Opublikowano 24 października 20186 l 3 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Można już grać, jak ktoś ma swoją kopię? Nie zbanują konsoli/konta? Wystrzelą cie w kosmos, a ruskie się będą pytać na jakim paliwie latasz @ping za(pipi)iste są te japońskie okładki Yakuz Edytowane 24 października 20186 l przez Figuś
Opublikowano 24 października 20186 l No niby fajnie że szybciej ale grać jak małpa na płytce? Ja bym podziękował
Opublikowano 24 października 20186 l 38 minut temu, Rozi napisał: Jest papierowa mapka? Tak wróciłemdo biura i zaraz dam fotki
Opublikowano 24 października 20186 l Mapa - sry za jakość musiałem iść na magazyn cykać foty żeby szefowa nie widziała Spoiler
Opublikowano 24 października 20186 l Kilka fotek w lepszej jakości (na tyle, ile mogłem) Spoiler Znaczek PS Ex jest na folii an ie pudle Spoiler
Opublikowano 24 października 20186 l Pamietam jakby to bylo wczoraj jak Kyo pare dni przed premiera Uncharted 4 ogarnal sobie gierke na olx od jakiegos janusza i to w dodatku za cos w stylu 150zl. Juz wtedy dupa zapiekla ale dzisiaj to juz kur wa przesadzil
Opublikowano 24 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I cyk trochę gierek na Gacława :). Edytowane 24 października 20186 l przez ping
Opublikowano 24 października 20186 l 1 minutę temu, ragus napisał: Kyo a jak grubość płyty? Takie no, standardowe. Spoiler
Opublikowano 24 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiara daje rdr2 a ping z tymi swoimi szrotami co nigdy konsoli nie zobacza xD
Opublikowano 24 października 20186 l @ping oj, jaki k l i m a c i k Wszystkie japońskie giereczki na Gacka są w tych papierowych obwolutach? edyta: właśnie znalazłem w necie że te pudełka są dużo mniejsze od wersji PAL/NTSC. Ależ to się musi prezentować na półce. Edytowane 24 października 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 24 października 20186 l 3 minuty temu, milan napisał: Wiara daje rdr2 a ping z tymi swoimi szrotami co nigdy konsoli nie zobacza xD milan szkaluje re4
Opublikowano 24 października 20186 l 21 minut temu, milan napisał: Wiara daje rdr2 a ping z tymi swoimi szrotami co nigdy konsoli nie zobacza xD Tak dużo prawdy w jednym zdaniu. 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: @ping oj, jaki k l i m a c i k Wszystkie japońskie giereczki na Gacka są w tych papierowych obwolutach? edyta: właśnie znalazłem w necie że te pudełka są dużo mniejsze od wersji PAL/NTSC. Ależ to się musi prezentować na półce. Wszystkie w papierkach i ESTETYCZNIE malutkie. Jedyny minus papierka to to, że jak ktoś jest flejtuszkiem, to za cholerę nie utrzyma takiego stanu :(. A na RDR przyjdzie pora... Może za rok, może za dwa - nie jarają mnie nowe gry polegające na czyszczeniu mapy z ikonek. Wolę R-E-T-R-O.
Opublikowano 24 października 20186 l 27 minut temu, Kyo napisał: Takie no, standardowe. Ukryj zawartość Kupowales moze sam? jesli tak, to sprzedaja gdzies na legalu juz (Niemcy)?
Opublikowano 24 października 20186 l 10 minut temu, aux napisał: Co jest gorsze, szkalowanie RE4 czy RDR? obie przereklamowane