Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że ja tego spelunky nie wzialem w pudle to jest jakas m a s a k r a xd pewnie nie idzie tego dorwać już (w normalnej cenie)?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ping napisał:

Bez kierownicy nie podchodź :).

Giera doskonała.

Aż mi żal grać w dwójkę jak jedynkę mógłbym jeszcze trochę pocisnąć, ale dwójkę Deluxe (czyli praktycznie complete) za fajną cenę szło wyrwać i nie wytrzymałem.

Gram na padzie. Na Elicie jednak ;)

Edytowane przez marbel007
Opublikowano

Ja miałem olbrzymie problemy z grą na padzie, ale też dość szybko porzuciłem ten pomysł - pewnie kwestia przyzwyczajenia. Dawno mi się tak morda nie cieszyła przy zabawie w ściganko jak przy tym Dircie właśnie.

Gość suteq
Opublikowano

W 18 z EAA w miesiąc przegrałem ponad 100h. Boję się odpalać 19. ;_; 

Opublikowano

Nie spodziewam się cudów po tym remasterze. Podobno port robiony na kolanie ale fajnie w końcu będzie zagrać w coś mniej cukierkowego i chińskiego na małym ekranie Słicza.6c60dd7dee2a445dfbdfa70c5f1286d9.jpg

• Plusik 1
  • Haha 2
Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

RESZTA 1GR

Widać, że pan mecenas gotówką jak król, a nie "robota w korporacji i karta z debetem".

Pan mecenas płaci setką i nie dba o resztę.
A tutaj było wyliczone 80pln jak w sklepie Społem.