Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ból doopy nie za to że sobie kupił, ale za to że Sony robi ze swoich fanów jawne posmiewisko. :cool::lapka:

Nintendo przynajmniej sprzęcik lepiej dopracowało chociaż też przeforsowało cenę dlatego obu sprzętom powinno pokazać się faka i nie dać zarabiać wyzyskiwaczom i partaczom.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Zostało wyjaśnione, że PSP, PSV i PS3 to lepsze PlayStation Classic niż PlayStation Classic, czego nie rozumieć w minusach :dunno:

Opublikowano

ponoć na początku roku wydają ps2 classic z 5 grami a pod koniec 2019 ps3 classic bez żadnej gry

Opublikowano

Ja słyszałem że z większą liczbą gier ale pod warunkiem że sobie je dokupisz. :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trochę nowych gier. Powróciła miłość do Switcha, do którego też dokupiłem 256 GB kartę microSD. Trzymam kciuki za spełnienie plotki o trylogii Metroid Prime na przełącznik.

47388833_494033377784782_566650890662549

Opublikowano
14 minut temu, Mantis napisał:

do którego też dokupiłem 256 GB kartę microSD

dokup w końcu coś co zrobi wyraźne zdjęcia 

Opublikowano

No mój problem taki, że na gierki wolę wydawać i się z tym tak zbieram :P

Opublikowano

No i u mnie trochę wpadło retro gierek do koszyka.

hQNE6y3.jpg

Do dziś lubię odpalić sobie gierkę z GB :)

k5Fx5u4.jpg

Ostatnio udało wyrwać  grę jeszcze na PSX w którą zagrywałem się dosyć sporo swego czasu.

Opublikowano

dXP2UOd.jpg

wchodź we mnie ty łysy skur,wielu

Opublikowano

Trochę promocji wlatuje plus trochę retro. Miło się zaskoczyłem ,że Dragon's Crown Pro to steelbook. New 2DS dalej nie przyszedł plus parę gierek :/

ycUwPTe.jpg

2FEotBa.jpg

Opublikowano

U mnie małe popołudniowe zakupy :)

dKBds0a.jpg

Xboxowe gierki po dyszku za sztukę, a przygody zielonego ogra za 9zł. Swoją drogą zdziwiłem się trochę po małym ograniu tego Shreka, bo spodziewałem się tego co pamiętam z peceta, ewentualnie z dodatkiem tych minigier wspomnianych na pudełku, a okazuje się, że to raczej trochę inna gra.

Edytowane przez Quake96

Opublikowano
16 godzin temu, Quake96 napisał:

U mnie małe popołudniowe zakupy :)

dKBds0a.jpg

Xboxowe gierki po dyszku za sztukę, a przygody zielonego ogra za 9zł. Swoją drogą zdziwiłem się trochę po małym ograniu tego Shreka, bo spodziewałem się tego co pamiętam z peceta, ewentualnie z dodatkiem tych minigier wspomnianych na pudełku, a okazuje się, że to raczej trochę inna gra.

@ragus zoba

Opublikowano

sVf4dZE.jpg?1

Prezent Mikołajkowy po lewej ze sklepu perfectblue od brata. Mówił że tam niby najtaniej. Jaki ten świat mały. :mog:

Hellblade od siebie dla siebie. Zawsze miałem ochotę zagrać, a pudełeczko jakoś tak fajnie mieć, tym bardziej że nakład pewno znikomy.

Opublikowano
3 minuty temu, Yakubu napisał:

Gdzie kupiłeś Hellblade?

Nie będę mówił bo to brzydko. Sklep zaczyna się na literkę U.

Opublikowano
22 godziny temu, Ukukuki napisał:

Trochę promocji wlatuje plus trochę retro. Miło się zaskoczyłem ,że Dragon's Crown Pro to steelbook. New 2DS dalej nie przyszedł plus parę gierek :/

Ile dałeś za DC?

Opublikowano

80 coś złoty z jakiegoś sklepu z UK, kupiłem tam też kolekcję SF. Promocja wyskoczyła mi na łowcygier gdzieś w okolicy black friday. 

edit

o tutaj tylko było taniej https://www.thegamecollection.net/dragon-s-crown-pro-battle-hardened-edition-ps4/?sqr=dragons cro&&tduid=5ae2613496bb4310ecb1ad8a902f357a

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
Godzinę temu, ireniqs napisał:

sVf4dZE.jpg?1

Prezent Mikołajkowy po lewej ze sklepu perfectblue od brata. Mówił że tam niby najtaniej. Jaki ten świat mały. :mog:

Hellblade od siebie dla siebie. Zawsze miałem ochotę zagrać, a pudełeczko jakoś tak fajnie mieć, tym bardziej że nakład pewno znikomy.

Łożesz kurła, jak zazdraszczam... Zupełnie zapomniałem o tym Hellblade, że wychodzi już teraz - gdzie dorwałeś i za ile, bo też muszę mieć, a swoje fundusze przewaliłem na to poniżej:

9619c7fda353d5ddgen.jpg05be11553ba925e2gen.jpg

Nieco ponad tydzień od premiery, akurat "na Mikołaja" postanowiłem sprawić sobie prezent.
Do tego gierka jest moją 111. pudełkową w kolekcji na PS4 (czyli mam o jedną więcej grę niż platyn na profilu) :)

Nie mam pojęcia, kiedy zerwę folię, bo jednak wciąż RDRII (to już ponad miesiąc codziennego grania!), ale jak tylko ukończę fabułę i wszystkie inne aktywności, które mi się nawiną to obiecuję zająć się Furią :)
Na zdjęciach fioletowłosa w całej swej okazałości (ten napis o polskim dubbingu mogli sobie darować), a także w objęciach starszego rodzeństwa, które adoptowałem już dawno temu :)

Opublikowano

@Wredny

Pisałem już że sklep na U (jak ultima) :bad: 124 pln wyszło z wysyłką.

Opublikowano
4 godziny temu, chmurqab napisał:

Przydałby się film, ale na kanale ragiego nie ma wylistowanego :smutas:

Ale to jedynka była, a nie dwójka ;/

Opublikowano

To dobrze, że kupiony przeze mnie wcześniej "Shrek Treasure Hunt" na szaraka przeszedł tutaj bez echa :D

Dwójka nie jest taka zła. Pamiętam ją raczej z peceta, bo tutaj to jakaś inna gra i czy będzie dla mnie choć podobnie przystępna co wersja PC to się okaże.

Opublikowano

świąteczne zakupy gierkowe

r2oXAor.jpg

Edytowane przez _Shaman_