Opublikowano 31 maja 20195 l Mnie dziwi, że mało kto zauważa, że MGS V ma zyebany level design - misje zazwyczaj są w jakimś obozie w którym niby można się dobrze pokitrać i pobawić ale mam wrażenie, że dużo lepiej by w tej grze wyszło zrobienie liniowych i dopracowanych lokacji (chociażby jak w SC Blackliscie) jest kilka misji, które robią wrazenie, jest kilka lokacji, które są troche ciekawsze ale w większości to generycznie zaprojektowane posterunki. Na szczęscie gameplay był na tyle fajny, że 50h zrobiłem ale tego wszystkiego pamiętam może 2-3 misje?
Opublikowano 31 maja 20195 l misje które zapadają w pamięć pierwsza misja w szpitalu "wybijanie" swoich żołnierzy żeby pozbyć się wirusa walka z tymi teleportującymi się żołnierzami No i to chyba tyle? I tak lepiej niż w Peace Walker.
Opublikowano 31 maja 20195 l Mnie najbardziej zawiodło Spoiler starcie z Sahelanthropusem. Wielki dym o nic, zahipnotyzowany żołnierz z mordą BB był w stanie mu na(pipi)ać w byle jakim czołgu śmiesznie prosta walka.
Opublikowano 31 maja 20195 l 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Mnie dziwi, że mało kto zauważa, że MGS V ma zyebany level design - misje zazwyczaj są w jakimś obozie w którym niby można się dobrze pokitrać i pobawić ale mam wrażenie, że dużo lepiej by w tej grze wyszło zrobienie liniowych i dopracowanych lokacji (chociażby jak w SC Blackliscie) jest kilka misji, które robią wrazenie, jest kilka lokacji, które są troche ciekawsze ale w większości to generycznie zaprojektowane posterunki. Na szczęscie gameplay był na tyle fajny, że 50h zrobiłem ale tego wszystkiego pamiętam może 2-3 misje? I to zapewne te, które były na początku i końcu, czyli stary, dobry MGS. To był naprawdę słaby MGS. Czy gra też? Misje na jedno kopyto, więc raczej niezbyt wybitny tytuł. Na pewno to był mój zawód roku i po tych wspomnieniach, na DS patrzę z dystansem. Edytowane 31 maja 20195 l przez marcinwks
Opublikowano 31 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzień dziecka udany. Tylko steelbook, gierka dawno ograna. Edytowane 31 maja 20195 l przez Ukukuki
Opublikowano 31 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do kolekcji zawitał nowiutki, świeżutki i oczywiście nigdy nieużywany SNES! Już niedługo NeoGeo, NeoGeo CD i Amiga CD32 (oczywiście nóweczki). Nie omieszkam się z Wami podzielić zdjęciami jak tylko u mnie wylądują. Edytowane 31 maja 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 31 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Petarda SNES, szacun na dzielni +30 ;-) Ode mnie z kolei w Maju wpadło jeszcze kilka gierek, udało się wyrwać BloodRayne 2, Frequency oraz Armored Core Nexus. Z szaraka Toca 2 uzupełnia mi całą serię, z TH brakuje jedynie dwójki. Bombermana jak zobaczyłem, to kliknąłem szybciej w kup teraz niż bolid F1 startuje z poleposition Broken Sword II to same wspomnienia, fajny point and click. Tutaj mam na sprzedaż lub wymianę parę rzeczy zanim trafią na allegro gdyby kogoś interesowało. Drakengard jest komplet 3xA, MOH i VRally 2 też 3xA, w Frequency brakuje instrukcji, w Onimushy 3 wydaniu specjalnym też brak instrukcji, ale ma jakieś 2 zakładki/biuletyny z gry.
Opublikowano 1 czerwca 20195 l 20 godzin temu, Ryo-San napisał: Do kolekcji zawitał nowiutki, świeżutki i oczywiście nigdy nieużywany SNES! Już niedługo NeoGeo, NeoGeo CD i Amiga CD32 (oczywiście nóweczki). Nie omieszkam się z Wami podzielić zdjęciami jak tylko u mnie wylądują. Jak ze SNESEM nie mam zbyt wiele wspomnień tak zdjęcia retro-sprzętu w stanie nowość powodują wzwód. Mogę dotknąć ?
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Czas na R O Z P I E R D O L !!!Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy pierwszej połowy roku: Edytowane 3 czerwca 20195 l przez marcinwks
Opublikowano 4 czerwca 20195 l To jest serio jakaś limitka? Czy jakiś fanatyk zrobił wszystko sam i wystawił na sprzedaż?
Opublikowano 4 czerwca 20195 l 4 minuty temu, ireniqs napisał: To jest serio jakaś limitka? Czy jakiś fanatyk zrobił wszystko sam i wystawił na sprzedaż? Wyglada na jakiś presskit w sumie
Opublikowano 4 czerwca 20195 l Niee to tylko zdrowy wariat, znalazłem typa na allegro, porobione ma customowe drewniane boxy nawet na gierki i pady. Pudełka jeszcze w foliowych koszulkach z srajtaśmą w środku
Opublikowano 4 czerwca 20195 l W ludzkiej cenie chociaż to sprzedaje? Pytam z ciekawości, bez złośliwości. Fajne są takie rzeczy, nie powiem, zwłaszcza jak ktoś bierze bardziej do kolecji, z sentymentu, żeby trzymać gdzieś tam w pokoju.
Opublikowano 4 czerwca 20195 l O dziwo nie przegiął specjalnie niby pozbywa się nadwyżki z kolekcji. Sama konsola w przyzwoitym stanie, wiatrak czyściutki.
Opublikowano 4 czerwca 20195 l 7 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: O dziwo nie przegiął specjalnie niby pozbywa się nadwyżki z kolekcji. Sama konsola w przyzwoitym stanie, wiatrak czyściutki. Dej linka do jego aukcji. Może ma coś czego nie mam a bardzo chciałbym mieć
Opublikowano 5 czerwca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Double combo! Wsiąkam w wirtualny świat!