Opublikowano 26 października 20186 l Chyba zdjęcie wstawię jutro, bo jak odbiorę swoją kopię po pracy to już pewnie nikt plusów nie będzie mial xD
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy na oficjalnej premierze wyjazd służbowy i to akurat do sklepu z elektroniką Lekka edyta o lepsze zdjęcie
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Weź tu teraz wytrzymaj do wieczora
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mesjasz tylko w najlepszej jakości
Opublikowano 26 października 20186 l Nigdy się nie przyzwyczaję do tych pudełek XBOXa - jak w końcu ogarnęli i zrobili bardzo ładne (a nie "Games for Windows" na X360), to jakiś ambitny ktoś wpadł na pomysł, żeby umieścić w nich wszystko na odwrót
Opublikowano 26 października 20186 l 22 minuty temu, Wredny napisał: Nigdy się nie przyzwyczaję do tych pudełek XBOXa Nie musisz, przecież i tak grasz tylko na playstation.
Opublikowano 26 października 20186 l 1 minutę temu, suteq napisał: Nie musisz, przecież i tak grasz tylko na playstation. Edytowane 26 października 20186 l przez hav7n
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pif paf ! Wysłane z mojego Alpha przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 października 20186 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Każdy gra, forumują tylko bezgrowi betaorbiterzy. Nie no podczas instalacji 130gb znajdzie sie chwila na foruming. Ja np w pracy patrze na niebieski ekran w półśnie lezac w fotelu. Juz tylko 20 minut i nawet pogram
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świeża dostawa koniem (mechanicznym) prosto z dzikiego zachodu Spoiler http://playstation.piotros.org/gry/rdr2/
Opublikowano 26 października 20186 l 55 minut temu, c0ŕ napisał: życie jest piękne Dlaczego bez loga kozak gurwa audicy? bym serduszko dal Edytowane 26 października 20186 l przez Grabek
Opublikowano 26 października 20186 l kozak gurwa audicę musiałem ojcu pożyczyć, peugeot dużo mniej prestiżowy to i logo schowałem
Opublikowano 26 października 20186 l 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Po ile i gdzie te ultimate? W rtv euro agd za 399zł, chyba tylko oni mieli te edycje i to w dość ograniczonym nakładzie.
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja! Jezusku jak to jest pięknie wydane i dwie mapy są Warto było wydać 399zł. Boże błogosław Amerykę!! Koszulka The Witcher Toxic z pierwszego zdjęcia jest super, polecam. I oczy Wieśka świecą trochę w ciemności :)
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wracamy. Kapcioszki, Monsterek, Hageny i prawilnie do pożygu
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja @Square zwiększ na dzisiaj ilość punktów reputacji możliwych do przyznania, ja już nie mam Edytowane 26 października 20186 l przez Figuś