ping 9 042 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Maksymalizm zdecydowanie lepszy. 7 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 3 godziny temu, Rayos napisał: Idealny przykład jednostki o słabym umyśle, która zamiast spróbowac przetworzyć wykraczające poza strefę komfortu psychicznego informacje (bo jak to tak, sprzedawać z własnej decyzji gierki?!), woli obrazić drugą osobę ku uciesze innych sobie podobnych Ej Rayos, ale z tymi książkami to...ty się wygłupiasz? A jeśli nie to co następne czytasz? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Obecnie nic szczególnego, ale w kolejce czekają wojny konsolowe Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Ja pitole dorabiac ideologie pod sprzedaz gierek bo laska karze bys dorosnal i zmienil zyciowe priorytety...a potem placz gdzie sie da ze by sie pogral w octopath czy mario tennis Gardze 3 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Gdyby chodziło o minimalizm, to Rayos by sobie wszystko do kartonu wpakował i schował do szafy. A tak, gdy usłyszał od dziewczyny "These lips are sealed", minutę później już był na allegro i olx Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 3 minuty temu, Pacquiao napisał: Gdyby chodziło o minimalizm, to Rayos by sobie wszystko do kartonu wpakował i schował do szafy. A tak, gdy usłyszał od dziewczyny "These lips are sealed", minutę później już był na allegro i olx Jedna z ważniejszych rzeczach odnośnie minimalizmu to właśnie starać się nie trzymać rzeczy w kartonach pochowane gdzieś gdzie nawet przez lata nie spojrzysz. Takie rzeczy to pierwsze przedmioty do pozbycia się żadnego chomikowania. A gierki przecież nadal mam, znacznie mniej, ale mam Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Nie pitol tylko dawaj plusy za gierki Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Minimalizm to miałeś postawiony no i sie obsrales. No trudno. Skoncz pitolic. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 788 Opublikowano 18 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lipca 2018 Będzie grane 15 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolos28 282 Opublikowano 18 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lipca 2018 I u mnie też Xenoblade Chronicles 2 musi grzecznie poczekać 7 3 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 W dniu 16.07.2018 o 20:36, Rayos napisał: Idealny przykład jednostki o słabym umyśle, która zamiast spróbowac przetworzyć wykraczające poza strefę komfortu psychicznego informacje (bo jak to tak, sprzedawać z własnej decyzji gierki?!), woli obrazić drugą osobę ku uciesze innych sobie podobnych Ty ale weź spadaj na forum dla starych, brzydkich feministek z takimi tekstami. Tu jest fpe, ziemia potem i krwią przesiąknięta i nie mamy cierpliwości na twoje chuyowe wywody o tym dlaczego zdecydowałeś się być ci.peuszem. Jesteś to jesteś, ale na cholerę się z tym obnosić? Taknieco? 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lipca 2018 Kolekcja giereczek rośnie w siłę :-) 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lipca 2018 (edytowane) Postanowiłem odświeżyć trochę VRa bo się kurzył od kilku miesięcy, plus Agent The Division czyli gra w której na chwilę obecną nastukałem prawie 2k godzin 3 elementy się świecą na pomarańczowo (zegarek, kulka i takie coś na plecaku) ale figurka zapewne kilka lat spędziła w magazynie i bateria po kilku dniach padła. DkS3 udało się wyrwać za grosze więc też dorzuciłem. No i REZ Infinite w fizycznej wersji od Im8bit bo tylko od nich można kupić. Okładka jest 2 stronna ale ta "oficjalna" jest tak chu..jowa że nawet nie chciało mi się robić fotki : ) Wszystko na okładce mieni się delikatnie w kolorach tęczy ale na zdjęciach z mojego bieda tel tego nie widać. To tyle, a następnym razem będzie prawdziwa perełka czyli Dark Souls Trilogy Box prosto z Japonii ale to jeszcze chwileczkę jeszcze momencik : ) Edytowane 18 lipca 2018 przez Ryo-San 16 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 (edytowane) No, czas obaczyć, co tam pan niejaki Dawid Klatka natworzył tym razem. Przy okazji trzeba poszukać tych forumkowych pro-tipów na usuwanie naklejek. Co tam było najlepsze, majonez? Edytowane 19 lipca 2018 przez Frantik 4 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 8 minut temu, Frantik napisał: majonez? Tak jest Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 13 minut temu, Frantik napisał: No, czas obaczyć, co tam pan niejaki Dawid Klatka natworzył tym razem. Przy okazji trzeba poszukać tych forumkowych pro-tipów na usuwanie naklejek. Co tam było najlepsze, majonez? Izopropanol. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby smarować gierkę majonezem, a potem kłaść to na półkę 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Teraz, ping napisał: Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby smarować gierkę majonezem, a potem kłaść to na półkę Legenda głosi, że sposób z majonezem odkrył żerom jak mu Dark Souls w pracy z rąk wyleciało. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Ja odkleiłem normalnie a resztki kleju WD40 - zeszło elegancko i bez śladów. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 lipca 2018 Taki tam zbiór z ostatnich tygodni. Ograne Legacy, reszta rozbebrane. Pięknie byc graczem. 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 20 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 lipca 2018 Wpadło trochę łakoci na PSX i PS2. Najbardziej zadowolony jestem z ICO w Limited Edition, praktycznie w stanie mint Dzięki uprzejmości @Suavek wpadł Duke Nukem, dzięki czemu mam całą trylogię na PSX'a. Od @ping wpadł Raiden Project do siekania po nocy Dodatkowo za darmo dostałem szafeczkę na płyty, także mam już jak składować gry na szaraka co przedstawiają zdjęcia poniżej Spoiler 24 8 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2018 Opublikowano 20 lipca 2018 23 godziny temu, ping napisał: Izopropanol. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby smarować gierkę majonezem, a potem kłaść to na półkę Smarujesz majonezem, wycierasz potem morką szmatką i po sprawie Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 lipca 2018 Opublikowano 20 lipca 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: Smarujesz majonezem, wycierasz potem morką szmatką i po sprawie Każdego kto tak robi nazywam debilem -_- Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 lipca 2018 Opublikowano 20 lipca 2018 Z tego samego powodu co okaleczenie traktuję octaniseptem a nie musztardą delikatesową. Wierzę @_Be_ że kręcisz bekę ale ileż można z tym majonezem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi