Opublikowano 19 listopada 20186 l Nie ten dział pomyślą zapewne malkontenci i krótkowidze. Nic bardziej mylnego, nic. Spoiler Szuka półki z książkami historycznymi, ponieważ według Waszych opinii zawiera w sobie kawał dobrej historii... Czeka sobie tu, aż pancio skończy króla: RDR2, a wtedy zostanie rytualnie rozfoliowany. Ot, cała historia!
Opublikowano 20 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas odkurzyć Switcha. Pierwszy zakup od pana Czezky'ego, na pewno nie ostatni. Wczoraj wieczorem zamówiłem, dzisiaj rano już kurier pukał do drzwi. Edytowane 20 listopada 20186 l przez second
Opublikowano 20 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowa zabawka i nowe doświadczenia
Opublikowano 20 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu dotarła do mnie ostatnia przesyłka z grą na szaraka Żeby nie było kolorowo, sprzedający nie przyłożył się ani do czasu wysyłki, ani do jej zabezpieczenia. Do pudełka nie włożył nic poza oryginalnymi papierami, więc płytka w transporcie wypadła z trzpienia i latała luźno po pudełku. Na szczęście nic się jej nie stało i wygląda świetnie Gra jest co prawda w wydaniu niemieckim, ale gra i tak jest po angielsku Najbardziej rozbawił mnie gratis Edytowane 20 listopada 20186 l przez Quake96
Opublikowano 21 listopada 20186 l FE Warriors bez PEGI, znaczy, że z limitki. Bardzo fajnie wydany był ten FE, ten soundtrack na 3 płytach
Opublikowano 21 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konsola dotarła z dniowym opóźnieniem ale jest.Data produkcji to 4 lipca 2018 a wiec świeżutka [emoji4]Wieczorem się sprawdzi jak wypada na tle prosiaka [emoji16]
Opublikowano 21 listopada 20186 l Godzinę temu, Kolos28 napisał: Konsola dotarła z dniowym opóźnieniem ale jest. Data produkcji to 4 lipca 2018 a wiec świeżutka Wieczorem się sprawdzi jak wypada na tle prosiaka Czyli te zachwyty, że PRO ciche jak XOX były z d.upy wyjęte bo nigdy nie stały obok siebie ?
Opublikowano 21 listopada 20186 l Wystarczy, ze PRO jest bardzo cicha a wiec nie muszą stać obok aby stwierdzić jak wyżej. Panowie, porównam obie konsole i szczerze ocenię. Ja nie jestem fanbojem jedngo obozu.
Opublikowano 21 listopada 20186 l 8 minut temu, Kolos28 napisał: Wystarczy, ze PRO jest bardzo cicha a wiec nie muszą stać obok aby stwierdzić jak wyżej. Edytowane 21 listopada 20186 l przez second
Opublikowano 21 listopada 20186 l podsumowując aby cieszyc sie kultura i jakością pracy koxa należy kupić prosiaka, lapka za 3700 i koxa.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Rejos uspokój towarzystwo. Widzę że gsr teraz dostają byle łachudry które nie potrafią utrzymać porządku
Opublikowano 21 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dla mnie Black Friday już się skończył. Wystarczy. #teamOLED No witam.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas wprowadzic stuleje w nowy wymiar
Opublikowano 21 listopada 20186 l 2 godziny temu, Ins napisał: Cudo <3 Jakiś dobry deal na black friday znalazłeś czy bogactwo bijacz?