Opublikowano 19 stycznia 20196 l Ja jak wpadam do czezkiego i jak mówisz, że z forumka to jesteś od razu traktowany jak Pan Szanuje
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Bralbym jak pedofil w piaskownicy no ale ze tylko 3 misje w VR to podziękuję.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Końcówka starego i początek nowego roku. Dorzucam co jakiś czas co ciekawsze pudełka na Vitę, ma ktoś może Dragon's Crown EU na sprzedaż ? -_- Switch wciąga jak bagno <3 a kolejka tytułów do ogrania się wydłuża. Dobrze, że jest opcja handheld. Yakuza to pozycja, której nigdy nie tknąłem a wiem, że muszę. Wiem, że mi podejdzie. Steelbooka dostałem w prezencie.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l ile tak srednio z przesylka wychodzi gierka na switcha z lgr? wer sie dowala do nich?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 5 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Ok 35 dolarsów + 15 przesyłka daje ok 190 złociszy. i ryzyko cla od wer istnieje czy juz w przesylce sa oplaty?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 25 minut temu, Ficuś napisał: 5 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Ok 35 dolarsów + 15 przesyłka daje ok 190 złociszy. i ryzyko cla od wer istnieje czy juz w przesylce sa oplaty? Cło na gierki wynosi 0%, jak już to mogą dowalić vat 23%. Jak brałem limitke Nex Machina to miałem zwrot poniesionych opłat, wystarczy napisać do nich. Nie pamiętam, kto mi tu wtedy tak poradził, ale podziękował E: to był Copper.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdjecie ziemniakiem zeby z dusza bylo. #TeamPudelko? Hehs
Opublikowano 23 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 10:48, Square napisał: Cło na gierki wynosi 0%, jak już to mogą dowalić vat 23%. Jak brałem limitke Nex Machina to miałem zwrot poniesionych opłat, wystarczy napisać do nich. Nie pamiętam, kto mi tu wtedy tak poradził, ale podziękował E: to był Copper. Potwierdzam i również Koprowi dziękuję. Przesyłki nadawane przez LRG są wysyłane jako DDP (delivered duty paid), więc te barany z celnego nie powinni się tych paczek tykać. No ale niestety... W sumie mogłem z nimi o to powalczyć, ale zamawiam dużo i już są wystarczająco skrupulatni, nie chcę zeby się uwzięli jeszcze bardziej :).
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 49 minut temu, Bansai napisał: Zdjecie ziemniakiem zeby z dusza bylo. #TeamPudelko? Hehs Wygląda jakby Pupcio robił zdjęcie.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedna z moich ulubionych gier tak godnie odnowiona Dodatkowo do kolekcji dołączyła niebieska wersja asasyna
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szacun dla trytona za bulki wedliny i gry
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Kuna, a miałem dziś wpaść do Trytona. Może byśmy na siebie wpadli. Ale byłoby fajnie.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przełamuję ścianę apokalipsy zombie Edytowane 23 stycznia 20196 l przez Quake96
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Wpadły trzy produkcje na mojego faworyta tej generacji. Remaster, składanka klasyków i hołd złożony serii GnG. Doskonałe są te pudełeczka.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest i on. Jeszcze troche w robocie i można pykac w ulubiona gierke z PSXa