Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Listopadowe zakupy na PS4, z wczorajszą konsola z najlepszymi exami. Po pierwszym zagraniu w Zeldę i MK8 jestem zachwycony :)

VoTT4aI.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Widoki psuje Kał o Druty, ale tak poza tym to szacun. Rodzina Nintendo powiększa się, a to nie koniec świątecznych zakupów. :)

Śmiało dodawaj do znajomych, bo w okresie świątecznym na pewno pogram coś w MK8. Nintendo ID: ireniqs.

Muszę jeszcze dlc kupić. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

CoD to coroczne guilty pleasure, jakoś kazdy raka dokarmia :), a season passa do MK8 to dosłownie od razu kupiłem po przejechaniu kilku pierwszych wyścigów.

Opublikowano

Ile ten Season Pass kosztuje? Nawet jeszcze nie sprawdzałem.

Opublikowano

Co prawda dawałem już fotę, ale teraz zestaw jest kompletny :banderas:

262051c.jpg

Opublikowano

Oh serce rośnie jak widzę rodzine nintendo powiększającą się z każdym dniem. Super zakupy i sam czekam na paczkę z niebieską mocą w środku:)

Opublikowano

GOTY dotarło do nerdowskiej jaskini, mega eksajt sex_konik.gif

3357dya.jpg

Ta okładka H&R taka śliczna, to będzie jedna z gier na zimę. No wiesz, szlafrok, kakałko, za oknem prószy śnieg... Okami na Wii do kolekcji, jeszcze tylko HD w pudle i będzie komplet.

2gv813k.jpg

A to zestaw startowy dla dzieci kuzyna. Zamienili w końcu Xboxa360 na PS3. Wujek aux postanowił obdarować ich "Plejstejszynowym" dobrem. Pada se umyją.

20iuglw.jpg

Niestety bałem się ich ostrzec jak wygląda instalacja Gran Turismo 5 :kaz:

Opublikowano

Dałbyś mu lepsze gierki na ps3 ;/

Opublikowano

Dlaczego grasz w multiplatformy na kostce? Na pierwszym xboksie mają więcej pikseli i chodzi o klatkę animacji lepiej.

Opublikowano

Dałbyś mu lepsze gierki na ps3 ;/

Jakie? KakaMele, OliMoli czy Cauliflower Alone? :pawel: GTA V i TLOU nie dam bo szanuję PEGI.

Dlaczego grasz w multiplatformy na kostce? Na pierwszym xboksie mają więcej pikseli i chodzi o klatkę animacji lepiej.

Bo lubię :sorcerer: Sprawdzam sobie zawsze recki i różnice między wersjami. Przeważnie jest Xbox>GCN>PS2. Zaskoczyło mnie jak słaba była peesdwójka. Zawsze wierzyłem w "rocket space power" czy jak tam mówili.

Opublikowano

To chyba był sarkazm ze strony pinga.

Opublikowano

Gdyby to była dowolna inna część Dragon Age to powiedziałbym, że lipa (hehe), a tak to... podobno to pierwsza dobra gra w serii, tak?

Opublikowano

Nie, jedynka może nie była idealna, ale była co najmniej dobrą grą (na pc w każdym bądź razie). 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Tak jedynka to przyzwoite zachodnie RPG.

Opublikowano

Takie tam od MS dziś przyszło:

2mc7h47.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Biorę za 500 zł i już wpłacam pinionszki.

Opublikowano

Kiedy idzie na pchli? ;)

Pewnie po premierze Bloodborne.

Opublikowano

Zaraz pogadam z wojnarem i dostaniesz oficjalnego maila od Sony za pogwałcenie praw konsolowca :D

Nie no żarcik, gratuluje zakupu

Opublikowano

Spokojnie, dostałem do testów i tyle. Za jakiś czas wraca spokojnie do domu, chyba że przekona mnie tymi zabójczymi exxxami :)