Figaro 8 222 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 Pewnie myśli, że gra będzie równym mlekiem w HDR jak w RE2. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 11 minut temu, giger_andrus napisał: @Sylvan Wielki ciekawość każe mi zapytać czemu wersja PS4 ? Sylwan ostatnio przechodził Metro na PS4 też, może woli. Cytuj
Sylvan Wielki 4 618 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 (edytowane) Godzinę temu, giger_andrus napisał: @Sylvan Wielki ciekawość każe mi zapytać czemu wersja PS4 ? Uprzejmość nakazuje odpowiedzieć Sprawa wygląda podobnie, jak z Metro Exodus. Chciałem bowiem kupić wersję na One X, ale jeden sklep w ogóle takowych nie posiadał na stanie, a drugi miał całe 4 kopie, ale wszystkie zarezerwowane/kupione. Ja podejrzewam, że podobnie, jak w przypadku Metro Exodus @Bansai po raz kolejny mnie ubiegł. Grupa Szybkiego Reagowania - ta nazwa mówi sama za siebie. Nie ma jednak źle. Pocieszam się, że szybciej 40 poziom na PSN wpadnie Edytowane 5 marca 2019 przez Sylvan Wielki 1 1 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 marca 2019 Opublikowano 5 marca 2019 2 godziny temu, Figaro napisał: Pewnie myśli, że gra będzie równym mlekiem w HDR jak w RE2. Nie będzie. Demo RE2< Demo DMC5 HDRek i 4K na najwyższym poziomie, tak jak Pan Xbox X przykazał 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 888 Opublikowano 6 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca 2019 11 lat czekania I JEST!!!! 27 2 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 Skąd pomysł na dwa MGRy w kolekcji? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 Jedna pal druga us, darmowe dodatki były do us to kupiłem sobie drugą kopię. Ngs też dwie wersje, ale tu us ma lepsze dodatki na pss us i dekapitacje kończyn u ludzkich przeciwników 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 170 Opublikowano 7 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca 2019 JAZDA!! 11 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 17 godzin temu, XM. napisał: Jedna pal druga us, darmowe dodatki były do us to kupiłem sobie drugą kopię. Ngs też dwie wersje, ale tu us ma lepsze dodatki na pss us i dekapitacje kończyn u ludzkich przeciwników Dzięki. Nie wiedziałem o tej wersji USA sigmy taki ze mnie fan ng. Właśnie zamówiłem z eBaya. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca 2019 Coś na przełamanie kolejnych pudełek z DMC5. 16 5 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 21 minut temu, Gumiś_JaGoDa napisał: Coś na przełamanie kolejnych pudełek z DMC5. Gdzie kupiłeś Shovel Knight? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 No ale nie musiałeś cytować znów tego posta xD Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Teraz, _Be_ napisał: No ale nie musiałeś cytować znów tego posta xD A ty pisać wszędzie (pipi) postów Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Uff, na szczęście Shovelika mam w pudełku Dzięki za przypomnienie, że trzeba Stardew kolekcjonerskie kupić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 1 minutę temu, Ukukuki napisał: A ty pisać wszędzie (pipi) postów patrz nawet cię wyręcze i wrzuce ci linka https://www.3kropki.pl/p/shovel-knight-ps4.html 3 sekundy w google, pozdrawiam Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 (edytowane) RTVeuroAGD, był jeszcze w OleOle i jakimś sklepie 3kropki. Na ceneo sprawdź. Edit: jak wyżej. Edytowane 7 marca 2019 przez Gumiś_JaGoDa 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 990 Opublikowano 7 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca 2019 (edytowane) Jeszcze tylko V i mam wszystko. Special nie liczę bo za drogi. Edytowane 7 marca 2019 przez Ukukuki 10 3 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Chyba najbardziej kultowy i najczęściej grany samsho. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 5 minut temu, devilbot napisał: Chyba najbardziej kultowy i najczęściej grany samsho. Tutaj ludzie 6 stron dyskutują który najlepszy http://www.neo-geo.com/forums/showthread.php?264821-Best-Samurai-Shodown/page6 Ja chyba 2 ale nie mam wyrobionego zdania bo nie mam ogranej 4 i 5. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 @Ukukuki W czasach gdy na PC popularne były platformy versusowe do retro gier online(Supercade,GGPO) najwięcej ludzi grało właśnie w IV, II i VSpecial w takiej właśnie kolejności. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Czwórka ma lepszy system, a dwójka klimat. 2 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Z dwoch ogranych to raczej 2ka za Genjuro i jego stage. Reszte liznalem na emu i juz jakos mi nie podeszly, nie widzialem tam ewolucji tylko nowe, dziwne postacie. Do dzis zaluje, ze nie kupilem Anthology na ps2 jak jeszcze byla na allegro. Teraz pewnie po 1500zl chodzi ten bialy kruk. 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 W tej cenie kupisz 1,2,3,4 wydane na mvsa z matką może jeszcze na arcade sticka wystarczy. Anthology na ps2 z wysyłką jakieś 40 dolców. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chrno-x 901 Opublikowano 8 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 marca 2019 Moje ostatnie zakupy z ostatnich 2 miesięcy: Torba na ramię na cały zestaw do Switcha. Nowe Goldy do PS4 (i Switcha zarazem) oraz limitowany Pro Controller do Pstryczka z Super Smasha Dla tych co potrzebują w miarę tanie rozwiązanie w przenoszeniu Switcha z akcesoriami to warto zaopatrzyć się w tą torbę na ramię. Zakupiłem ją w KiGu za 105zł i spokojnie wsadziłem tam konsole z joy-conami, docka, wszystkie kable, joy con gripa oraz pro controller (z tyłu torby zostaje sporo miejsca aby dorzucić gry czy drugiego pada). Co ciekawe to materiałowe wnętrze można odczepić w dowolnej chwili (jest na rzep), wiec torba jest wielofunkcyjna. Swego czasu bardzo chciałem mieć Pro Controllera w edycji z Xenoblade'a 2-ki z zakupem zwlekałem bardzo długo. Pada jak nie było tak nie ma a jak już jest to ludzie chcą bajońskich sum. Wybór więc padł na limitkę z Super Smasha, ponieważ lubię mix białego i czarnego. Padzik prezentuje się fantastycznie a d-pad moim skromnym zdaniem sprawdza się doskonale do platformówek 2D i nie tylko. No i ta bateria Według mnie do 350zł nie ma lepszych słuchawek jeżeli chodzi o granie na PS4 lub Switchu. Świetny dźwięk (Virtual Surround Sound swoje robi i nie jest to ściema, zresztą większość gier widzi te słuchawki jako zestaw 7.1 i stereo się nawet nie umywa), dobry bass, który nie zagłusza wysokich czy niskich tonacji a współgra z nimi jak należy. Dzięki temu, że ma małego dzyngla pod bluetootha to bezproblemowo podłączam słuchawki do Docka od Pstryka a na dodatek posiadają kabel jack jakby bateria zdechła lub chciałbym pograć przenośnie na Switchu. Jedynym minusem jaki w nich widzę to trochę słaba bateria (wytrzymują 8-10h). Tak nie wadzi mi to ponieważ używam ich głównie jak śpi moja druga połówka a ja nie lubię grać w nocy bez konkretnego udźwiękowienia. Co ciekawe słuchawki te nie są białe jak podają nawet w ulotkach. One są lekko szare (ich kolor przypomina obudowę konsoli lub pada od PS One). 19 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 Naprawili pałąk względem starego modelu czy to dalej to samo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi