Opublikowano 22 marca 20196 l 40 minut temu, smoo napisał: Zgarnalem ostatni STEALbook Dlatego tez bralem z eBaya. Dostawa dopiero 1 kwietnie ale za to w steelu
Opublikowano 22 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zestaw na piąteczek gotowy. 229 ze steelbooczkiem w MM
Opublikowano 22 marca 20196 l 2 godziny temu, sprite napisał: Zestaw na piąteczek gotowy. 229 ze steelbooczkiem w MM Ten pad jest jakoś zauważalnie trwalszy niż zwykły, czy jego największą zaletą jest funkcjonalność?
Opublikowano 22 marca 20196 l Widze, ze dystrybutor sie ogarnal i zamiast paskudnego znaczka PL jedynie informacja pisana. A z dystrybucji Yaczesa jeszcze lepiej.
Opublikowano 23 marca 20196 l Te steelbooki to są jakoś zafoliowane czy tak sobie leżą jeden na drugim i są już starcie zajechne małymi ryskami? Pytam bo ostatnio miałem w rękach "nowy" Steelbook z RDR2 z Euro AGD i wyglądał jakby ktoś nim cyklinował parkiet.
Opublikowano 23 marca 20196 l 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: Te steelbooki to są jakoś zafoliowane czy tak sobie leżą jeden na drugim i są już starcie zajechne małymi ryskami? Pytam bo ostatnio miałem w rękach "nowy" Steelbook z RDR2 z Euro AGD i wyglądał jakby ktoś nim cyklinował parkiet. Nie są zafoliowane. Pani z MM mi dała z zaplecza i był w perfekcyjnym stanie.
Opublikowano 23 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam kurrrła!!! Chyba ostatnia sztuka w Gdańsku, teefoniczna rezerwacja i wycieczka na drugi koniec miasta - po trzygodzinnej przygodzie w końcu instaluję
Opublikowano 23 marca 20196 l kurła, jakby nie ten temat to bym nawet nie wiedział że jest taka gierka Sekiro
Opublikowano 23 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zawsze chciałem mieć pudełkową wersje tej giereczki do kolekcji ale jakoś nie było okazji a tu cyk wpadło jako prezent na urodziny.
Opublikowano 24 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie nabytki. Futurystyczny racer oraz fps. Ominęły mnie wcześniejsze części, więc mam nadzieję, że dobrze wybrałem.
Opublikowano 25 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Budowanie kolekcji na PS2, Halo na Xboxa i uzupełnienie kolekcji na handheldy plus NES dla gier które nie ukazały się w Japonii. Edytowane 25 marca 20196 l przez Ukukuki
Opublikowano 25 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uratowany od śmierci na "śmieciarni". Technicznie takie samo muzeum jak mój obecny TV, ale 5 cali więcej, więc czuć prestiż Nie kosztował mnie nic, oprócz odrobiny czasu, by przetransportować go do domu
Opublikowano 25 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaległe zakupy. Jedno w połowie skończone a drugie rozgrzebane
Opublikowano 26 marca 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na przełamanie Sztosiro: Perfect Blue dostarcza kolejnego wyśmienitego szpila przed premierą. Piękne to wydanie , gra już ograna na steam, ale ozdobi półeczkę i z przyjemnością wbije się komplecik dla uczczenia tej wspaniałej japońskiej perełki.
Opublikowano 26 marca 20196 l 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: ale padzika podłącz sobie @kes Nie da się xdd
Opublikowano 27 marca 20196 l 8 godzin temu, kes napisał: Nie da się xdd Da się. Dwa konta na konsoli. Głównym zaloguj się na padzie, a tym dodatkowym zaloguj się na aplikacji i już. Możesz pykać na padzie.