kermit 6 998 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 @tukan rozgrzewaj koxa, rtjk czeka a to xone s, a to nie juz nic xd Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kalel 3 634 Opublikowano 1 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 grudnia 2018 Po raz kolejny CEX gra na mnie na cholernych skrzypcach. Znalazłem pudełko, wszystko po ang, ładnie wygląda, ide do kasy, pan daje karta no i jest pięknie. W domu sprawdzam a na karcie informacja że "ab 12 jahre". Dobrze że przynajmniej język angielski jest w grze. No ale oto ona 12 Cytuj
Bzduras 12 604 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 W Szczecinie zawsze wbijaj po gierkę, bierz pudełko z półki, kładź na ladę i ze stoickim spokojem świrduj sprzedawcę/sprzedawczynię wzrokiem beznamiętnie mówiąc "dzień dobry, chciałbym zobaczyć stan nośnika i czy gra jest kompletna". Działa 100% niezawodnie, jeśli mają kilka kopii danego tytułu to wysyłasz sygnał, że nie dasz się załadować w kakao i jesteś koneserem tego medium, co skutkuje złożeniem dla Ciebie kompleciku kosztem jakiegoś janusza, który łyknie porysowaną płytkę i pudełko bez instrukcji za tą samą cenę co Ty komplecik w jako-takim stanie. A najlepiej to tam nie chodzić w ogóle 3 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 I tej ostatniej rady się trzymam, no ale gry na Nintnedo w dobrej cenie ciężko dostać... Raz próbowali mnie o(pipi)ać na South Parku na One. Pudełko było po niemiecku i zapytałem typa czy gra będzie po ang. "Nie wiem" rzucił i zaczął szukać płytki. Na co ja że w takim razie dziękuje i do widzenia. Typek zmienił narracje i zaczął rzucać że jak najbardziej będzie po angielsku piękny kawalerze. tfu, tfu. Współczuje jeśli ktoś nie ma normalnego sklepu z grami w swoim mieście. 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 44 minuty temu, Kalel napisał: Po raz kolejny CEX gra na mnie na cholernych skrzypcach. Znalazłem pudełko, wszystko po ang, ładnie wygląda, ide do kasy, pan daje karta no i jest pięknie. W domu sprawdzam a na karcie informacja że "ab 12 jahre". Dobrze że przynajmniej język angielski jest w grze. No ale oto ona Akurat ten niemiecki napis występuje na karcie niezależnie od języku wydania (może to wynika z tego, że siedziba NoE jest w Niemczech) 2 Cytuj
Kmiot 13 681 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Zgadza się. Sam mam takiego Bravely Default, kupowanego w prawilnym sklepie, angielskie opakowanie, angielska gra, ale na karcie Frei ab 12 Jahre. Parę innych gier (m.in. Metroid Samus Returns i Majora's Mask 3D) też tak mają w moim przypadku. Zresztą podobną ułomnością mogą się pochwalić niektóre gry z WiiU. Na pudełku PEGI, a na płycie w środku USK, ze swoim Ab 6 Freigegeben. Więc również Cię uspokajam, raczej nikt na Tobie nie zagrał. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fanek 669 Opublikowano 2 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 grudnia 2018 (edytowane) W oryginał nie grałem, a po filmikach dostałem dokładnie to czego się spodziewałem kupione w weekend za 109 w ME Edytowane 2 grudnia 2018 przez Fanek 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. milan 7 022 Opublikowano 2 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 grudnia 2018 Podwójny sukces! Teraz byle do 6. 9 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W dniu 1.12.2018 o 20:10, Kalel napisał: Po raz kolejny CEX gra na mnie na cholernych skrzypcach. Znalazłem pudełko, wszystko po ang, ładnie wygląda, ide do kasy, pan daje karta no i jest pięknie. W domu sprawdzam a na karcie informacja że "ab 12 jahre". Dobrze że przynajmniej język angielski jest w grze. No ale oto ona Kazda gre na switcha mam z angielskiej dystrybucji i w wiekszosci zdecydowanej na karcie jest info po szwabsku, zreszta na vicie tez tak czasem bylo Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W dniu 1.12.2018 o 20:55, _Shaman_ napisał: Akurat ten niemiecki napis występuje na karcie niezależnie od języku wydania (może to wynika z tego, że siedziba NoE jest w Niemczech) Wynika to raczej z tego, że mają jeden szablon karta na całą Europę i Niemcy wymagają zapewne tej infomacji także na samym nośniku z grą. Tak samo mają kolekcjonerki czy większe wydania, które również posiadają USK na przodzie, wraz z PEGI (jak to widać chociażby na zdjęciu milana). 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 3 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 grudnia 2018 (edytowane) 113 zeta na 500+ z tytułu opłat celnych i już można się cieszyć Undertale na Switcha i PS4: Kolekcja RZADKICH gier rośnie jak poyebana. Edytowane 3 grudnia 2018 przez ping 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kes 1 462 Opublikowano 3 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 grudnia 2018 Dostałem zwrot msrp od steelseries za popsute słuchawki do wykorzystania w ich sklepie, a że akurat było to podczas cyber monday i arctis pro były w promocji to po niewielkiej dopłacie wjechał właśnie nowy model 15 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 3 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 grudnia 2018 Kolejne zakupy z UK. T'AI FU komplecik w stanie mint, także zakup wunderbar w przyzwoitych cebulionach. Alone in the Dark do kompletu obok New Nightmare stoi dzielnie na półce. Z gier od Disneya nie mogło zabraknąć Alladyna, w którego się grało za dzieciaka (brakuje jeszcze tylko Herculesa i Tarzana i mogę spać spokojnie :D). W big boxach wpadła seria Fear Effect. Nigdy nie miałem okazji tego przejść, także mam co nadrabiać bo gierka z tego co pamiętam u @Bzduras jak kiedyś przeglądałem była dość fajna. PS. mam na sprzedaż to co poniżej bo mi się zdublowało z gier na PSX'a, gdyby kogoś interesowało to PM me. Spoiler 21 3 Cytuj
MEVEK 3 564 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) Ślinię sie na widok tego maleństwa, jak szczerbaty na suchary. Nostalgia górą Spoiler Próba generalna pod wieczór Edytowane 4 grudnia 2018 przez MEVEK 9 3 1 1 4 21 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) Szkoda że skończyły mi się reakcje. Szkoda odpuścić takiemu raczysku. Edytowane 4 grudnia 2018 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj
MEVEK 3 564 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Szkoda że skończyły mi się reakcje. Szkoda odpuścić takiemu raczysku. Masz na myśli assassyny, farcrye, battelfronty ,cody itp ? Co ci sie nie podoba w moim szaraczku - przecież to tylko kawałek playstiku ? Edytowane 4 grudnia 2018 przez MEVEK Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Tanie żerowanie na nostalgii zasługuje na minusa. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Mevek chyba nic nie czytał o tym sprzęcie przed zakupem Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 przeczytał napis SONY na opakowaniu Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Ruchanie przez Sony w dupsztala over 9000. Cytuj
MEVEK 3 564 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) Kupuje wszystko od Sony. Niedługo wejdą nawet buty i nic wam do tego. Nie będę sie z tym przecież kryl. Edytowane 4 grudnia 2018 przez MEVEK 3 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Jaki ból doopy, że dobry chłopak kupił sobie gadżet od ulubionej marki. A Nintendo Mini plusowali jak poyebani. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi