery nie działają mnie zniechęcił. Chyba jedyne działające słuchawki z bajerami oprócz oficjalnych to te Hyper CloudX

Opublikowano
2 minuty temu, sprite napisał:

Co Wy gadacie? Na ps4 śmiga bezprzewodowo.

Serio? Może coś doszło w aktualizacjach, bo jakiś rok temu chyba cały internet pisał, że tylko kabel i brak 7.1

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
28 minut temu, Masamune napisał:

I odpada cały wirtualny 7.1? Chciałem kupić swojego czasu, ale właśnie fakt że te bajery nie działają mnie zniechęcił. Chyba jedyne działające słuchawki z bajerami oprócz oficjalnych to te Hyper CloudX

Turtle beach 800 są wireless i  7.1 na ps4 i Xboxie One. 

Opublikowano

Arctis 7 zawsze działały bezprzewodowo z Ps4 jedyny ich „problem” to brak virtualnego 7.1 na ps4 i Xbox One 

Opublikowano

Wirtualny 7.1 w Arctisach 7 jest tak słaby że nie ma czego żałować. Nawet grając na PC mam ten bajer wyłączony bo mimo ze zyskuje się trochę informacji przestrzennej traci się w tym samym czasie mnóstwo detali w porównaniu do stereo. Takie kompromisy to no go.

Edytowane przez kes

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coby backlog sie przypadkiem nie skurczyl... :frog:

E4o8wWs.jpg

Yakuza tuz po wyjeciu z folii ma sie rozumiec :rayos:

Opublikowano

KFAeTx.jpg

Powyzej widzicie dwie przyszle platyny. TLG kupilem bo poprzedniczki tego studia to majstersztyki i gry inne po prostu (mimo mitycznego juz ujowego sterowania), a GoW bo...no koorva to God of War przeca. Platyny tej franczyzy musza sie zgadzac, ale w GoWach przede wszystkim interesuje mnie najwyzszy poziom trudnosci. To i historyjka. 

Opublikowano

Cierpliwości w zdobyciu platyny w TLG, najgorszy będzie speedrun poniżej 5 godzin :pawel:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Akurat cierpliwosci mi nie brakuje, a o tym speed runie slyszalem. Opracuje strategie, moze zrobie jeden mock run i bedzie ok.

Opublikowano

Nie badz taki pewny co do 2 platyn :laugh:

Niektórzy się też zawzinali i TLG nawet nie skończyli, gdy pojawiał się zespół trico :laugh:

Opublikowano

TLG poniżej 5h? :p Kiepsko to widzę. Strategię można mieć, ale wszystkie komendy musiałyby wchodzić praktycznie bezbłędnie :p

Opublikowano

Beda. Jakis maly zaklad? Jesli przegram kupuje gierke do 60zl + przesylka. 

Opublikowano

Ostatnio za bardzo nic nie wrzucałem, bo w 2018 były raczej inne priorytety niż gierki, ale dzisiaj dotarła do mnie dość długo wyczekiwana paczka z godnym pochwalenia się zakupem. Ale najpierw kilka fotek ze śmieciami, które wpadły w pierwszym półroczu 2018:

0IfE3JC.jpg

ZaM7177.jpg

wSGeGS6.jpg

1e9KtXA.jpg

No, to skoro mamy to z głowy, to teraz obczajcie tego skurwysyna:

AzhAWsX.jpg

Zapytacie pewnie: co ty odpyerdalasz chmurka? Jakiś bieda GBC i to bez pudełka? :ragus: No to sprawdźcie to gówno:

M9wGdxV.jpg

7uQqh7m.jpg

:cool::lapka:

Opublikowano

yszty (pipi) tak myślałem, że z podświetleniem

Opublikowano

Za ile takie cudeńko teraz lata?