Opublikowano 26 listopada 201410 l *******, odruchowo dałem plusa. Chociaż to pewnie najlepsze zdjęcia HC Pinga jakie dostaniemy
Opublikowano 26 listopada 201410 l rozchylasz dwoma palcami pudełka sąsiadujące z wybraną grą i wyciągasz ją kciukiem, trochę jak zabawa (nene)ką. . nie rozumiem
Opublikowano 26 listopada 201410 l Dziś odebrałem kilka gier, ale uprzedzam, że szału nie ma. Trzy gry na pierwsze PlayStation, w które nigdy nie grałem, choć przemiał miałem olbrzymi ze względu na dużą ilość wolnego czasu, gdy konsolka panowała na naszym rynku. potraktuje te fotki jako teaser zdjęć twojego gaming room'u Ping.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Rozwiązaniem jest odpowiedni chwyt - rozchylasz dwoma palcami pudełka sąsiadujące z wybraną grą i wyciągasz ją kciukiem, trochę jak zabawa (nene)ką. Rycze xDDDDDDDDDD
Opublikowano 26 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiem ze juz wrzucalem Launch Edition Persona Q, ale troszke mnie ponioslo i jak zobaczylem ze z VGP moge sobie bez vatu sprowadzic gierke to dokupilem jeszcze Persona Q Premium Edition...przesadzilem z zakupami ale jak patrze na tego case'a do 3ds xl to kij tam, raz sie zyje. A edycja wyglada swietnie i nie jest jakis ogromnych gabarytow ktore by przeszkadzały, na obrazkach wygladala na wieksza i grubsza.Z tego co wiem tył pudełka sie odczepia i zdejmuje zeby odslonic jakas ukryta grafike na pudełku ale na razie jeszcze nie rozfoliowałem. I tutaj obydwie wersje razem
Opublikowano 27 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i dokonało się. Pora zanurzyć się w krainie dla mężczyzn pewnych swej seksualności, prawdziwych konsolowców, wolnych od dennych pifpafów i wyścigów/bitek w 30 fpsach.
Opublikowano 27 listopada 201410 l No no - Golab ma GOTY zestaw ! Edytowane 27 listopada 201410 l przez saptis
Opublikowano 27 listopada 201410 l Dołączyłem do Wyższej Kultury Konsolowości <3 Dragon Age: Inkwizycja już do mnie leci
Opublikowano 27 listopada 201410 l No i dokonało się. Pora zanurzyć się w krainie dla mężczyzn pewnych swej seksualności, prawdziwych konsolowców, wolnych od dennych pifpafów i wyścigów/bitek w 30 fpsach. Taką "błękitną" krew, to ja rozumiem.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Kolega golab pozamiatał, piękny zestaw! Taki mały pro-tip dla aktywnych zakupowiczów - darmowy i banalny w obsłudze programik IrfanView potrafi zmienić rozdzielczość zdjęcia, skorygować kolory itd. Polecam.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Jedyny prawilny zestaw Golab Jesteś teraz w szeregach growej szlachty
Opublikowano 27 listopada 201410 l Co jak co ale Wii U to najlepsza nowa generacja. Nie ma tu czegoś takiego jak Day 1 Patch, a Pro Controller podbija wszystkie obecne pady za jednym zamachem (bateria-wykonanie-wygoda). Zacny zakup.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Właśnie wróciłem z zakupów http://zapodaj.net/e7d4733e875a8.png.html Idę testować Smasha Edytowane 27 listopada 201410 l przez Dobos
Opublikowano 27 listopada 201410 l Wow, to są zakupy! Widzę że można już kupować Poki, super! Plusik za figurkę Zeldy.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe nabytki z ostatniego miesiąca. Niestety Box od memorki w fatalnym stanie
Opublikowano 27 listopada 201410 l @Sylvanie - a ten ci się podoba? Moim zdaniem bomba, na święta sobie kupię. Juz teraz sa po 55$, jak dowala jakas fajna znizke to wezme sobie jednego na bank Edytowane 27 listopada 201410 l przez Guernica