Opublikowano 29 października 20186 l Każde oko obserwuje grę z osobna. Edytowane 29 października 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 29 października 20186 l Bulldog angielski czlowieku, myslal ze mam jedzenie wiec ma oczy dookola glowy. Zyzol kochany.
Opublikowano 29 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I oto nastał dzień, gdy miało się dokonać to, co napisano w pismach. I oto powrócił syn marnotrawny na łono Pana Spencera I rozjaśniło się oblicze Pana Spencera i rzekł on: Oto dajcie ludowi zielonemu najlepsze multiplatformy w prawdziwym 4K. Dajcie mu Mesjasza w najlepszej na tym świecie jakości. Dajcie mu eksy nad eksami! I
Opublikowano 29 października 20186 l To zakrzywienie czasoprzestrzeni spowodowane POTĘGĄ najmocniejszej konsoli w historii ludzkości
Opublikowano 29 października 20186 l Godzinę temu, oFi napisał: Od tej zayebistości aż Ci się xbox rozmazał. Też na początku myślałem że to twoje screeny
Opublikowano 29 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kuuurła, grzech nie zagrać
Opublikowano 29 października 20186 l 5 milionów postów z RDR2 i nikt nie wrzucił foty collector's boxa. Aż taka choojnia? Dobra widzę że trzeba to nadrobić i dać zarobić Januszowi na allegro
Opublikowano 29 października 20186 l Mi się udało zamówić w OleOle 2 sztuki RDR2 Collector's Box'a (jedna z grą, tylko nie było na stanie, ale się postarali i jednak wysłali), więc jakbyś chciał, to na chwilę obecną zakładam, że jedną będę miał na sprzedaż Jutro mają przyjść, więc zobaczę czy faktycznie będą dwie i w jakim stanie.
Opublikowano 29 października 20186 l 3 minuty temu, piotros napisał: to na chwilę obecną zakładam, że jedną będę miał na sprzedaż To rezerwuj mnie panie tą jedną sztukie a dila dogramy na priv. Edytowane 29 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 29 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejszy łup: Dimension Drive na Switcha może niezbyt super gierka, ale skoro jest jej tylko 5000 sztuk (3000 limitek, 2000 standardów), to wziąłem, bo za parę lat może być trudno znaleźć w ludzkiej cenie :). Edytowane 29 października 20186 l przez ping
Opublikowano 29 października 20186 l 20 minut temu, Ken Marinaris napisał: O (pipi)a jaka tu teraz nuda, same RDR wrzucają:( Spokojnie paczki z Japan już są w drodze
Opublikowano 30 października 20186 l W dniu 27.10.2018 o 10:27, Tokar napisał: Gra zwana życiem durexy do nałożenia na butelkę oczywiście wsie jaja
Opublikowano 30 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem nie kupować, ale jednak nie mogłem się oprzeć.
Opublikowano 30 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. miał być pajączek, ale on musi jeszcze trochę poczekać, bo król jest tylko jeden. Edytowane 2 listopada 20186 l przez Kosmos
Opublikowano 30 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba się wyróżnić Edytowane 30 października 20186 l przez MGStarter
Opublikowano 30 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ostatni mesjasz na stanie w empiku, po instalce spodziewam się takiego obsrania ze szczęścia, że zakupiłem prewencyjnie również 6 par gaci