Opublikowano 24 października 20186 l Gdybym mial wydać 200 zł na re4 albo na antidotum dla blantmana, to blantmana już by nie było.
Opublikowano 24 października 20186 l 5 minut temu, Ocelot napisał: Kupowales moze sam? jesli tak, to sprzedaja gdzies na legalu juz (Niemcy)? Ja to w Polsce (Gniezno) kupiłem dzisiaj - ogłoszenie jest na olx. Musiałem podjechać 110 km, ale z kumplem który akurat miał wyjazd się zamieniłem i firmówką podjechałem sobie na legalu E: koleś twierdził że ma kilka sztuk. Skąd? Nie wiem, pewnie od cioci z Niemiec.
Opublikowano 24 października 20186 l Gniezno? Jak gry mają takie jak sprowadzane samochody to pewnie na płycie jest lego batman 3. Edytowane 24 października 20186 l przez milan
Opublikowano 24 października 20186 l 13 minut temu, Kyo napisał: Ja to w Polsce (Gniezno) kupiłem dzisiaj - ogłoszenie jest na olx. Musiałem podjechać 110 km, ale z kumplem który akurat miał wyjazd się zamieniłem i firmówką podjechałem sobie na legalu E: koleś twierdził że ma kilka sztuk. Skąd? Nie wiem, pewnie od cioci z Niemiec. To jeszcze tylko jak wrócisz do domu, to daj znać czy patch już jest i jakiej wielkości
Opublikowano 24 października 20186 l Żenujące że nie dali opcji by nawet własciciele pudełek mogli ściagnąc grę z neta wstepnie.
Opublikowano 24 października 20186 l 4 minuty temu, Figuś napisał: To jeszcze tylko jak wrócisz do domu, to daj znać czy patch już jest i jakiej wielkości ok. 3 minuty temu, Rozi napisał: Instalacja płyt ma trwać do 2 godzin nawet Zrobić pomiar ze stoperem? xD Prosiak z SSHD 1TB
Opublikowano 24 października 20186 l 20 minut temu, Kyo napisał: E: koleś twierdził że ma kilka sztuk. Skąd? Nie wiem, pewnie od cioci z Niemiec. Wypadly z tira.
Opublikowano 24 października 20186 l 2 minuty temu, Kyo napisał: ok. Zrobić pomiar ze stoperem? xD Prosiak z SSHD 1TB Zrób, zrób
Opublikowano 24 października 20186 l 4 minuty temu, Figuś napisał: Zawsze lepiej niż na neostradzie dwa dni cyfre ściągać 105 minut płytowcu obejszczany i to na psn kurła!
Opublikowano 24 października 20186 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: 105 minut płytowcu obejszczany i to na psn kurła! Pomylilo ci sie i sciagnales day one patcha.
Opublikowano 24 października 20186 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: 105 minut płytowcu obejszczany i to na psn kurła! O ty gówniarzu ty, ty ty
Opublikowano 24 października 20186 l Jprd jaki syf się w tym temacie zrobił! Won wszyscy do ogólnych i Rockstar Games! Edytowane 24 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 24 października 20186 l Ile tych wypowiedzi tutaj wyżej tyle rdr2 powinno być na zdjęciach kurła Tylko Kyo żyje w innej rzeczywistości. ;(