Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
41 minut temu, adasiulko napisał:

Która część Halo ma najlepszą kampanię? Przymierzam się do zakupu na prezent na X360.

Reach jeśli chodzi o samodzielną część ale ja uwielbiam wszystkie kampanie Halo, nie gram w multi. 4 i 5 wyraźnie słabsze od poprzednich odsłon jeśli chodzi o fabułę ale dalej da się grać z przyjemnością. ODST też jest ciekawe bo gramy komandosem który nie jest tak dopakowany jak Master Chief. 5 to porażka jeśli chodzi o długość kampanii ;/ Serdecznie polecam Halo: The Master Chief Collection gdzie masz wszystkie części halo z głównego wątku do tego 1 i 2 to są remake gdzie możesz w locie przełączyć grafikę ze starej na nową. Pięknie to wygląda. Pozostałe części to zwykłe remastery. 

3 to jest sztos ale nie wykorzystuje potencjału X360 jednak dalej gra miodna mimo 12 lat na karku! Szkoda ,że ten gatunek nie jest rozwijany tak jak dawniej. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
W dniu 8.02.2019 o 22:14, Hoipolloi napisał:

Paczka z UK oraz od kolegi z Lublina dzisiaj doszła. Same konkrety :)

cHx86b9.jpg
T6Jbmzu.jpg

a to poniżej na sprzedaż gdyby kogoś interesowało.

Pokaż ukrytą zawartość

feKXNeg.jpg

Cold fear Boże co to jest za wspaniała gra SUrv horror <3

Opublikowano
4 minuty temu, smallv86 napisał:

Cold fear Boże co to jest za wspaniała gra SUrv horror <3

Motyw na początku jak się chodzi po statku i zmierza ku górze, gdzie w końcu udajesz się do pierwszego pomieszczenia, jesteś w środku, nagle pojawia się błysk od błyskawicy, za oknem jakaś postać w tle we krwi, nagle robi się ciemno, postaci już nie ma... aj.. :D

Opublikowano
Godzinę temu, adasiulko napisał:

Która część Halo ma najlepszą kampanię? Przymierzam się do zakupu na prezent na X360.

Halo CE.

Opublikowano

sprawdzenie co to , doprowadziło mnie do  tego

o boze, level: asian

Opublikowano
27 minut temu, milan napisał:

sprawdzenie co to , doprowadziło mnie do  tego

o boze, level: asian

Czyli da się precyzyjnie grać na tablecie. A ja czasem zagram nie tą kartę co chciałem w Hearthstone ;/ 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trochę się zakupów uzbierało od ostatniego razu. A więc wrzucam co nowego zakupiłem:

51863875_2572178616341995_78115215912206

51794282_292735314684639_5597065908288749568_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=35e9a3259a94c19d8cdf829a7b18cd06&oe=5CFFD17A

Nieco też retro:

52111698_258746545050658_4760493784691638272_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=7958afc3aa25b8120973f163090f413a&oe=5CF8299C

51771412_1980592928656422_11613913476182

Oraz kilka gier odkupionych z kolekcji forumkowego ulubieńca, czyli od Figaro:

52354562_304216456952530_756898799206111

Wybaczcie jakość zdjęć, ale zakup nowego telefonu jest u mnie na ostatnim miejscu. Zdjęcia robię tylko na forum, a we wszystkim pozostałym telefon działa dobrze, więc wstrzymuję się z jego wymianą aż coś jeszcze w nim nawali. I chyba najważniejszy jest przekaz tego co się zakupiło, a nie aby zdjęcie było artystycznym dziełem sztuki ;) Pozdrawiam i wracam do grania.

Opublikowano

Kolejna pamiątka z UK 

KjEu0f7.jpg

Opublikowano

:banderas:

BsbE2eQ.jpg

Opublikowano

bg6HdAv.jpg

Bansai wykupił ostatni egzemplarz na One (poważnie, dzwoniłem do 4ech sklepów i na Xboxa wszystkie egzemplarze są już sprzedane, mają tylko wersje na konsolę Sony), ale nie ubolewam z tego tytułu, ponieważ kolorystycznie będzie pasowała do poprzednich odsłon, które gorąco polecam - grywalność, klimat świetna sprawa. Liczę, że Exodus zbliżony poziom zaprezentuje. :good2:

Opublikowano

Colin full niemiec?

Opublikowano

Wersja na Xboxa zawiera Redux w pakiecie. Wersja na Playstation RUSZAJĄCY się theme.

Hueeee

Opublikowano
W dniu 5.02.2019 o 16:17, Arkady napisał:

Gra kosmos, aż czekam na tego Desperadosa drugiego

qwitlfyhlsxm.jpeg

Fajne to, to? Znaczy widzę, że gra kosmos, ale czy można w to bez stresu grać na padzie? 

Gierka kosmos i nie ma tematu albo jestem ślepy :(

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Oczywiście, sterowanie jest świetnie przystosowane do pada. Analogiem poruszasz się postacią, nie ma zaznaczania przyciskiem jak w grasz tego typu na PC. Obracasz kamerę R1 i L1. Jestem na 7 misji i nie miałem żadnych problemów przez sterowanie.

Opublikowano
39 minut temu, Wooyek napisał:

Fajne to, to? Znaczy widzę, że gra kosmos, ale czy można w to bez stresu grać na padzie? 

Gierka kosmos i nie ma tematu albo jestem ślepy :(