chmurqab 3 192 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 WTF, ta edycja teraz tyle chodzi? Ja za xboxowa wersje dałem z 80zł swego czasu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Pierwszy raz cos w cexie kupiłem, ale cena taka, że żal bylo nie wziąć. Mam nadzieje, że naklejki łatwo schodzą. No a Captain Toad to jedna z niewielu gier których zazdrościłem posiadaczom WiiU, wreszcie ogram. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 No ja nie wiem czy Toad na 3DS będzie grywalny. Na Switchu trzeba często robić zoom żeby lepiej obejrzeć level, to co dopiero na 3DS :p Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 9 godzin temu, Ryo-San napisał: Tak z winylem. Oprócz OSTa na płycie winylowej jest też OST na CD, który na górze ma wygląd i fakturę winyla a spód ma czarny (tak jak gry na PSX'a). Za tą edycję dałem 2 stówki. Stan ideolo To nie tak tanio... Po tym co pisałeś myślałem że z 5 dyszek. Pamiętam ten wkręt po 1 części. Drugą kupiłem "tylko" Rapture jako zadośćuczynienie po jakichś żadnych egzaminach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 16 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Cześć forumku wróciłem z wakacji czas na drugą cześć urlopu z gierkami. Miał być dragon quest ale na wakacjach wszędzie widziałem reklame z tym kolesiem Spoiler I także odwiedziłem winnice tej pani w Douro Valley Spoiler Jeszcze tydzień urlopu będę grał w grę 23 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 blantman widzę wspiera polski rynek i kupuje gierki tylko w Polsce aby go wspierać Tak tylko przytoczę z cyfrowych zakupów W dniu 17.08.2018 o 09:27, blantman napisał: Wspierajcie tak dalej polski rynek gierek. A potem narzekajcie na ceny, brak lokalizacji i inne problemy wynikające z braku dobrej sprzedaży na naszym rynku. Jak nie ma sie pieniędzy to nie kupuje się wszystkiego a tylko selektywnie wybrane produkcje na których nam najbardziej zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Bang! Ale tak serio to nie jest łatwo kupić grę z polskiej dystrybucji. Wszystkie dobre sklepy (także pan Czezky) mają nowości z żółtą kropką, szwecja-norwegia albo zwykłe EU. Często jest tam polska wersja jęz. Kupujemy to bo jest dobra cena i lubimy dany sklepik. Robiąc deal z polskim dystrybutorem poszliby z torbami, bo ten uznaje tylko mega sklepy z obcym kapitałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Akurat tu po prostu kupiłem używke od kogoś na aukcji w dobrej cenie więc posypuje głowę popiołem. Ale tomb raider w media expert prawilny preorder z dodatkami nawet koszulke dostałem zapomniałem dodać na zdjęciu To tył na przodzie postać lary ale zdjęcie wyszło jeszcze mniej wyraźne Edytowane 16 Września 2018 przez blantman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Nie za mała? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 452 Opublikowano 16 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jakoś ten temat ominął mnie przez tyle lat rezydowania na forumku, co w sumie jest dość dziwne, bo na moim poprzednim forum lubiłem wrzucać fotki zakupów. Oryginalny nie będę, bo wiadomo, że wrzesień to te dwa tytuły. Obydwa zakupione w dniach premiery, czyli w piątki po pracy Jedno i drugie z MM, więc ceny raczej z doopy - SM 259zł, a SotTR 249zł. 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 7 godzin temu, Kyo napisał: W dniu 17.08.2018 o 09:27, blantman napisał: Wspierajcie tak dalej polski rynek gierek. A potem narzekajcie na ceny, brak lokalizacji i inne problemy wynikające z braku dobrej sprzedaży na naszym rynku. Jak nie ma sie pieniędzy to nie kupuje się wszystkiego a tylko selektywnie wybrane produkcje na których nam najbardziej zależy. O ku.rwa, to juz teraz haselkowe wspieranie branzy poszlo glebiej i zaczyna sie biadolenie o wpieraniu polskiego rynku? xD I niby dla lokalizacji z tymi sztywnymi, teatralnymi aktorami? xD Bylo sie uczyc angielskiego w szkole. Ku.rwa druga dekada 21 wieku, caly swiat zglobalizowany a w polsce placz, ze gierki nie przetlumaczyli. Gracze... hpft tfu. 4 1 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 216 Opublikowano 16 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Godrizon 4, tyłek Lary i końskie jądra w RDR2 na wypasie w 4K 19 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 3 godziny temu, Mejm napisał: O ku.rwa, to juz teraz haselkowe wspieranie branzy poszlo glebiej i zaczyna sie biadolenie o wpieraniu polskiego rynku? xD I niby dla lokalizacji z tymi sztywnymi, teatralnymi aktorami? xD Bylo sie uczyc angielskiego w szkole. Ku.rwa druga dekada 21 wieku, caly swiat zglobalizowany a w polsce placz, ze gierki nie przetlumaczyli. Gracze... hpft tfu. Jaczes już na forum spalony z tymi tureckimi wydaniami ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 W dniu 15.09.2018 o 14:41, Shen napisał: Pierwszy raz cos w cexie kupiłem, ale cena taka, że żal bylo nie wziąć. Byłeś w tym w Gdyni? Ostatnio przejeżdżałem i pierwszy raz zauważyłem ten sklep. Cenowo tam atrakcyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Te same ceny co w necie, mozesz sobie sprawdzic. Na jedne gry fajne ceny, na inne przegiete. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PATRYG 290 Opublikowano 17 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Dzisiaj dotarła solidna porcja japońskiej stulejki 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 428 juz wyszło? Trzeba bedzie zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Dzięki Jaczesa! Gratis mnie pozytywnie zaskoczył, a sam zakup (aż drugi w Perfect Blue) jak zawsze bezproblemowo, wysłane ekspresem, no kto nie kupuje u @Dave Czezky ten powinien przemyśleć, czy nie usunąć konta 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Dziękuję Panie @Dave Czezky Perfect Blue? Zawsze szanowałem. Fun fact, okładka monhuna ma polskie napisy 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 2 minuty temu, Rayos napisał: Dziękuję Panie @Dave Czezky Perfect Blue? Zawsze szanowałem. Fun fact, okładka monhuna ma polskie napisy Jako szanujący się minimalista powinieneś podziękować i artbooka wraz z piłeczką odesłać. "Bo będzie leżeć i się kurzyć". 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Artbook już zarezerwowany koledze, a piłka antystresowa jutro wyląduje w szufladzie w pracy bo tam może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cr@sh 195 Opublikowano 18 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Upgorad z Ski na X 21 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 783 Opublikowano 18 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Będzie wspinanie Dzięki @Dave Czezky za gratisa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 ten dostał nowy balkon, a ja się cieszyłem z antystresowej piłki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 1 godzinę temu, Rayos napisał: ten dostał nowy balkon, a ja się cieszyłem z antystresowej piłki Tobie i tak by się nie przydał taki wielki prezent, balkon to ekstrawagancja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi