Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O, jestem debilem, najs :) Ile ja pudełek wyczyściłem majonezem to ciężko zliczyć. Wiadomo że trzeba potem wodą przeczyścić żeby się nie kleiło.

Zresztą nawet baron Playstation tak robi :)

Edytowane przez aux
  • Plusik 3
Opublikowano

Ślady po naklejkach tylko i wyłącznie usuwam majonezem. Jeżeli klej przywarł tak srogo i nie idzie tego się pozbyć, to wtedy w ostateczności używam alkoholu izopropylowego i po problemie. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Chłopaku, wczoraj kupiłem - chciałem wrzucić ich zdjęcie zamiast tych dwóch które ostatecznie tu są, ale w ostatniej chwili pomyślałem, że to jednak słaby pomysł jest :frog:

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano

nie wierze w ten majonez, subkultura G R A C Z Y nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Co jest takiego niezwykłego w składzie majonezu, że działa oczyszczająco na pudełka?

Opublikowano
1 minutę temu, szejdj napisał:

nie wierze w ten majonez, subkultura G R A C Z Y nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Co jest takiego niezwykłego w składzie majonezu, że działa oczyszczająco na pudełka?

Rozkłada klej, dzięki czemu traci on swoje właściwości kohezji, co prowadzi do tego, że nie trzyma się powierzchni i schodzi elegancko. A co ma w składzie? Tajemny składnik "legendus filarus".

• Plusik 2
Opublikowano
Teraz, Pacquiao napisał:

Ciche Wzgórze działa we wstecznej na Xone?

Tak, i framerate jest stabilny nawet na Fatach (z tego co wiem X360 i PS3 miały problem z utrzymaniem 30 klateczek).

• Dzięki 1
Opublikowano
Ostatni miesiąc :banderas:Zdjęcie gierek z XO rozjechało się ostrością, ale kij z tym.
hR5ugVa.jpg
Ve7cNog.jpg
W poniedziałek wyjeżdżam i potrzebowałem twardego etui a wiec dziś kupiłem takie same ale bez brandu i kurcze ale one cuchnie
Ogólnie fajne jest te duże etui od Big Ben, które mieści docka.
  • Plusik 1
Opublikowano
W dniu 20.07.2018 o 21:01, giger_andrus napisał:

Poważnie myślałem, że Be kręci bekę. 

Tak szczerze to tak było, ale przez te dramę postanowiłem użyć majonezu bo miałem pozostałosci kleju na jakichś pudełkach z empiku i faktycznie coś tam zeszło, ale potem i tak użyłem perfum z alkoholem aby to nie było tłuste i pachniało majonezem. 

:usmiech:

Opublikowano
16 minut temu, XM. napisał:

Tylko gra? W tej wersji nie dodają jakiejś książeczki, poradnika itp? Bo coś mi świta ze takie rzeczy były.

To było w wersji japońskiej jakaś "First Print Edition". Już nie dostępna.

Opublikowano

Co nie? I to Tecmo które każda swoją grę sprzedaje w paru wersjach pudelkowych jak z dla, a tutaj obsrali eu i us gdzie gra sprzedała się naprawdę bardzo dobrze. Kto ich tam zrozumie. ;(

Gość ragus
Opublikowano

gVMCvj7.jpg

Zapierdziałe PS4 amator może wreszcie iść spać :cool:

No witam :lapka: