Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sep 1 623 Opublikowano 29 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 grudnia 2018 Ostatnie zakupy w tym roku. Chyba 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 550 Opublikowano 29 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 grudnia 2018 17 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Sylvan czemu RDR z PS3? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Royal 620 Opublikowano 29 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 grudnia 2018 Dwie gry na 7/10 oraz Bloodborne. Nic szczególnego. 17 Cytuj
Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 16 godzin temu, II KoBik II napisał: Sylvan czemu RDR z PS3? Don KoBik Jeżeli chodzi o to dlaczego gra z trójki obok RDR II, to jak już wspomniałem - dla towarzystwa (ładnie się prezentuje). Natomiast jeżeli chodzi o fakt dlaczego wersja na ten sprzęt, to zanim kombo Xbox One + Forza mnie zauroczyło, grałem głównie na konsoli Sony. Zaległości specjalnych nie mam, niemniej pierwszeństwo raczej mają nowe pozycje. Zatem, gdy na rynku zagości sezon ogórkowy chyba odświeżę RDR w wersji GOTY (Undead Nightmare miło wspominam), ale to na One X z tytułu 4k. A mając obie wersję na sprzęcie M$, pozostanie zakupić dla równowagi we wszechświecie RDR II Remastered na piąte PS - bo to, że za jakiś czas się pojawi jest niemal pewne i oby do tego czasu wyeliminowali kilka bolączek tej gry (m.in. chowanie się za osłonami). Mam nadzieje, że ciekawość zaspokoiłem, a i miałeś rację odnośnie Odyssey, jest zdecydowanie (jak to elegancko ująłeś) barwniejsza od poprzedniczki. Jednak o tym, to już w tamtejszym temacie porozmawiamy. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 15 godzin temu, Royal napisał: Dwie gry na 7/10 oraz Bloodborne. Lepiej tego bym nie ujął. Cytuj
Gość Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 Troche nie zakupy growe, ale troche przez Mutant YZ, wiec wklejam tutaj. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 2 godziny temu, Sylvan Wielki napisał: Don KoBik Jeżeli chodzi o to dlaczego gra z trójki obok RDR II, to jak już wspomniałem - dla towarzystwa (ładnie się prezentuje). Natomiast jeżeli chodzi o fakt dlaczego wersja na ten sprzęt, to zanim kombo Xbox One + Forza mnie zauroczyło, grałem głównie na konsoli Sony. Zaległości specjalnych nie mam, niemniej pierwszeństwo raczej mają nowe pozycje. Zatem, gdy na rynku zagości sezon ogórkowy chyba odświeżę RDR w wersji GOTY (Undead Nightmare miło wspominam), ale to na One X z tytułu 4k. A mając obie wersję na sprzęcie M$, pozostanie zakupić dla równowagi we wszechświecie RDR II Remastered na piąte PS - bo to, że za jakiś czas się pojawi jest niemal pewne i oby do tego czasu wyeliminowali kilka bolączek tej gry (m.in. chowanie się za osłonami). Mam nadzieje, że ciekawość zaspokoiłem, a i miałeś rację odnośnie Odyssey, jest zdecydowanie (jak to elegancko ująłeś) barwniejsza od poprzedniczki. Jednak o tym, to już w tamtejszym temacie porozmawiamy. Wszystko w temacie. Kurde głowa mnie boli jak patrze na backlog a za chwile wychodzą kolejne tuzy z kategorii must have. Jezusku daj mnie 48h na dobe. Tylko tyle chce. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yakubu 3 047 Opublikowano 30 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 grudnia 2018 W sylwestra będę grał w grę 17 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 29 minut temu, Yakubu napisał: Ragnar Sadowski Cydr w sylwestra zakończony fapaniem się do etykiety? Cytuj
Gość Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 44 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Cydr w sylwestra zakończony fapaniem się do etykiety? Piwo troche za stare jak na Yakuba. :v Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 991 Opublikowano 1 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 stycznia 2019 Miałem czekać do nowej odświeżonej wersji Switcha ale trafiła się okazja na olx jako nieudany prezent z jeszcze nierozpakowaną gierką. Plus uzupełnienie kolekcji na 3DSa. 22 2 Cytuj
squaresofter 221 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Szczęśliwego Nowego Roku. Nie wiem jak Wam, ale mi Nowy Rok coraz bardziej zaczyna się podobać. 6 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Jedna dla mnie, druga dla znajomego 9 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Ku,rwa musiałem się mocno nagimnastykować aby doczytać co to za gierka xd Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Pierwsza nowa gierka w tym roku (chociaż kupowana kilka miesięcy wstecz): Fast Striker, numerek 1237 z 2200. Lubię shmupy i szanuję NG DEV Team, więc trzeba było dorwać swoją kopię, zwłaszcza przy takim nakładzie. Edytowane 2 stycznia 2019 przez ping 9 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 OST z Fast Strikera szanuję mocno. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 2 godziny temu, ping napisał: ....szanuję NG DEV Team... No to jesteś jedną z niewielu osób. Wiele złego słyszałem o nich ale to w społeczności Neo Geo. Nawet chciałem od nich gierkę kupić na MVSa ale kumpel mi odradzał. I w sumie słusznie bo był to 2015 rok a gierka miała tyle razy przekładaną premierę ,że do dzisiaj nie wyszła xD. Jednak Kraut Buster wygląda kozacko Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Dziś odebrałem ostatnią przesyłkę z zakupów robionych w świta, tak więc można dodać w jednym poście.Zestaw naprawczy do mojego prosiaka, po operacji jest o wiele ciszej Ciuszki dla geeka 4 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 4 minuty temu, Ukukuki napisał: No to jesteś jedną z niewielu osób. Wiele złego słyszałem o nich ale to w społeczności Neo Geo. Nawet chciałem od nich gierkę kupić na MVSa ale kumpel mi odradzał. I w sumie słusznie bo był to 2015 rok a gierka miała tyle razy przekładaną premierę ,że do dzisiaj nie wyszła xD. Jednak Kraut Buster wygląda kozacko Społeczność NeoGeo jest bardzo specyficzna, a ja nie pogardzę dobrym shmupikiem. Kraut Bustera kupił kolega lata wstecz - od czasu do czasu zastanawia się głośno nad tym kiedy w końcu go dostanie... 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 stycznia 2019 No i gierka, za którą poleci stos minusów, ale mi tam w jedynkę grało się spoko i była to jedna z dwóch gier, którą skończyła w całości moja żona, teraz też pogramy 8 3 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Chciałem zrobić w jednym poście, ale ping przerwał ciąg Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 stycznia 2019 Świąteczne prezenty - powrót do II WŚ jedna gierka do singla, druga do multi, chyba nie muszę mówić która to która xD 9 1 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi