Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 57 minut temu, ragus napisał: Przemiana w dziecko Spencera zakończona.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edyta: Jeszcze przypadkiem wyszedłem do sklepu :p Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z lipca, które zdołały dotrzeć. Code Princess ex z soundtrackiem i manualem, fajna rzadka rzecz na dzisiejszej generacji. ]
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. w końcu ogram Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l W dniu 9.08.2018 o 19:29, ragus napisał: Przemiana w dziecko Spencera zakończona. Xbox, eneloopy i xiaomi. Tak należy żyć.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l @ragus zainwestuj sobie w Eneloopy Pro, trzymają lekko prawie miesiąc grania.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: @ragus zainwestuj sobie w Eneloopy Pro, trzymają lekko prawie miesiąc grania. albo Ikea LADDA, to samo co eneloopy pro, tylko za 2/3 ceny.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, _Shaman_ napisał: albo Ikea LADDA, to samo co eneloopy pro, tylko za 2/3 ceny. Mogą to być rewrapy Eneloopów Pro, które z powodu jakichś pierdół nie przeszły wewnętrznych testów jakości Panasonica, ale spełniają wszystkie normy jeśli chodzi o ogniwo AAA - częsta sytuacja.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l drogo w ch.uj w sumie nie wiedziałem że taki infamous albo killzone nadal stoi z taką ceną w mm
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xD jezu jak graczy łatwo ogolić to ja nawet nie
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Przepłaciłeś za starocie i to w choooy panie kolego, aż mnie zabolało.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 26 minut temu, kubson napisał: Tak a propos, pamietam jak ze 2 lata temu pytalem gdzies na forum o rade odnosnie akumulatorkow to mi napisales ze eneloopy sa nie do zajebania, pol roku pouzywalem, Xbox poszedl pod mlotek a baterie do szafki razem z ladowarka. Teraz jak znowu kupilem Xbona [ktory w sumie zostal moja glowna maszyna do grania dzieki GP i BC lel] to mialem ciche nadzieje ze akumulatorki dalej beda smigac i... 0 problemow, dalej trzymaja jak poyebane. Takze ten, dzieki.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l No eneloopy sa nieśmiertelne, białe miałem chyba z 8 lat xD pozniej kupiłem czarne ktore do tej pory śmigają wywaliłem pre dni temu białe i kupiłem kolejny czteropak mam nadzieje ze następna generacja pada dalej bedzie na baterie:) Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez kubson
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Ja swoje mam już 12 lat, używane bez przerwy, nadal trzymają miesiące w trackpadzie i dziesiątki godzin w WiiMote, piękne.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l W dniu 11.08.2018 o 18:06, MLeKSk napisał: Moja PS4 była głodna, więc musiałem ją nakarmić :-) Niewiarygodne zakupy. Nie ma na świecie siły, która by mnie zmusiła do zagrania w infamous albo killzone.