Opublikowano 12 października 20186 l @mozi prawda, na xboxie lepiej to wyglądało ale mi to w zupełności nie przeszkadza @Tynio fajne zakupy, wiele godzin grania, Abe Oddysee - za dzieciaka się grało ale dopiero po latach doceniło się kunszt tej gry, Exodusa rok temu kończyłem i nie pamiętam kiedy tyle przyjemności czerpałem z gry
Opublikowano 13 października 20186 l Witam znowu kolegę. Dla równowagi kupiłem into the breach drugi raz na switchunia xd
Opublikowano 13 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardziej z obowiązku, bo jakoś nie jara mnie to uniwersum ;] #teambatman
Opublikowano 13 października 20186 l 3 godziny temu, [InSaNe] napisał: Bardziej z obowiązku Ktoś Ci kazał?
Opublikowano 14 października 20186 l Mówio, że świetna gra i po 2h godzinach grania muszę potwierdzić
Opublikowano 15 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupione na premiere (AC) ale jakoś nie było czasu aby wkleić
Opublikowano 15 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki tam zakupik oczywiście tylko Switch
Opublikowano 15 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Swojego czasu przeoczyłem ten tytuł, a że podobno kosior, to trzeba będzie sprawdzić.
Opublikowano 15 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiedźminek od @Figuś i Dead Madafaka Cells Edytowane 16 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 15 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żegnam Full HD.Oh wait, pod TV nadal biedabox
Opublikowano 16 października 20186 l 12 godzin temu, Ryo-San napisał: Dead Madafaka Cells skąd takie w pudle?
Opublikowano 16 października 20186 l 3 godziny temu, messer88 napisał: skąd takie w pudle? Tutaj kupiłem. Tylko musiałem czekać ponad miesiąc aż ogarną drugi rzut bo pierwszy sprzedał się na pniu. Teraz pewnie będzie podobnie. https://signatureeditiongames.com/
Opublikowano 16 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niby zwykły kubek, ale jednak nie Fajnie zmienia grafikę pod wpływem wysokiej temperatury wody . Teraz to juz każdy dzień będę zaczynał z PlayStation
Opublikowano 17 października 20186 l Za(pipi)isty, idealny do kakałka w jesienne wieczory z konsolką.
Opublikowano 17 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam z niedalekiej przeszłości. Szkoda że słuchawki od Sony nie działają z PS4
Opublikowano 17 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Znowu trafiło do domu kilka gierek a i jeszcze postanowiłem kupić
Opublikowano 17 października 20186 l 17 minut temu, Grabek napisał: Niemieckie pudełka, thats a yikes from me dog Mi to nie przeszkadza i w dobie kiedy gry mają też angielski.