Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
40 minut temu, smoo napisał:

BeQJ8oa.jpg

Zgarnalem ostatni STEALbook :obama:

Dlatego tez bralem z eBaya. Dostawa dopiero 1 kwietnie :sapek: ale za to w steelu :wub:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zestaw na piąteczek gotowy. 229 ze steelbooczkiem w MM :banderas: 

jW1Q6DY.jpg

Opublikowano

Ależ będzie umieranie i przeklinanie :fsg:

7H48gOs.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, sprite napisał:

Zestaw na piąteczek gotowy. 229 ze steelbooczkiem w MM :banderas: 

jW1Q6DY.jpg

Ten pad jest jakoś zauważalnie trwalszy niż zwykły, czy jego największą zaletą jest funkcjonalność?

Opublikowano

Widze, ze dystrybutor sie ogarnal i zamiast paskudnego znaczka PL jedynie informacja pisana. A z dystrybucji Yaczesa jeszcze lepiej.

Opublikowano

Te steelbooki to są jakoś zafoliowane czy tak sobie leżą jeden na drugim i są już starcie zajechne małymi ryskami? Pytam bo ostatnio miałem w rękach "nowy" Steelbook z RDR2 z Euro AGD i wyglądał jakby ktoś nim cyklinował parkiet.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryo-San napisał:

Te steelbooki to są jakoś zafoliowane czy tak sobie leżą jeden na drugim i są już starcie zajechne małymi ryskami? Pytam bo ostatnio miałem w rękach "nowy" Steelbook z RDR2 z Euro AGD i wyglądał jakby ktoś nim cyklinował parkiet.

Nie są zafoliowane. Pani z MM mi dała z zaplecza i był w perfekcyjnym stanie.

Opublikowano

Mam kurrrła!!! :nosacz2:
Chyba ostatnia sztuka w Gdańsku, teefoniczna rezerwacja i wycieczka na drugi koniec miasta - po trzygodzinnej przygodzie w końcu instaluję :)

069234e4a20764c0gen.jpg

Opublikowano

kurła, jakby nie ten temat to bym nawet nie wiedział że jest taka gierka Sekiro :nosacz:

Opublikowano

Zawsze chciałem mieć pudełkową wersje tej giereczki do kolekcji ale jakoś nie było okazji a tu cyk wpadło jako prezent na urodziny. 

ce00c02477a1f.jpg

Opublikowano

Ostatnie nabytki. Futurystyczny racer oraz fps. Ominęły mnie wcześniejsze części, więc mam nadzieję, że dobrze wybrałem.

kvhmk8qhovv8_t.jpg

Opublikowano

9jzjlDe.jpg?1

02maL4w.jpg

C8IQekv.jpg

Budowanie kolekcji na PS2, Halo na Xboxa i uzupełnienie kolekcji na handheldy plus NES dla gier które nie ukazały się w Japonii. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

RUC6CRA.jpg

Uratowany od śmierci na "śmieciarni". Technicznie takie samo muzeum jak mój obecny TV, ale 5 cali więcej, więc czuć prestiż :Coolface:

Nie kosztował mnie nic, oprócz odrobiny czasu, by przetransportować go do domu :nosacz3:

Opublikowano

W końcu dobre i przede wszystkim bezprzewodowe słuchawki do grania:

YcolEPd.jpg

hxNCxdD.jpg

Opublikowano

Zaległe zakupy. Jedno w połowie skończone a drugie rozgrzebane :)

2utxjrU.jpg

Opublikowano

Na przełamanie Sztosiro:

Perfect Blue dostarcza kolejnego wyśmienitego szpila przed premierą. :sir:

nWPcTcY.jpg

BZ3wj1I.jpg

Piękne to wydanie :wub:, gra już ograna na steam, ale ozdobi półeczkę i z przyjemnością wbije się komplecik dla uczczenia tej wspaniałej japońskiej perełki.

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie grać w to na czymś innym niż ps vitą 

Opublikowano

Ja w Dangana gram tak :xboss:

4ck1jTX.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

ale padzika podłącz sobie @kes

Nie da się xdd

Opublikowano
8 godzin temu, kes napisał:

Nie da się xdd

Da się. Dwa konta na konsoli. Głównym zaloguj się na padzie, a tym dodatkowym zaloguj się na aplikacji i już. Możesz pykać na padzie.