ProstyHeker 1 876 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 12 godzin temu, creatinfreak napisał: No i gierka, za którą poleci stos minusów, ale mi tam w jedynkę grało się spoko i była to jedna z dwóch gier, którą skończyła w całości moja żona, teraz też pogramy Jak z poziomem trudności i ogólną "przystępnością" tej gierki? Szukam czegoś do kanapowego coopa z narzeczoną, raczej prostego platfomera/łamigłówki, niż strzelanki bardzo nawalanki. Nada się ten Knack II? Dodam, że najprzyjemniej chyba nam się grało w Scooby Doo na PS2 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Odpaliłem dosłownie na 5 minut i powiem tyle, że na bardzo wysokim poziomie trudności od razu zginąłem :p a co do platformera to raczej jak w jedynce bardziej będzie to bitka z elementami platformera. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Ja ze swojej strony Knacka 2 polecam - naprawdę przyjemny platformer w porównaniu do jedynki, której nie dałem rady jeszcze zmęczyć :). Prawdziwi GRACZE z forume nie docenią. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 469 Opublikowano 4 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 stycznia 2019 Tez polecam, splatynowalem obie czesci. Dwojka to takie stare god of wary tylko dla dzieci A mnie naszlo na future racer wiec kupalem 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pleju 208 Opublikowano 4 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 stycznia 2019 Dwie najlepsze platformówki tej generacji 18 2 1 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) Astro Bocik Edytowane 4 stycznia 2019 przez II KoBik II 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. milupl 621 Opublikowano 4 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 stycznia 2019 Ostatnie zakupy. Dwie najlepsze gry 2018 Tylko kiedy to ograć, jak obok leży kupka wstydu. 16 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 nie widze zadnej fajnej gry na ''kupce wstydu'' w ostatnich zakupach zreszta tez nie 4 2 2 2 17 Cytuj
milupl 621 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 10 minut temu, hav7n napisał: nie widze zadnej fajnej gry na ''kupce wstydu'' w ostatnich zakupach zreszta tez nie No faktycznie może "fajnej" nie ma żadnej, ale za to jest kilka bardzo fajnych, wręcz wybitnych 3 1 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Haven czy tam w gamertagu u ciebie jest na pierwszej linii ASSASIN? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 nie wiedzialem ze tak sony defence forze sie strigeruje Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 W sumie dopiero zauwazylem ze wiekszosc tam to exy xD Jednak same fajne gry na te plejstejszyn. Procz last guardian Cytuj
milupl 621 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 33 minuty temu, hav7n napisał: nie wiedzialem ze tak sony defence forze sie strigeruje Piszesz głupoty to się nie dziw 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 4 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 stycznia 2019 Zakupy z grudnia. Z PS2 doszło kilka fajnych pozycji w tym Persona 4 nowa w folii. SOS mimo, że cheesy tytuł to kiedyś się w to grało i jakiś tam sentyment pozostał. Gregory Horror Show z wymiany z kumplem z forum mnie mocno zaskoczyło, byłem pesymistycznie nastawiony do tego tytułu i dopiero za którymś razem na YT dłużej się przyjrzałem gameplayowi i o ja... niezła giera... Jednak PS2 miało chyba największy wachlarz gier różnego rodzaju. Gra nietuzinkowa Także dzięki maku za ten tytuł, który mi osobiście był nieznany. Z Xboxa powoli ale konsekwentnie buduje kolekcje gier, takich które nie wyszły na PS2 bo po co dublować. Z kolei na szaraka doszło kilka fajnych gier w tym Grandia w bdb stanie, RE Survivor i Spyro 2, którego nie ująłem na zdjęciu. Nightmare Creatures nigdy nie miałem okazji ograć, pamiętam jedynie jak Zbychu to przechodził W końcu udało się kupić GoW w dobrych cebulionach to i ogram za niedługo. Reszta gier po taniości wpadła więc, żal było nie wziąć 19 5 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Ffiu fiu no nightmare 2 by mi sie przydal. Mam jedynke a tez lekko zdobyc nie bylo Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Klimat dosłownie ścieka po ścianach. W związku z tym zaczynam czytać książkę Anne Rice z serii kroniki wampirów. Jedynkę pomijam, bo film obejrzany z 5 razy. 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 858 Opublikowano 6 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 stycznia 2019 (edytowane) Na początek wczorajszy prezent urodzinowy od dziewczyny A teraz dzisiejszy OLXowy łup PSone za 25zł. Konsola kupiona jako uszkodzona, nie włączająca się. Szybko okazało się, że konsola działa, tylko gniazdo zasilacza jest luźne i czasem przerywa. Do tego laser miał prawdopodobnie uwaloną taśmę, bo tacka się kręciła, ale laser nie podnosił. Gniazdo zasilacza polutowałem, laser wymieniłem na inny w pełni sprawny który miałem w zapasie, a dodatkowo konsola dostała całą nową obudowę, gdyż miałem takową na stanie, a była w lepszym stanie od tej tu obecnej. Po złożeniu całość śmiga elegancko i czyta płyty bez przeszkód Konsolka ma nawet jakiegoś chipa, ale to dla mnie bez znaczenia No i ostatni łup, czyli PSX z pudłem za łącznie 40zł. Konsola kupiona za 25zł, ale chytry sprzedawca chciał się dorobić i karton opchnął mi osobno za 15zł. Pudło może w pięknym stanie nie jest, ale jest dokładnie od tej konsoli i choć ma w środku tylko styropiany, to mimo wszystko nie żałuję tej "dopłaty" Konsola kupiona oczywiście od tego samego gościa co PSone, na dodatek z tym samym objawem - nie włącza się. Tutaj nie wiem na ile było to prawdą, bo zamiast testować sprzęt, od razu podmieniłem na testy zasilacz z mojej działającej konsoli i szarak ożył. Kolejnym problemem był brak tacki na płytę, ale ten szybko rozwiązałem, przekładając tackę z pozostałego mi po w/w PSone lasera. Dodatkowo znalazłem w zapasach jakiś swój sprawny zasilacz, poprawiłem w nim przy okazji luty na gnieździe kabla i całość po wyczyszczeniu i złożeniu działa jak nówka sztuka Konsola nie ma najmniejszych problemów z odczytem płyt, na dodatek jest przerobiona, co w sumie i tak nie robi mi wielkiej różnicy, ale w końcu to jakiś egzemplarz na którym mogę przedstawić działanie dwóch słynnych "błędów" PS1 Edytowane 6 stycznia 2019 przez Quake96 17 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 stycznia 2019 Wpadły dwie gierki. Gdybym grał w Borderlands tyle ile o nim myślę, to miałbym już calaka. 11 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 45 minut temu, Gumiś_JaGoDa napisał: Wpadły dwie gierki. Gdybym grał w Borderlands tyle ile o nim myślę, to miałbym już calaka. Szkoda, że nie wziąłeś na PS4 bo tam mam gierkę i dwóch chętnych do przelecenia obu częsci hehe Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Oo Panie, tak kolekcja SteamWorld CUDO! Nie wiedziałem że wydali coś takiego na krążku. Szkoda tylko że nie zawiera boskiej 2-ki. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Szkoda, że switch ma w pudle tylko dwójkę xd Cytuj
Quake96 3 858 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 (edytowane) Dzisiejsze łowy z lokalnego CeXu Mistrzostwem taniochy była ta "torba" na PSP. Całe 3zł! Edytowane 7 stycznia 2019 przez Quake96 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. squaresofter 221 Opublikowano 8 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 stycznia 2019 W tamtym roku wróciłem do dwóch pierwszych Bioshocków, żeby ograć w nich dodatki. W tym wrócę do podniebnej Columbii, aby się z nią pożegnać raz na zawsze, tak jak wcześniej z Rapture. Miałem też ochotę zagrać w dodatek do XCOMa a do tego potrzebowałem jedynie amerykańskiej (lub azjatyckiej wersji gry) i konta na Hong Kong, żeby go kupić. Na Ironmanie pewnie nie dam rady przejść gry, ale kilku kosmitów na bank ubije. 10 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Na xcom to chyba za głupi jestem, bo kląłem jak zły. Pomijając większe i mniejsze bugi, na początku grało mi sie elegancko, ale przysypialem jakis moment, w ktorym powinienem mieć już rozwinięte wszystko i dostawałem ciągle w dupę. Zaczynałem kampanie ze 3 razy i doszedłem do wniosku, ze wrócę do szczelanek. 1 Cytuj
squaresofter 221 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 5 godzin temu, ProstyHeker napisał: Na xcom to chyba za głupi jestem, bo kląłem jak zły. Pomijając większe i mniejsze bugi, na początku grało mi sie elegancko, ale przysypialem jakis moment, w ktorym powinienem mieć już rozwinięte wszystko i dostawałem ciągle w dupę. Zaczynałem kampanie ze 3 razy i doszedłem do wniosku, ze wrócę do szczelanek. Wszystko zależy od poziomu trudności jaki wybrałeś. Możliwe, że wziąłeś za wysoki. W XCOMie dobrze jest olać na jakiś czas wątek główny i się obudować satelitami na całym świecie, zanim cokolwiek się zrobi. Sam miałem słaby początek, jedno państwo uciekło mi z Rady, ale potem już mi się tam jakoś wiodło. Wystarczy dużo sejwów robić, wtedy nawet jak ktoś zginie podczas misji albo jak jakieś UFO zniszczy statek przechwytujący, to można odpalić od wcześniejszego momentu. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi