Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Mnie dziwi, że mało kto zauważa, że MGS V ma zyebany level design - misje zazwyczaj są w jakimś obozie w którym niby można się dobrze pokitrać i pobawić ale mam wrażenie, że dużo lepiej by w tej grze wyszło zrobienie liniowych i dopracowanych lokacji (chociażby jak w SC Blackliscie) jest kilka misji, które robią wrazenie, jest kilka lokacji, które są troche ciekawsze ale w większości to generycznie zaprojektowane posterunki. Na szczęscie gameplay był na tyle fajny, że 50h zrobiłem ale tego wszystkiego pamiętam może 2-3 misje?  

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

misje które zapadają w pamięć

• pierwsza misja w szpitalu
  • "wybijanie" swoich żołnierzy żeby pozbyć się wirusa
  • walka z tymi teleportującymi się żołnierzami

No i to chyba tyle? I tak lepiej niż w Peace Walker.

Opublikowano

Mnie najbardziej zawiodło

Spoiler

starcie z Sahelanthropusem. Wielki dym o nic, zahipnotyzowany żołnierz z mordą BB był w stanie mu na(pipi)ać w byle jakim czołgu śmiesznie prosta walka.

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Mnie dziwi, że mało kto zauważa, że MGS V ma zyebany level design - misje zazwyczaj są w jakimś obozie w którym niby można się dobrze pokitrać i pobawić ale mam wrażenie, że dużo lepiej by w tej grze wyszło zrobienie liniowych i dopracowanych lokacji (chociażby jak w SC Blackliscie) jest kilka misji, które robią wrazenie, jest kilka lokacji, które są troche ciekawsze ale w większości to generycznie zaprojektowane posterunki. Na szczęscie gameplay był na tyle fajny, że 50h zrobiłem ale tego wszystkiego pamiętam może 2-3 misje?  

I to zapewne te, które były na początku i końcu, czyli stary, dobry MGS. :) 

To był naprawdę słaby MGS. Czy gra też? Misje na jedno kopyto, więc raczej niezbyt wybitny tytuł. Na pewno to był mój zawód roku i po tych wspomnieniach, na DS patrzę z dystansem.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzień dziecka udany. Tylko steelbook, gierka dawno ograna. 

bXPClqb.jpg

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Do kolekcji zawitał nowiutki, świeżutki i oczywiście nigdy nieużywany SNES! Już niedługo NeoGeo, NeoGeo CD i Amiga CD32 (oczywiście nóweczki). Nie omieszkam się z Wami podzielić zdjęciami jak tylko u mnie wylądują.

6663643c5d491.jpg

85c8c04ccf6d1.jpg

843a7dff9b518.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Niemiec płakał jak sprzedawał.

Opublikowano

Petarda SNES, szacun na dzielni +30 ;-)

Ode mnie z kolei w Maju wpadło jeszcze kilka gierek, udało się wyrwać BloodRayne 2, Frequency oraz Armored Core Nexus. Z szaraka Toca 2 uzupełnia mi całą serię, z TH brakuje jedynie dwójki. Bombermana jak zobaczyłem, to kliknąłem szybciej w kup teraz niż bolid F1 startuje z poleposition :D Broken Sword II to same wspomnienia, fajny point and click. 

lJhOz7B.jpg

Tutaj mam na sprzedaż lub wymianę parę rzeczy zanim trafią na allegro gdyby kogoś interesowało. Drakengard jest komplet 3xA, MOH i VRally 2 też 3xA, w Frequency brakuje instrukcji, w Onimushy 3 wydaniu specjalnym też brak instrukcji, ale ma jakieś 2 zakładki/biuletyny z gry.

1JnIfpd.jpg

Opublikowano
20 godzin temu, Ryo-San napisał:

Do kolekcji zawitał nowiutki, świeżutki i oczywiście nigdy nieużywany SNES! Już niedługo NeoGeo, NeoGeo CD i Amiga CD32 (oczywiście nóweczki). Nie omieszkam się z Wami podzielić zdjęciami jak tylko u mnie wylądują.

6663643c5d491.jpg

85c8c04ccf6d1.jpg

843a7dff9b518.jpg

Jak ze SNESEM nie mam zbyt wiele wspomnień tak zdjęcia retro-sprzętu w stanie nowość powodują wzwód.
Mogę dotknąć ?

Opublikowano

Moja kochana [emoji16]6a8956cb1cc587db9feaca8336f8424a.jpg

Opublikowano

@Yakubu chono tu

Opublikowano

Ostatnie zakupy pierwszej połowy roku:

kd1wDie.jpg?1

KSj3i3e.jpg

1H1X87S.jpg

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

To jest serio jakaś limitka? Czy jakiś fanatyk zrobił wszystko sam i wystawił na sprzedaż?

Opublikowano
4 minuty temu, ireniqs napisał:

To jest serio jakaś limitka? Czy jakiś fanatyk zrobił wszystko sam i wystawił na sprzedaż?

Wyglada na jakiś presskit w sumie

Opublikowano

Niee to tylko zdrowy wariat, znalazłem typa na allegro, porobione ma customowe drewniane boxy nawet na gierki i pady.

Pudełka jeszcze w foliowych koszulkach z srajtaśmą w środku :kaz:

Opublikowano

:sapek: W ludzkiej cenie chociaż to sprzedaje? Pytam z ciekawości, bez złośliwości. Fajne są takie rzeczy, nie powiem, zwłaszcza jak ktoś bierze bardziej do kolecji, z sentymentu, żeby trzymać gdzieś tam w pokoju.

Opublikowano

wiQJtFA.jpg

To nie może się nie udać!

Opublikowano
7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

O dziwo nie przegiął specjalnie niby pozbywa się nadwyżki z kolekcji. Sama konsola w przyzwoitym stanie, wiatrak czyściutki.

Dej linka do jego aukcji. Może ma coś czego nie mam a bardzo chciałbym mieć :bye:

Opublikowano

:geek: Double combo!

Wsiąkam w wirtualny świat!

IMG-20190605-180136.jpg

20190605-180212.jpg

Opublikowano

Też mam, jest przepiękniusi.