Opublikowano 24 stycznia 20196 l 26 minut temu, ornit napisał: PerfectBlue.pl polecam A serdelki jakie polecasz?
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnia gra na vite jaka kupiłem
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 2 godziny temu, milan napisał: ten kciuk, oh nononononononono TO nie jest kciuk
Opublikowano 24 stycznia 20196 l 15 minut temu, ornit napisał: TO nie jest kciuk No to całkiem chwytne masz te stopy
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaraz po pracy tryb SPORT i jazda do Gliwic. Właśnie wracamy do domku. Do poniedziałku wolne od pracy także ..... #21yearschallenge #teampudelko Edytowane 24 stycznia 20196 l przez Mani
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale zaskoczenie! Wpadam do domu, po robocie styrany i z automatu rzucam wszystko w kąt, by udać sie pod prysznic. Wpadam do sypialni dosłownie na chwile, po ręcznik a tam ku mojemu zdziwieniu niespodzianka na łóżku. Żona nawet nic mi nie powiedziała Spoiler Musialem podpisać. W końcu pamiątka zostaje ze mną juz do końca świata Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Dobra, ide pod ten prysznic reedycja. z tej całej podniety nawet nie zajrzałem w przegrodę CONFIDENTAL, gdzie znajduje sie mapka i DLC. Co za radość, jak @ping wspomniał Edytowane 24 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Mevek fotek nacykał, że aż czuć u chłopaka radochę i zajawkę. Chciałbym tak mieć z jakąkolwiek grą, a tu kryzys chyba się zbliża.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Trzeba umieć sie cieszyć z małych rzeczy. Co sie dzieje ping? Ty zawsze raczej pozytywny. Nie cieszysz sie z nowego Residenta ? Edytowane 24 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 10 godzin temu, MEVEK napisał: mevos, kiedyś kupowałeś lepsze klucze do dziurek Edytowane 25 stycznia 20196 l przez ragus
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 39 minut temu, ragus napisał: mevos, kiedyś kupowałeś lepsze klucze do dziurek Co 4 glowy to nie jedna
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 10 godzin temu, MEVEK napisał: Trzeba umieć sie cieszyć z małych rzeczy. Co sie dzieje ping? Ty zawsze raczej pozytywny. Nie cieszysz sie z nowego Residenta ? Muszę odpuścić z braku czasu, wystarczy że na przerwę świąteczną miałem plan ogrania VII w VR uprzednio kupując pieluchy dla dorosłych, ale nic z tego nie wyszło, dwójeczka by pewnie też się kurzyła :). Spirala zakupów growych pogłębia tylko problem - czasu mało, gier dużo, nie wiadomo za co się chwycić - ostatnio odpaliłem jedną konsolę, po 10 minutach scrollowania gier wyłączyłem, odpaliłem drugą, zrobiłem to samo. Chyba muszę chwilę od pada odpocząć :).
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Mevek, ale to żonka Ci taki prezent sprawiła, czy tylko odebrała paczkę?
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 6 minut temu, ping napisał: Muszę odpuścić z braku czasu, wystarczy że na przerwę świąteczną miałem plan ogrania VII w VR uprzednio kupując pieluchy dla dorosłych, ale nic z tego nie wyszło, dwójeczka by pewnie też się kurzyła :). Spirala zakupów growych pogłębia tylko problem - czasu mało, gier dużo, nie wiadomo za co się chwycić - ostatnio odpaliłem jedną konsolę, po 10 minutach scrollowania gier wyłączyłem, odpaliłem drugą, zrobiłem to samo. Chyba muszę chwilę od pada odpocząć :). Granie w guwna dla aczików pewnie trochę zabija radość z gry
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Mevek, ale to żonka Ci taki prezent sprawiła, czy tylko odebrała paczkę? Odebrala ale wiesz.. mogla tez pogonic kuriera z tymi zabawkami. Mloda nie wiedziala ze to bedzie wielkie pudlo. Bartus jest jak klapouchy, depresja go dobija. Szkoda usera
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 10 minut temu, _Be_ napisał: Granie w guwna dla aczików pewnie trochę zabija radość z gry Dlatego wyłożone na acziki od początku 2017 roku. Gdyby było inaczej, miałbym teraz bańkę GS. Same guwna dla aczików w tym miesiącu. Edytowane 25 stycznia 20196 l przez ping