ornit 2 938 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 1 godzinę temu, ireniqs napisał: Też się czaję na tego Northstara, ale coś czuję że za miesiąc, góra dwa, będzie po 50zł latał. No i ta druga strona okładki to przekocur. <3 Lepiej poczekaj. Ta gra to druga liga Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 599 Opublikowano 3 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 ze 100h już na steamie wbite, ale jak zwierzę w 25fpsach na xboxiku zupełnie inna jakość pocenia gaci przy 60fpsach, toteż wpadł taki zestawik 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kes 1 462 Opublikowano 3 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Udało mi się wyrwać solidną karcioszkę w dobrej cenie, powinna zapewnić znaczący boost do osiągów w porównaniu z GTX 1060 6GB szczególnie po oc. @easye ciekawe jak blisko twojej 1080 uplasuje się ta karta po podkręceniu. 10 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Ta karta nie powinna mieć backplate'u? Widziałem ją gdzieś już i chyba miała. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 12 minut temu, krzyhu923 napisał: Ta karta nie powinna mieć backplate'u? Widziałem ją gdzieś już i chyba miała. 1070 Ti od Evga ma backplate w wersji FTW2 to jest SC. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 3 godziny temu, krzyhu923 napisał: blantman gra w raki od ubi i telltale, a daje minusa za FIFę. Masz ty rozum i godność człowieka? Kilka osób dało a ten mnie do tablicy wyrwał. No to patrzę w co KONESER grywa pes , fifa i to wszystko. Może zanim zaczniesz o gustach dyskutować wyjdziesz poza piłkę nożną bo na niej świat się nie kończy. Na zachętę minusik poleciał. Btw dałem minusa bo kolega sprite mi dawał nie raz bez powodu a akurat tutaj morda ronaldo i fifka to był idealny powód @kes a jaka cena tak z ciekawości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Trochę dobra z ostatnich czasów, którego nie miałem okazji wrzucić. 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 12 minut temu, blantman napisał: Kilka osób dało a ten mnie do tablicy wyrwał. No to patrzę w co KONESER grywa pes , fifa i to wszystko. Może zanim zaczniesz o gustach dyskutować wyjdziesz poza piłkę nożną bo na niej świat się nie kończy. Na zachętę minusik poleciał. Btw dałem minusa bo kolega sprite mi dawał nie raz bez powodu a akurat tutaj morda ronaldo i fifka to był idealny powód No sprawdziłem sobie z ciekawości, czy komuś hipokryzja dupy nie ściska i z osób które kojarzę z grywania w raki różnego rodzaju tylko ty się wpisałeś. Nie wiem po czym stwierdziłeś, że tylko FIFA i PES, ale to nieistotne, bo ja lubię pograć w taką FIFę, bo jaram się otoczką i tego nie ukrywam - ot bardziej z zamiłowania do piłki nożnej niż do gier. Ty za to w gry piłkarskie raczej nie grasz, ale minusika dałeś, bo "nie znam się ale się wypowiem" hehe FIFka i cyk minusik. Tak że nie o gusta gierkowe chodzi - niech każdy gra w co chce - a o hipokryzję, bo często jesteś jej najlepszym przykładem. Minusik, bo tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 @krzyhu923 Może dał minusa nie za fife, a za okładkę z gwałcicielem? Postawisz se na półce wizerunek takiej osoby? trochę to słabe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 1 minutę temu, devilbot napisał: @krzyhu923 Może dał minusa nie za fife, a za okładkę z gwałcicielem? Postawisz se na półce wizerunek takiej osoby? trochę to słabe Który mamy rok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 A może dał minusika bo chciał? kurde naszła mnie ochota żeby Ci dać kolejnego minusa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 6 minut temu, krzyhu923 napisał: No sprawdziłem sobie z ciekawości, czy komuś hipokryzja dupy nie ściska i z osób które kojarzę z grywania w raki różnego rodzaju tylko ty się wpisałeś. Nie wiem po czym stwierdziłeś, że tylko FIFA i PES, ale to nieistotne, bo ja lubię pograć w taką FIFę, bo jaram się otoczką i tego nie ukrywam - ot bardziej z zamiłowania do piłki nożnej niż do gier. Ty za to w gry piłkarskie raczej nie grasz, ale minusika dałeś, bo "nie znam się ale się wypowiem" hehe FIFka i cyk minusik. Tak że nie o gusta gierkowe chodzi - niech każdy gra w co chce - a o hipokryzję, bo często jesteś jej najlepszym przykładem. Minusik, bo tak. O jaaa nie wiem po co odpisuje ale nich będzie. Nie gram w raki gram we wszystko. Biorę gazete psx extreme lub cda i widzę w reckach gry w które gram lub które przeszedłem. Fife i pesa wziąłem z twojego psn id nic poza nimi tam nie ma. Steam id masz ukryty to i klops. Ja mam odkryte gry i na każdego raka wg ciebie przypada kilka bardzo dobrych gier no chyba że dla ciebie rakiem są divinity2,yakuza 6, kingodme come, two point hospotaln, vc4 czy wiele innych gierek z moich ogranych w ciągu ostatniego roku. Kończę offtop liczę na minusa od ciebie i sprite jutro w tym temacie. Dzięki jaczesowi wiem w co będę jutro grał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Przecież blantman to zwyczajny przegryw i ulany pantofel. Koleś rozdał gifty za friko na zlocie tylko po to żeby przynajmniej część forum się z niego nie śmiała I to też pewnie przed żoną ukrył, bo inaczej patelnią w potylicę i do kąta obok lodówki. #gardze Edytowane 3 Października 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 @blantman 365£ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 2 minuty temu, blantman napisał: Kończę offtop liczę na minusa od ciebie i sprite jutro w tym temacie. Możesz liczyć na cały mój dzienny limit minusów, mogę być twoim lukiem lukiem247 jeśli chcesz. Napisz tylko, dlaczego dałeś minus typowi, który wrzucił foto z FIFą. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) 7 minut temu, krzyhu923 napisał: Możesz liczyć na cały mój dzienny limit minusów, mogę być twoim lukiem lukiem247 jeśli chcesz. Napisz tylko, dlaczego dałeś minus typowi, który wrzucił foto z FIFą. 10 minut temu, sprite napisał: Przecież blantman to zwyczajny przegryw i ulany pantofel. Koleś rozdał gifty za friko na zlocie tylko po to żeby przynajmniej część forum się z niego nie śmiała I to też pewnie przed żoną ukrył, bo inaczej patelnią w potylicę i do kąta obok lodówki. #gardze Ale swoją drogą minus zabolał chodzi i rozdaje je w innych tematach teraz:) Edytowane 3 Października 2018 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 17 minut temu, Pupcio napisał: A może dał minusika bo chciał? kurde naszła mnie ochota żeby Ci dać kolejnego minusa Odwdzięczyłbym się, ale szanuję za "Ci" z dużej litery. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 3 godziny temu, sprite napisał: Przecież blantman to zwyczajny przegryw i ulany pantofel. Koleś rozdał gifty za friko na zlocie tylko po to żeby przynajmniej część forum się z niego nie śmiała I to też pewnie przed żoną ukrył, bo inaczej patelnią w potylicę i do kąta obok lodówki. #gardze Tak z ciekawości, jakie były gifty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Zdjęcia ślubne blantmana Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 8 godzin temu, giger_andrus napisał: Tak z ciekawości, jakie były gifty ? różne rzeczy z loot boxów (figurki, komiksy, pluszaki etc) i innych takich inicjatyw plus rzeczy z kolekcjonerek gier mi nie potrzebne (nieśmiertelniki z gearsów czy jakaś bandana z innej gry). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 do dziś mam podkładkę pod myszkę z Zeldy LTTP Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mcp 1 999 Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 jak się konsolomaniaki pokłóciły o minusy na forum o gierkach xD xDDD 12 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 No trzeba wyjaśnić sobie miejsce w szeregu. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 No lepsze od czasu do czasu takie ustawienie do pionu jakiegoś blantmana wożącego się jak alfons ze swoimi mądrościami życiowymi, które jak się okazuje jego nie dotyczą, niż codzienne siedzenie w CW w imię plastiku i udawanie że to tylko, absolutnie tylko taka konwencja i nikomu dupka tam nie pęka od wymiany uprzejmości. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dzień przed premierą tylko u jaczesa 9 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi