Pupcio 18 374 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Moje wczorajsze łupy,chyba zaczne zbierać gierki na szaraka,już zamówiłem silent hilla,gt2 i spyro 8 Cytuj
Ken Marinaris 372 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Unikaj tylko serii Platinum, nie przystoi to kolekcjonerom:) Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Oczywiście, że przystoi*, sam mam sporo platynek. *pod warunkiem, że oprócz platyny na półce jest jeszcze premierówka . Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Niektóre gierki ciężko znaleźć w platynie a co dopiero premierówke Szukam medievil 2 ale coś nie kiepsko idzie Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Brakuje soundtracka, ale przyjdzie zapewne jutro. Ale płyta rejestracyjna jeszcze była Unikaj tylko serii Platinum, nie przystoi to kolekcjonerom:) na PS1 to jeszcze ujdzie, na PS2 to no no a na PS3 to big no no jak dla mnie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Ale płyta rejestracyjna jeszcze była Nigdzie takiej informacji nie ma, nawet na wikipedii i w sklepach. Może rozjaśnisz? Soundtrack przyszedł, jest komplet. ^_^ Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Pamiętam dobrze ze była w collectors edition w sklepach http://www.wetacollectors.com/2008/04/ i tu zdjęcie tez znalazłem Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) Taka tablica była rozdawana w kolekcjonerkach, ale dla prasy. Wiem, bo kiedyś sam szukałem i było napisane, że to gadżety dla prasy. Aczkolwiek widzę, że tutaj dawał Amazon dodatkowo, nie była to integralna część kolekcjonerki. Ale nie powiem, przygarnąłbym taką tablicę. W ogóle na amazonie mają jeszcze 5 sztuk nówek. :O Edytowane 7 marca 2014 przez suteq Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Kupione jakiś czas temu za grosze: Wszystko w idealnym stanie i kompletne. GTA z mapami a Colin z plakatem Subaru. 4 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Muszę ogarnąć sobie całą kolekcję GTA, koniecznie. Propsy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Może nie tyle zakupy growe, ale wrociłem na weekend do domu i robiłem porządki w piwnicy. Przy okazji znalazłem trochę gratów, o których już zapomniałem. Gierki na gemboja (kiedyś było tego więcej, ale większość szlagierów oddałem młodszemu siostrzeńcowi, niech poznaje gnój dobre gry): No i tak się złożyło, że znalazłem też trochę gratów związanych z moim zajo.bem na punkcie pokemonów. Związane z grami, więc wstawiam. Kiedyś chciałem te karty sprzedać, bo jest tam kilka niezłych okazów, ale jak zobaczyłem ceny na allegro, to się rozmyśliłem. Też było tego więcej, stary wysyłał paczki z tonami tego badziewia, ale też się rozeszło. Trochę żałuję w sumie że porozdawałem. Miałem ze 40 takich figurek i kilka pluszaków. No i 3 filmy na DVD. Ehh. Bardzo lubiłem pokemony. Moment, kiedy byłem u starego na wakacjach i kupił mi ten pokrowiec do Colora razem z Pokemonami Gold, bezcenne. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Przyszedł dziś najlepszy jrpg w historii tego gatunku 4 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Do mnie z kolei listonosz przyniósł 2 nunczaki do wii, oryginalne. 36 zł z wysyłką. Teraz z kolei kolejny wiilot by się przydał... Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Stan oceniam na 8/10. Niestety papierowa okładka ma to do siebie, że z czasem robią się ujowe. Jednak płyty i reszta wyglądają ślicznie. Póki co moje. Jeżeli Suteq stan tych płyt jest na tyle godny by zaszczycić Twoją kolekcję to szykuj 3 funty plus koszt wysyłki 5 Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Przyszedł dziś najlepszy jrpg w historii tego gatunku Za ile udało Ci się wyrwać i gdzie to cudo? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 @chris Stan zaje.bisty. Biere i to w uj. <3 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 (edytowane) Mialem kupic ten OST z GTA: SA za grosze, niestety przegapilem i aukcja sie skonczyla, a nikt nie licytowal - oczywiscie sprzedawca chcial pozniej sprzedac za wiecej, wiec odpuscilem. Edytowane 13 marca 2014 przez saptis Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 646 Opublikowano 13 marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 marca 2014 Ostatnio przyszło pocztaobie w stanie idealnym, do Zeldy nawet jest list od Nintendo. teraz moge se pograc w MGS w Sub-HD z sci-fi scenkami jak dla mnie to zloty cartdrige jest must-have w kazdej NES kolekcji, Zelda II (tez złota) jest w drodze do mnie Link´a to kupilem tylko zeby miec do kolekcji, a Canis Canem uwielbiałem na PS2, mam tez na steam ale ciagle jakies problemy wyskakuja, wiec kupilem na X360i najlepiej z wszystkich wydań się gra mi. 11 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Z ciekawości - co piszą w liście? To jakiś gratis za fuckup ze strony Nintendo? Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Zakupy lutowe Current gen. Wybór był trudny, ale ostatnie dwa lata Playstation 3 przywróciły mi zaufanie do Sony W zasadzie jedyny powód dla którego kupiłem current gena. Nie grałem na past genach, więc wziąłem teraz. I w sumie dobrze się stało, bo nie miałbym kompletnie w co grać I na koniec, żeby uzupełnić platformy do grania. Powodem kupna jest Final Fantasy X. No i nie chciałem, żeby się Plus marnował tylko dla PS4 btw. widzę, że wbrew hejterom temat się przyjął 3 Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Labtec niechcący dałem ci minusa, wyrównam ci w innym poście. Naprawdę zacne zakupy Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 14 marca 2014 Opublikowano 14 marca 2014 Dzieki chris85, teraz właśnie zamierzam mniej kupować ale te droższe tytuły na GC i DC, choć ceny niektórych gier podchodzą (i przechodzą) ceny nowych gier na next-geny, to i tak sadze ze gry są dużo lepszej jakości i na więcej godzin (szczególnie te on Nintendo) Ping: znalazłem info tutaj ( http://zeldawiki.org/The_Legend_of_Zelda:_Collector%27s_Edition ) w EU można było nabyć grę na 3 sposoby, ten list właśnie jest z tego ze wysłany został kwitek z zakupu gier, "Thank you for taking advantage of our "Legend Of Zelda: Collectors Edition" offerWe Trust that you will enjoy many hours of entertainment with your new Nintendo Software" i tak dalej, data: 25 Luty 2004 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 marca 2014 Opublikowano 14 marca 2014 Ten miesiąc robi z portfela marmoladę, dobrze że później mało premier 5 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 14 marca 2014 Opublikowano 14 marca 2014 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem, to wrzucę dzisiejsze retro zakupy. Bully kupione by dokończyć calaka - wersja japońska ma osobną listę osiągnięć. Kiedyś miałem gierkę, ale się jej pozbyłem, teraz zostaje w zbiorach na stałe. Tym tytułem przekroczyłem magiczną liczbę 400 pudełek na X360. Do fullsetu jeszcze daleka droga, ale mam czas. SD Gundam Generation 3D na 3DSa łyknięte, bo lubię popierdółki z robocikami. Przy okazji zaplątał się kolejny Phoenix Wright, który najprawdopodobniej pójdzie na sprzedaż (pod koniec kwietnia wychodzi w Japonii składanka trzech Phoenixów dla 3DSa). Edytowane 14 marca 2014 przez ping 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi