Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 989 Opublikowano 31 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 marca 2019 Dwie gierki z kosza w którym były przecenione gry. Za całość 149 zł. Nigdy nie grałem w GT także coś tam nadrobię. 15 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 31 marca 2019 Opublikowano 31 marca 2019 Bardzo fajny steelbook i ten burago też niezły. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 31 marca 2019 Opublikowano 31 marca 2019 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Dwie gierki z kosza w którym były przecenione gry. Za całość 149 zł. Nigdy nie grałem w GT także coś tam nadrobię. W którym to media takie okazje? Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 6 godzin temu, marbel007 napisał: W którym to media takie okazje? Galeria Krakowska. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 788 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 kwietnia 2019 (edytowane) 139 zł piękny kawalerze I jeszcze pluszaka dali za friko, a nie jakieś naklejki Edytowane 1 kwietnia 2019 przez sprite 8 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Piękny jest ten Yoshi <3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 kwietnia 2019 Stulejarskie zakupy poprzedniego miesiąca z wyjątkiem figurki (bo zamówiona rok temu, opłacona 3 miesiące temu, premiera 18.03, a dotarła... dzisiaj). Sekiro każdy chyyba zna i szanuje. Zakup obowiązkowy. Xenogears raczej podobnie, a udało mi się go dorwać za niezły pieniądz z USA, w stanie prawie miętowym. Lekko zmęczone pudełko, no ale swoje latka ma, więc i tak sukces w polowaniach. Cena? 260zł. Poza tym koncert z okazji 20-lecia Xenogearsa. WART KAŻDYCH WYDANYCH PIENIĘDZY. Prawdziwe, wybitne arcydzieło. Do tej pory nie słyszałem niczego lepszego z orkiestrą symfoniczną i chórem. Brać i przeżywać. Polecam z całego serca. Amazon JP i paczuszka dociera w 3 dni. Figurka? Hikari z Xenoblade Chronicles 2. Jedna z lepszych gier, w jakie grałem w ogóle. O samej figurce powiem tylko tyle, że wykonanie jest po prostu bezbłędne. Jestem ogromnie zadowolony z zakupu. Piękna ozdoba na półeczkę. Spoiler 22 14 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Godzinę temu, ireniqs napisał: Stulejarskie zakupy poprzedniego miesiąca z wyjątkiem figurki (bo zamówiona rok temu, opłacona 3 miesiące temu, premiera 18.03, a dotarła... dzisiaj). Sekiro każdy chyyba zna i szanuje. Zakup obowiązkowy. Xenogears raczej podobnie, a udało mi się go dorwać za niezły pieniądz z USA, w stanie prawie miętowym. Lekko zmęczone pudełko, no ale swoje latka ma, więc i tak sukces w polowaniach. Cena? 260zł. Poza tym koncert z okazji 20-lecia Xenogearsa. WART KAŻDYCH WYDANYCH PIENIĘDZY. Prawdziwe, wybitne arcydzieło. Do tej pory nie słyszałem niczego lepszego z orkiestrą symfoniczną i chórem. Brać i przeżywać. Polecam z całego serca. Amazon JP i paczuszka dociera w 3 dni. Figurka? Hikari z Xenoblade Chronicles 2. Jedna z lepszych gier, w jakie grałem w ogóle. O samej figurce powiem tylko tyle, że wykonanie jest po prostu bezbłędne. Jestem ogromnie zadowolony z zakupu. Piękna ozdoba na półeczkę. Pokaż ukrytą zawartość Gratuluje zakupów, i dorwania Hikari, na którą się nie załapałem, może kiedyś ją kupię do kompletu przy jakiejś reedycji... Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Godzinę temu, P-chan napisał: Gratuluje zakupów, i dorwania Hikari, na którą się nie załapałem, może kiedyś ją kupię do kompletu przy jakiejś reedycji... Dzięki. Ja olałem za to Homurę zupełnie, a mogłem też brać, bo śledziłem pre-ordery. Z tym, że nie lubię jej jako postaci (taki paradoks), więc nie miałem ochoty jej brać. Zresztą przy takich cenach, to tylko na jedną było mnie stać. Wybór dla mnie był oczywisty. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 4 minuty temu, ireniqs napisał: Dzięki. Ja olałem za to Homurę zupełnie, a mogłem też brać, bo śledziłem pre-ordery. Z tym, że nie lubię jej jako postaci (taki paradoks), więc nie miałem ochoty jej brać. Zresztą przy takich cenach, to tylko na jedną było mnie stać. Wybór dla mnie był oczywisty. A to spoko nic na siłę, ja chciałem mieć obie. Ale mój preorder został anulowany, za późno zaplanowałem budżet i tym samym jak się okazało nie starczyło dla mnie sztuki. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Ladnie się prezentuje 7 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 (edytowane) W końcu trzeba pójść do przodu i przestać grać na HD Ready: To wjechał niedrogi, z lagiem na poziomie 10,6 ms, mały, zwinny, wszędzie się zmieści. Edytowane 2 kwietnia 2019 przez Rozi Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Telewizor 4k i Slimka. Hmm. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 ań ań ań nie było jakichś 50 cali+? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Rozi się najprawdopodobniej wyprowadził od rodziców i robi sobie kącik do gier. Fajne uczucie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Nie mieszkam z rodzicami już prawie dwa lata Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 No (pipi)a i tak późno jak na 23 latka 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Mylisz się, AC Milanie, kończę 26 lat we wrześniu Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Godzinę temu, milan napisał: No (pipi)a i tak późno jak na 23 latka Patrząc na możliwości finansowe polaków statystyczny 21-letni student, który nie jest jeszcze programistą10k z dużego miasta może pozwolić sobie na: a) mieszkanie z rodzicami. b) mieszkanie z innymi studenciakami obesranymi/obcymi ludźmi/najmowanie pokoju w większym mieszkaniu. Myślę, że w takiej sytuacji lepiej mieszkać z rodzicami i wspierać domowy budżet, niżeli wylądować z bandą głośnych zyebów pod jednym dachem. Sam zanim kupiłem pierwsze mieszkanie, jako osoba PEŁNOLETNIA mieszkałem 'przy rodzinie' wpłacając do budżetu ekwiwalent najmu pokoju (800zł miesiąc). Gorzej jak się ma 30 lat. 8 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 A to nie wiem, ja jestem jeszcze z tej poyebanej generacji co mimo dziennych studiów zapierd,alała na pół etatu by mieć wolne weekendy, wynajmować coś z dziewczyną i cieszyć się z kupionych talerzy koloru brązowego w ikei które do dzisiaj mi się walają po mieszkaniu. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 6 minut temu, milan napisał: A to nie wiem, ja jestem jeszcze z tej poyebanej generacji co mimo dziennych studiów zapierd,alała na pół etatu by mieć wolne weekendy, wynajmować coś z dziewczyną i cieszyć się z kupionych talerzy koloru brązowego w ikei które do dzisiaj mi się walają po mieszkaniu. A jako singiel byś uklepał z tej połówki etatu najem kawalerki i wyżywienie? Nie chcę tu wchodzić w jakieś filozoficzne rozważania i licytowanie się na to kto miał gorzej, ale osobiście mam bardzo dużo zrozumienia dla ludzi, którzy w młodym wieku nie mogą sobie pozwolić na samodzielność*. *no chyba, że ktoś jest obesra.nym leniem i po prostu żeruje na cycu mamuni z wygody, a takich gagatków jest całkiem sporo. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 No daj spokój, tak tylko napisałem żeby rozalie pogilgać. Przecież wiadomo że samemu nic bym nie zrobił na pół etatu. Ile ja tam miałem, 1300 maksymalnie, po opłatach miałbym z 600 na zyciei uciechy. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Ja jendak wolałem wynajmować mieszkanie z trójką przyjaciół niż mieszkać z rodzicami, bo jednak to uczy trochę dorosłego życia. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Ty Ty masz przyjaciół? 1 2 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Tak, ale nie grają w gry wideo, nie oglądają showupa, nie ogladaja patostreamerów, nie są jak ty, są normalni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi