Gość _Be_ Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Mnie dziwi, że mało kto zauważa, że MGS V ma zyebany level design - misje zazwyczaj są w jakimś obozie w którym niby można się dobrze pokitrać i pobawić ale mam wrażenie, że dużo lepiej by w tej grze wyszło zrobienie liniowych i dopracowanych lokacji (chociażby jak w SC Blackliscie) jest kilka misji, które robią wrazenie, jest kilka lokacji, które są troche ciekawsze ale w większości to generycznie zaprojektowane posterunki. Na szczęscie gameplay był na tyle fajny, że 50h zrobiłem ale tego wszystkiego pamiętam może 2-3 misje? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 misje które zapadają w pamięć pierwsza misja w szpitalu "wybijanie" swoich żołnierzy żeby pozbyć się wirusa walka z tymi teleportującymi się żołnierzami No i to chyba tyle? I tak lepiej niż w Peace Walker. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Mnie najbardziej zawiodło Spoiler starcie z Sahelanthropusem. Wielki dym o nic, zahipnotyzowany żołnierz z mordą BB był w stanie mu na(pipi)ać w byle jakim czołgu śmiesznie prosta walka. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Mnie dziwi, że mało kto zauważa, że MGS V ma zyebany level design - misje zazwyczaj są w jakimś obozie w którym niby można się dobrze pokitrać i pobawić ale mam wrażenie, że dużo lepiej by w tej grze wyszło zrobienie liniowych i dopracowanych lokacji (chociażby jak w SC Blackliscie) jest kilka misji, które robią wrazenie, jest kilka lokacji, które są troche ciekawsze ale w większości to generycznie zaprojektowane posterunki. Na szczęscie gameplay był na tyle fajny, że 50h zrobiłem ale tego wszystkiego pamiętam może 2-3 misje? I to zapewne te, które były na początku i końcu, czyli stary, dobry MGS. To był naprawdę słaby MGS. Czy gra też? Misje na jedno kopyto, więc raczej niezbyt wybitny tytuł. Na pewno to był mój zawód roku i po tych wspomnieniach, na DS patrzę z dystansem. Edytowane 31 maja 2019 przez marcinwks Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 712 Opublikowano 31 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja 2019 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 010 Opublikowano 31 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja 2019 (edytowane) Dzień dziecka udany. Tylko steelbook, gierka dawno ograna. Edytowane 31 maja 2019 przez Ukukuki 21 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 31 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja 2019 (edytowane) Do kolekcji zawitał nowiutki, świeżutki i oczywiście nigdy nieużywany SNES! Już niedługo NeoGeo, NeoGeo CD i Amiga CD32 (oczywiście nóweczki). Nie omieszkam się z Wami podzielić zdjęciami jak tylko u mnie wylądują. Edytowane 31 maja 2019 przez Ryo-San 38 16 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 31 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja 2019 Petarda SNES, szacun na dzielni +30 ;-) Ode mnie z kolei w Maju wpadło jeszcze kilka gierek, udało się wyrwać BloodRayne 2, Frequency oraz Armored Core Nexus. Z szaraka Toca 2 uzupełnia mi całą serię, z TH brakuje jedynie dwójki. Bombermana jak zobaczyłem, to kliknąłem szybciej w kup teraz niż bolid F1 startuje z poleposition Broken Sword II to same wspomnienia, fajny point and click. Tutaj mam na sprzedaż lub wymianę parę rzeczy zanim trafią na allegro gdyby kogoś interesowało. Drakengard jest komplet 3xA, MOH i VRally 2 też 3xA, w Frequency brakuje instrukcji, w Onimushy 3 wydaniu specjalnym też brak instrukcji, ale ma jakieś 2 zakładki/biuletyny z gry. 20 2 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 20 godzin temu, Ryo-San napisał: Do kolekcji zawitał nowiutki, świeżutki i oczywiście nigdy nieużywany SNES! Już niedługo NeoGeo, NeoGeo CD i Amiga CD32 (oczywiście nóweczki). Nie omieszkam się z Wami podzielić zdjęciami jak tylko u mnie wylądują. Jak ze SNESEM nie mam zbyt wiele wspomnień tak zdjęcia retro-sprzętu w stanie nowość powodują wzwód. Mogę dotknąć ? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 czerwca 2019 Opublikowano 3 czerwca 2019 Czas na R O Z P I E R D O L !!!Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patricko 1 404 Opublikowano 3 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 czerwca 2019 Moja kochana 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 3 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 czerwca 2019 (edytowane) Ostatnie zakupy pierwszej połowy roku: Edytowane 3 czerwca 2019 przez marcinwks 16 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 czerwca 2019 Sorry za jakość 17 6 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 To jest serio jakaś limitka? Czy jakiś fanatyk zrobił wszystko sam i wystawił na sprzedaż? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 4 minuty temu, ireniqs napisał: To jest serio jakaś limitka? Czy jakiś fanatyk zrobił wszystko sam i wystawił na sprzedaż? Wyglada na jakiś presskit w sumie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 Niee to tylko zdrowy wariat, znalazłem typa na allegro, porobione ma customowe drewniane boxy nawet na gierki i pady. Pudełka jeszcze w foliowych koszulkach z srajtaśmą w środku Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 W ludzkiej cenie chociaż to sprzedaje? Pytam z ciekawości, bez złośliwości. Fajne są takie rzeczy, nie powiem, zwłaszcza jak ktoś bierze bardziej do kolecji, z sentymentu, żeby trzymać gdzieś tam w pokoju. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 O dziwo nie przegiął specjalnie niby pozbywa się nadwyżki z kolekcji. Sama konsola w przyzwoitym stanie, wiatrak czyściutki. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fanek 669 Opublikowano 4 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 czerwca 2019 To nie może się nie udać! 10 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: O dziwo nie przegiął specjalnie niby pozbywa się nadwyżki z kolekcji. Sama konsola w przyzwoitym stanie, wiatrak czyściutki. Dej linka do jego aukcji. Może ma coś czego nie mam a bardzo chciałbym mieć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marbel007 857 Opublikowano 5 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 czerwca 2019 Double combo! Wsiąkam w wirtualny świat! 16 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi