hav7n 5 936 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Taki wcześniejszy Mikołaj Plusik za PoPa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Chyba z Castlevanie bo ten pop to Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 fc4 - pierwsze w zyciu podejscie do tej serii na powaznie, wczesniej odrzucal mnie framerate jaki oferowala seria na konsole fifa13 - niby sam kart ale sie pochwale bo dostalem ja za calkowite free dzieki uprzejmosci uzytkownika mastafaker, zapytal sie kto chce gre w shaoucie i wyslal mi...cos pieknego, to sie nazywa 4theplayers, jeszcze raz dzieki serdeczne Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 W listopadzie rządzi Święta trójca uwielbiana na tym forum. Trzy zakupy : Activision, Ubisoft i EA. Najlepsze oczywiście Dargon Age i polecam wszystkim ale każda z tych gier w swojej kategorii jest the best:) 2 3 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 to i ja wkleje, skromnie, ale cieszy 1 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Wspierajcie UbiSoft, wspierajcie. Może trochę waszych pieniążków pójdzie na Splinter Cella i BG&E. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 222 Opublikowano 20 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Moje zakupy z ostatnich tygodni: Niezłe zasko - gry na Megadrive znalazłem niechcący w małym, ukrytym, prastarym już sklepiku w Poznaniu. Miał mały telewizorek, to przyniosłem do niego MD i popykaliśmy, gadając przy tym o starych gierkach i lepszych czasach. Na razie kupiłem od niego Terminatora, którego zapewne znają fani twórczości Angry Nerda - mega giera Utknąłem na ostatnim levelu, ale jak skończę, to podzielę się wrażeniami. Druga giera to zayebisty beat em up. Jest mega trudny, więc drugi player (jako Venom) to konieczność by jakoś przetrwać. Bardzo miodna giera. Oba tytuły mają zayebisty OST, ale to już standard na Mega Drive. A na PSP Burnout Dominator, którego kocham i z chęcią właśnie po raz kolejny przechodzę. Czysty miód przenośny Patapon w końcu mi podszedł i załapałem bakcyla. Tylko nie mogę przejść pustyni [*]. Koleś w sklepie ma też taki rodzynek, że głowa mała - aż nie chce tego sprzedać. Mianowicie grę na Megadrive o mega zayebistej okładce (główny powód dla którego go nie oddaje, serio piękna w oldschoolowym stylu), tytuł po japońsku więc nawet nie mogę przeliterować i wpisać w google, a kartridż tylko z napisem "Gra Sega". Zapewne więc jest to jakiś staaary, amatorski tytuł garażowy stworzony na początku lat 90tych przez jakichś zapalonych japońców - pomyśleć tylko jaką przygodę ten kartridż przeszedł, że po tylu latach, po tylu właścicielach znalazł się w Polsce. Niesamowite. Niestety mój PALowy MD tego nie odtworzył (nie wiem czemu, skoro Genesisowe gry odpala, może japońskie kartridże są trochę inne?) i gra dalej okazuje się być tajemnicą. Obrazki na tyle pudełka sugerują jakąś ładną, lataną strzelankę. Nie daje mi to spokoju i dalej będę próbował odpalić to coś. Tylko jak... A już jutro powinien przyjść do mnie mesjasz, gra na zimę. Eksajt. Edytowane 20 listopada 2014 przez Figaro 10 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Chyba z Castlevanie bo ten pop to Wiele różnych opinii słyszałem, i chcę sam sprawdzić kto ma rację. CLoS już dawno ograne, a że po taniości na na pchlim się trafiło to uzupełniłem moją skromną "biblioteczkę". Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Moje zakupy z ostatnich tygodni: http://i.imgur.com/Q3t7Hth.jpg Niezłe zasko - gry na Megadrive znalazłem niechcący w małym, ukrytym, prastarym już sklepiku w Poznaniu. Miał mały telewizorek, to przyniosłem do niego MD i popykaliśmy, gadając przy tym o starych gierkach i lepszych czasach. Na razie kupiłem od niego Terminatora, którego zapewne znają fani twórczości Angry Nerda - mega giera Utknąłem na ostatnim levelu, ale jak skończę, to podzielę się wrażeniami. Druga giera to zayebisty beat em up. Jest mega trudny, więc drugi player (jako Venom) to konieczność by jakoś przetrwać. Bardzo miodna giera. Oba tytuły mają zayebisty OST, ale to już standard na Mega Drive. A na PSP Burnout Dominator, którego kocham i z chęcią właśnie po raz kolejny przechodzę. Czysty miód przenośny Patapon w końcu mi podszedł i załapałem bakcyla. Tylko nie mogę przejść pustyni. Koleś w sklepie ma też taki rodzynek, że głowa mała - aż nie chce tego sprzedać. Mianowicie grę na Megadrive o mega zayebistej okładce (główny powód dla którego go nie oddaje, serio piękna w oldschoolowym stylu), tytuł po japońsku więc nawet nie mogę przeliterować i wpisać w google, a kartridż tylko z napisem "Gra Sega". Zapewne więc jest to jakiś staaary, amatorski tytuł garażowy stworzony na początku lat 90tych przez jakichś zapalonych japońców - pomyśleć tylko jaką przygodę ten kartridż przeszedł, że po tylu latach, po tylu właścicielach znalazł się w Polsce. Niesamowite. Niestety mój PALowy MD tego nie odtworzył (nie wiem czemu, skoro Genesisowe gry odpala, może japońskie kartridże są trochę inne?) i gra dalej okazuje się być tajemnicą. Obrazki na tyle pudełka sugerują jakąś ładną, lataną strzelankę. Nie daje mi to spokoju i dalej będę próbował odpalić to coś. Tylko jak... A już jutro powinien przyjść do mnie mesjasz, gra na zimę. Eksajt. Zazdroszcze takich sklepików. Ciekawe czy w Warszawie jeszcze takie cos znajde. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) ten tfu POP to jeden z pierwszych raków od UBisoft. W swoich czasach wizualne cudo, ale "gameplay" do pięt nie dorasta GAMEPLAYOWI jednej z moich ulubionych trylogii - Prince of Persia. Edytowane 20 listopada 2014 przez chris85 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Patapon w końcu mi podszedł i załapałem bakcyla. Tylko nie mogę przejść pustyni. Wróć się na pierwszą mapę Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 @Velius Takich rarytasów trzeba szukać też na targach i bazarach. Często Mirki sprzedawcy mają coś takiego, nie mając pojęcia, co to. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Niezłe zasko - gry na Megadrive znalazłem niechcący w małym, ukrytym, prastarym już sklepiku w Poznaniu. Miał mały telewizorek, to przyniosłem do niego MD i popykaliśmy, gadając przy tym o starych gierkach i lepszych czasach. Na razie kupiłem od niego Terminatora, którego zapewne znają fani twórczości Angry Nerda - mega giera Utknąłem na ostatnim levelu, ale jak skończę, to podzielę się wrażeniami. Druga giera to zayebisty beat em up. Jest mega trudny, więc drugi player (jako Venom) to konieczność by jakoś przetrwać. Bardzo miodna giera. Oba tytuły mają zayebisty OST, ale to już standard na Mega Drive. Maximum Carnage to mega wypas!!! Oparta na kultowej sadze z pająkiem w roli głównej. Poziom trudności to ultra hardkor - nigdy jej nie ukończyłem na MD. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada 2014 z ostatniego tygodnia 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 709 Opublikowano 21 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada 2014 Przyszla do mnie dlugo wyczekiwana paczka z Francji. Gosc mial mnostwo tytulow z USA i to jeszcze w folii wiec nie moglem sie oprzec. Radosc byla ogromna gdy okazalo sie ze paczka przyniosl mi listonosz a nie InPost. Gosc wystawil mnostwo rzadkich tytulow i to na dodatek z wysylka FREE. Powstrzymal mnie tylko stan portfela przed wiekszymi zakupami. Jakie bylo moje zdziwienie gdy okazalo sie ze gry sa uje***ane w kurzu i piasku. Albo wszyscy francuzi to brudasy albo ten mieszkal w młynie ,chlewie czy innym przybytku, przyklad na zdjeciu: Po ogolnym oczyszczeniu wyglada juz troche lepiej ale bede musial zainwestowac w jakas super delikatna szczote. 19 Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Macie jakiś zaufany sklep/sprzedawce na ebayu ze starociami na gacka i inne sprzęty nintendo ? Najlepiej uk żeby było 3xA. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Na weekend podróż do najlepszego miasta na swiecie. 3 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 (edytowane) @Soban Z UK-jowych mogę polecić jedynie Fatheadcat. Idealnie opisuje stan przedmiotu, szybko wysyła i generalnie ma fajne Nintendo gierki. http://www.ebay.pl/usr/fatheadcat?_trksid=p2047675.l2559 Z kontynentalnych polecam magix buttons i gamestart_italy. Ten ostatni pan szaleje z cenami (podniósł cenę nowych Gacków o 1000zł!), ale ma masę gier, unikatów i akcesoriów do konsol. Ma głównie zafoliowane nóweczki albo minty. Co prawda większość to wydania ita/fra/esp, ale angliki też się trafiają. http://www.ebay.pl/usr/magix_buttons?_trksid=p2047675.l2559 http://www.ebay.pl/usr/gamestart_italy?_trksid=p2047675.l2559 Zasadniczo stwierdzam że nasze Allegro wcale nie odstaje jakością sprzedawców od eBay. Tam też jest masę kłamczuchów, drobnych cwaniaczków i poje.bów Koszty przesyłki to masakra. Jedyne co eBay ma lepsze to wybór gierek, wszystko tam znajdziesz. Jak czegoś szukasz na Gacka to kieruj się tymi samymi kryteriami co na Allegro. Obadaj komentarze, zapytaj ziomka jak masz jakieś wątpliwości, poproś o dodatkowe fotki. PS: Pro-tip. Wielu sprzedawców pisze oddzielnie Game boy i Game cube. Edytowane 21 listopada 2014 przez aux 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MatekDM 1 299 Opublikowano 21 listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada 2014 Dzisiejsze zakupy. Chyba na ten rok mam z głowy wszystkie istotne premiery. Jeszcze będę nadrabiać kolekcję starszych gierek, ale czekam aż ich cena spadnie do jakichś groszy. Pozdrowienia, zieloni bracia. 14 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Shadow Warrior niestety fałszywy mesjasz . Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 No słyszałem, że gra na 5-6/10, ale dorwałem go za 5 dyszek z rabatem, zobaczę w jakiejś wolnej chwili czy taki kapeć. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Gdzie takie dobre ceny na (pipi)gierki dają? :o Czuć, że gierka śmiga na zmodyfikowanym silniku Serious Sama, w zasadzie grało mi się w to to jak w reskina. Z tej szóstki najciekawszy chyba dragon i Evil. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Wolf też niczego sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi