Opublikowano 10 listopada 20186 l Godzinę temu, himus napisał: Nie spodziewałem się dostać gry przed premierą. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka I jak w koncu, calosc na plycie czy trzeba targac dwojke i trojke?
Opublikowano 10 listopada 20186 l Do gry dodają kredki w tym pudełku? Brelok i wydrukowane grafiki. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka I jak w koncu, calosc na plycie czy trzeba targac dwojke i trojke?Ponad 40 GB ściąganiaWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj wjechała do mnie PS4 w barwach Red Dead Redemption 2, do tego dwie nowe gry (Spider-Man i EA Sports UFC 3) oraz sześć pozycji używanych. Będzie w co grać, a lista gier ekskluzywnych jeszcze się nie skończyła Edytowane 10 listopada 20186 l przez lukas_k96
Opublikowano 11 listopada 20186 l Widziałem filmik na yt, RDR2 zestaw ma nowa wersje PS4 Pro, podobnac nie chodzi już jak odkurzać
Opublikowano 11 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadło kilka gierek na nowe i stare konsole.
Opublikowano 11 listopada 20186 l Szkoda tylko że poczta uszkodzona opakowanie. Ale w tej cenie jestem zadowolony.
Opublikowano 12 listopada 20186 l 9 minut temu, Labtec napisał: Nawet nie wiedzialem ze to wyszlo na PSX-a, dobry port? Gameplay jak arcade kilka animacji mniej jest na psxie. Saturn ma te brakujące animacje ale jak nie wiesz o co chodzi to nie zauważysz bo to np animacje jakichś obiektów w tle bardziej niż samych zawodników. No i są loading screeny jak to gry na płycie.
Opublikowano 13 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czasy dzieciństwa powracają. Szkoda jedynie, że praca dziś i jutro po 12h
Opublikowano 13 listopada 20186 l GRA Z POLSKIM DUBBINGIEM GRA PL DUBBING Gra w PEŁNEJ POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ Powtarzam, w PEŁNEJ POLSKIEJ WERSJI PL
Opublikowano 13 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klasyki z PSX'a PlayStation ciąg dalszy Edytowane 13 listopada 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 13 listopada 20186 l 9 minut temu, Square napisał: To na płycie jest tylko marne 240MB? Sam się zdziwiłem ale może moja konsola wprowadza w błąd:) może dają CD do zestawu udające br:D