Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

*******, odruchowo dałem plusa. Chociaż to pewnie najlepsze zdjęcia HC Pinga jakie dostaniemy :P

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

rozchylasz dwoma palcami pudełka sąsiadujące z wybraną grą i wyciągasz ją kciukiem, trochę jak zabawa (nene)ką.

.

nie rozumiem
Opublikowano

Dziś odebrałem kilka gier, ale uprzedzam, że szału nie ma.

PLwZPt2l.jpg

Trzy gry na pierwsze PlayStation, w które nigdy nie grałem, choć przemiał miałem olbrzymi ze względu na dużą ilość wolnego czasu, gdy konsolka panowała na naszym rynku.

E1FvxOcl.jpg

potraktuje te fotki jako teaser zdjęć twojego gaming room'u Ping.

Opublikowano

nie rozumiem

Ja tez nie, mam chyba za malo gier.

Opublikowano

Rozwiązaniem jest odpowiedni chwyt - rozchylasz dwoma palcami pudełka sąsiadujące z wybraną grą i wyciągasz ją kciukiem, trochę jak zabawa (nene)ką.

Rycze xDDDDDDDDDD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nie rozumiem

Opublikowano

To jakis teaser przed prezentacja twojej jaskini?

Opublikowano

hahaha

Opublikowano

Wiem ze juz wrzucalem Launch Edition Persona Q, ale troszke mnie ponioslo i jak zobaczylem ze z VGP moge sobie bez vatu sprowadzic gierke to dokupilem jeszcze Persona Q Premium Edition...przesadzilem z zakupami ale jak patrze na tego case'a do 3ds xl to kij tam, raz sie zyje. A edycja wyglada swietnie i nie jest jakis ogromnych gabarytow ktore by przeszkadzały, na obrazkach wygladala na wieksza i grubsza.
Z tego co wiem tył pudełka sie odczepia i zdejmuje zeby odslonic jakas ukryta grafike na pudełku ale na razie jeszcze nie rozfoliowałem.

16j4g3s.jpg
24zf6on.jpg
4ubaqg.jpg
2mri748.jpg

I tutaj obydwie wersje razem

1zyycmq.jpg

Opublikowano

No i dokonało się. Pora zanurzyć się w krainie dla mężczyzn pewnych swej seksualności, prawdziwych konsolowców, wolnych od dennych pifpafów i wyścigów/bitek w 30 fpsach.

alkrd1.jpg

:fsg:

Opublikowano

No no - Golab ma GOTY zestaw !

Edytowane przez saptis

Opublikowano

No i dokonało się. Pora zanurzyć się w krainie dla mężczyzn pewnych swej seksualności, prawdziwych konsolowców, wolnych od dennych pifpafów i wyścigów/bitek w 30 fpsach.

alkrd1.jpg

:fsg:

Taką "błękitną" krew, to ja rozumiem.

Opublikowano

Kolega golab pozamiatał, piękny zestaw!

Taki mały pro-tip dla aktywnych zakupowiczów - darmowy i banalny w obsłudze programik IrfanView potrafi zmienić rozdzielczość zdjęcia, skorygować kolory itd. Polecam.

Opublikowano

Jedyny prawilny zestaw Golab :) Jesteś teraz w szeregach growej szlachty ;)

Opublikowano

Co jak co ale Wii U to najlepsza nowa generacja. Nie ma tu czegoś takiego jak Day 1 Patch, a Pro Controller podbija wszystkie obecne pady za jednym zamachem (bateria-wykonanie-wygoda). Zacny zakup. :)

Opublikowano

Takie tam drobne zakupy

vY9BhOX.jpg

Opublikowano

Wow, to są zakupy! Widzę że można już kupować Poki, super! Plusik za figurkę Zeldy.

Opublikowano

Nowe nabytki z ostatniego miesiąca. 
3ekwg.jpg
f0x5yw.jpg

Niestety Box od memorki w fatalnym stanie :(

Opublikowano

@Sylvanie - a ten ci się podoba? Moim zdaniem bomba, na święta sobie kupię.

playstation-4-dualshock-4-wireless-contr

Juz teraz sa po 55$, jak dowala jakas fajna znizke to wezme sobie jednego na bank

1ypzyd.jpg

Edytowane przez Guernica