Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Not really. 

+1.

Grałem na różnych słuchawkach - pchełkach, nie pchełkach. Za 30zł, za 500zł. Różne modele.

a) po godzinie wyraźny dyskomfort (uszy bolą).

b) pełne słuchawki potrafią nieźle grzać uszy.

No i samo słuchanie na pełnej piź.dzie dźwięku przez słuchawki zbyt zdrowe nie jest. Po mniej więcej 10 latach regularnego tłuczenia w bębny bez żadnego zabezpieczenia (głupota) zauważyłem u siebie przytłumienie słuchu. W teorii słyszę normalnie, w praktyce gdy jestem w miejscu, w którym jest spory szum/hałas (pub, ruchliwa ulica etc.) to niestety wszystko się zlewa i trzeba do mnie dość głośno mówić. Szkoda zdrowia :).

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

W sumie to powinna ta informacja wylądować w dziale PS4, ale skoro zaczęliście wątek szumu: jeśli ktoś nie czuje się pewnie z wkrętakiem w ręku to niech poszuka serwisu konsol w swojej okolicy, w około 90% z nich jest usługa konserwacji czwórek. Wymienią pastę termoprzewodzącą, wyczyszczą wszystko z kurzu, skasują Was z 50zł za robociznę i macie lekko szumiące konsole zamiast Jet Fightera 6000 startującego z pasa. Koleżka szarpnął się na coś takiego i nie może się nacieszyć tym, że w nocy nie dostaje z patelni w ryło od wybudzonej hałasem żony ;)

Podeslij namiary Zbigniewie plox, moja już dostaje szału jak silniki odrzutowe zaczynaja wirować ::/ 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ostatnio jak odpaiłem GoWa to (z ręką na sercu) wyraźny szum konsoli słyszałem dwa pokoje dalej od konsoli.
No to moja poprzednia Ps4 na najwyższych obrotach chodziła na tyle cicho, że już za drzwiami pokoju (1,5m od konsoli) była niesłyszalna ale w nocy kiedy soundbar był cicho ustawiony to słychać bylo konsole. Obecnie jest cisza jak na xox.
Opublikowano

to kupcie sobie xboxa one x w czym problem

Opublikowano

A po co jak najnowszy model pro chodzi cicho jak xox [emoji4]

Opublikowano

lRRiHiK.jpg

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

przystopuj z minusami dla Blubera i poćwicz wrzucanie zdjęć

Opublikowano
Godzinę temu, Grabek napisał:

DAS OFFIZIELLE BUCH

co masz k.u.r.wa za problem ciulu

Opublikowano

Szykuje się kolejny wpierdol fizyczny  na forumku :obama:

Opublikowano
5 godzin temu, ping napisał:

Grałem na różnych słuchawkach - pchełkach, nie pchełkach. Za 30zł, za 500zł. Różne modele.

a) po godzinie wyraźny dyskomfort (uszy bolą).

b) pełne słuchawki potrafią nieźle grzać uszy.

Dlatego lepiej dobierać sobie modele półotwarte/otwarte i wtedy obydwa problemy się minimalizują. Sam miałem z tym problem (godzina słuchania i uszy czerwone, trzeba było przerwę robić). Teraz mam od jakiegoś czasu półotwarte AKG i jakbym nie miał nic na głowie.

Opublikowano
26 minut temu, chmurqab napisał:

Dlatego lepiej dobierać sobie modele półotwarte/otwarte i wtedy obydwa problemy się minimalizują. Sam miałem z tym problem (godzina słuchania i uszy czerwone, trzeba było przerwę robić). Teraz mam od jakiegoś czasu półotwarte AKG i jakbym nie miał nic na głowie.

na czym polega różnica?

nvm, już ogarnąłem temacik:problem:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

9qab6f.jpg

Opublikowano

Zawsze kręcił mnie odgłos płyty rżniętej przez Dreamcasta. Czuć było, że to technologiczny samiec alfa, który żadnej gierce nie przepuści.

Opublikowano

Dawno nie udało mi się wrzucić żadnego zdjęcia, ale ostatnie zakupy przeładowały schowek na gry, więc w ramach przepakowania i zakupy załapały się na zdjęcie.

Uzupełniam braki w kolekcji na PSP. Niesamowite, o ilu grach na tę platformę człowiek dowiedział się długo po odejściu PSP do krainy wiecznych łowów. Mam spory zbiór, ale Na liście do upolowania nadal mam kilkadziesiąt tytułów...

new games for the collection - Autumn 2018

Gry na Vitę kupuję rzadko, tylko to, co ma szansę na ogranie w tym wieku... ;)

new games for the collection - Autumn 2018

Sayuki, tyle, ile udało mi się pograć, fajne i niedrogie. Nie to, co druga gra tego typu, która jeszcze do mnie nie dotarła, więc się nie pochwalę ;]

Poza Xenoblade wszystko upolowane tanio albo super tanio. Cieszy zwłaszcza Mafia 3, od dawna chcę zagrać.

I jeszcze zdjęcie z przepakowania, klasycznie zrobione ziemniakiem. Gry (a raczej pudełka) na PSP idą na zesłanie - w szafce nie ma już na nie miejsca. Będą w dobrym towarzystwie, wiele moich największych kolekcji już tam jest :(

Overflowing. Had to put all of my PSP in the storage.

Edytowane przez ashka
literówki i takie tam

Opublikowano

Po 9 latach w PCMR powrót na zielone łono Króla. Jeśli RDR2 nie jest dla kogoś powodem żeby kupić konsole, to nie wiem co może być  ¯\_(ツ)\_/¯

Zapomniałem już jak pachnie nowa gra (nawet mapki dorzucili) no i w końcu mogę swobodnie lurkować konsolowe wojenki :obama:

Oby community nie zawiodło ^^

IMG-20181104-143009.jpg

Opublikowano

Skromny zakup, ale cieszy oko :).

44909412_2005116892891536_54390046037009

Niskonakładowy shmupik na Switcha. Numer 1086/3000.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Mam i ja R D R 2 :banderas:

zWs4DR7.jpg

Opublikowano

Zakupy klasyki z ostatnich dni, nigdy nie smakowały tak dobrze:ohboy:

893DzBN.jpg

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

WmGXY9l.jpg

Wkładam płyte i gram :kaz:

Opublikowano

Nie będzie plusa za obsmarkaną tfu używkę mesjasza.