Opublikowano 14 marca 20196 l Ten d-pad i przyciski to rozumiem nakładki? Jak się sprawdzają? Sam dock ładny, za ile takie coś i czemu akurat ten wziąłeś?
Opublikowano 14 marca 20196 l @Rayos Tak nakładki są dwa dpady, jeden zwykły krzyżak i jeszcze jest okrągły jak np w xbox elite. Zaraz testuje to, jak na razie fajnie się po menu nawiguje. Dock akurat ten, bo jest mały i wypięty core zmieści się w moim pokrowcu. Mogę go zakładać nie zdejmując gripa (czego nie lubię robić bo dosyć mocno trzyma konsole) oraz to, że aktualizują dock wraz z updatami nintendo czyniąc go na tą chwilę bezpieczniejszym od innych alternatyw. Jakoś 49 dolców z wysyłką.
Opublikowano 14 marca 20196 l @marbel007 kilka rzeczy się pokrywa z DZ(mapa D.C, OST, ArtBook, ale niektóry content naprawdę jest warty swojej ceny. Cykne na dniach szczegółowe fotki i pewnie wrzucę do tematu Dywizji 2 żeby tutaj śmietnika nie robić. Edytowane 14 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 15 marca 20196 l własny miodzik już zrobiony, teraz czas na kalarepę, jajeczka i majonez
Opublikowano 15 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chyba sprzedam switcha bo i tak cały czas nadrabiam sztosy na 3DSa. Akurat zanim skończę to wyjdzie nowa wersja konsoli i się kupi jeszcze raz.
Opublikowano 15 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcjonerka Darkest Dungeon od SignatureEditionGames. Świetne wydanie, rozmiarem przypomina kultowe big boxy z ukochanej Amigi : ) W środku certyfikat z indywidualnym numerem. Są jeszcze takie same wydania na Switcha i Vite gdyby ktoś chciał. No i na dokładkę BF1 Collectors bo był w Ultimie na wyprz za dobry sos a zawartość ma zacną więc trzeba było brać. Edytowane 15 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 15 marca 20196 l 47 minut temu, Ryo-San napisał: Kolekcjonerka Darkest Dungeon od SignatureEditionGames. Świetne wydanie, rozmiarem przypomina kultowe big boxy z ukochanej Amigi : ) W środku certyfikat z indywidualnym numerem. Są jeszcze takie same wydania na Switcha i Vite gdyby ktoś chciał. No i na dokładkę BF1 Collectors bo był w Ultimie na wyprz za dobry sos a zawartość ma zacną więc trzeba było brać. Dużo lepiej by to wyglądało jakbyś od razu zapodał kilka zdjęć zawartości.
Opublikowano 15 marca 20196 l Ten karton ultimy na bf1 Niedługo w temacie spodziewam się fotki kuriera z paczką, a później busa nadjeżdżającego kuriera z paczką przez okno z żaluzjami.
Opublikowano 15 marca 20196 l W końcu mam i ja Wersja zwykła, bo okładka mi się bardziej podoba (choć te "Wymaga połączenia z internetem" w pięciuset językach trochę ją paskudzi). Aktualnie ściągam 41GB patch, więc grane pewnie będzie dopiero za godzinę
Opublikowano 15 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu mam swojego Goldzika <3 Granie w Apex i CoD 4 nabiera nowego znaczenia. Kot już rozmyśla jak mi rozpie.rdolić kolejne słuchawki. Tym razem brak kabla może mi pomoże.
Opublikowano 15 marca 20196 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: ajjjjj jaka kicia No słodki dzban. 55 minut temu, -Q- napisał: wtf gdzie ty masz ten tv W kącie? 25 minut temu, suteq napisał: Szacun że kot jeszcze nie spier.dolił tego tv na podłogę. xd A to prawda. Jak grałem w GoW, to nie wiem czemu, ale odpie.rdalało mu w menu ulepszania postaci. Wtedy włącza się ten celowniczek, a on od razu go atakuje. Nie polecam też nowego Mega Man - mój kocur atakuje każdy strzał jaki oddam i nie potrafi oderwać wzroku od TV. Edytowane 15 marca 20196 l przez Figaro
Opublikowano 16 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe zakupy. Strasznie boli niemiecka okładka Smasha, ale cena zrobiła swoje. PS. Smash - kosmicznie dobra gra! Edytowane 16 marca 20196 l przez Mantis
Opublikowano 16 marca 20196 l 41 minut temu, ireniqs napisał: The Orange Box Miałem już na ps3, ale na Xox w 4k. Jakie to nadal piękne, ale jak też grywalne, jak szanuje inteligencję gracza.
Opublikowano 18 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najnowsze nabytki na Nintendo Switch: