Square 8 604 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 W której sieci jest do wyrwania ten kolor w aktualnej promocji? Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 (edytowane) Obecnie chyba w żadnej bez znajomości, albo mega farta. Wszędzie tylko te podstawowe kolory, gdzieniegdzie trafi się jakiś rzadszy. Ja się rzutem na taśmę załapałem na Alpine Green. Edytowane 8 czerwca 2019 przez Patricko 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 Zamówiłem w Euro RTV niebieskiego duala i jak byłem odebrać, podszedłem zobaczyć czy mają jakieś inne kolory i był tam jeden mesjasz blue berry Rano szukałem innych kolorów i niby na stronce Media Expert jest dostępny w tych kolorach w niektórych sklepach, ale jak próbowałem sprawdzić w których to wyskakiwał błąd, a jak spytałem na ich stronie to nic nie odpisali. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 Blue Berry? No najładniejszy pad jaki do tej pory Sony wypuściło, a kupowałem razem ze Spidermanem na premierę. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 (edytowane) O tutaj https://www.mediaexpert.pl/kontrolery-pady/kontroler-sony-dualshock-4-v2-blue-berry,id-1223924 Teraz działa wyszukiwanie. W Kuj-Pom wyprzedane. Z ciekawości sprawdziłem 4 województwa i tylko w Hrubieszowie mają Kurna jaki cud, że akurat mi się trafił Edytowane 8 czerwca 2019 przez Yakubu 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 Pora wrzucić 124224 gier i nie przejść ani jednej Cytuj
Emtebe 2 545 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 U mnie będzie to samo, nie przejdę tych wgranych a co dopiero inne ale fajnie, że sprzęt kosztuje wreszcie tyle ile powinien od początku 6 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 powinni wydać taką edycję PS2 z grami od EA Big chyba w końcu w wakacje wysupłam te 2 stówki i kupię sobie jakąś slimkę z NBA Street V2 i V3, Fifą Street 2 i DEF Jam: FFNY Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadol90 664 Opublikowano 8 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 czerwca 2019 (edytowane) Trochę się nazbierało ostatnimi czasy, więc jedziemy po kolei. Wpadła w końcu utęskniona paka z UK z gierkami. Dodatkowo udało się dorwać w bardzo dobrym stanie PSP 3004 (dzięki forumek za stare tematy o tym hh), które szczerze powiedziawszy zakupiliśmy z białogłową ze względu na Tacitcs Ogre i kilku innych jrpgów. Na początek PlayStation. Teraz pytanie, jeżeli ktoś ma Tactics Ogre, Personę 2, Valkyrie bądź inne tacticsy/jrpgi na PSP do sprzedania, bądź pozbycia się chętnie sprawdzę, może uda się coś kupić od forumka. Następnie partia sztosów na el makarona. Kompendium kumpel przysłał wraz z gierkami, świetna rzecz, ma już swoje lata biedulka. Czas na trochę czystego arkejd gierkowania w zaciszu domowym . Na koniec, świetnie wydane Va - 11, które zamówiłem z amazon japan, pierwszy raz w sumie korzystając z tego serwisu. Co wam mogę o tym powiedzieć? Dużo oj dużo, po pierwsze gra z Japonii dotarła do mnie po 2 dniach od wysyłki (tracking w spoilerze), nie wiem chyba ten kurier shinkansenem prywatnym tunelem amazonu do mnie zapierdzielał i co najważniejsze odebrałem pakę, spoglądam na konto ile w końcu mi tam za to pobrali, a tam brak jakiejkolwiek opłaty za gierkę... Przysłali ją za darmo i przez 30 - 40 minut żyłem na krawędzi niczym najwięksi gangsterzy w historii naszej cywilizacji. Potem sam się zgłosiłem do helpdesku amazon japan, rozmawiając z jakimś tam Katahira sanem, chyba był w szoku, że ktoś upomina się o pobranie należnych środków z własnego konta, kiedy gra już dawno w jego rękach. Tak czy owak nie mam serca, żeby jakiś mały japoniec po drugiej stronie świata zajmujący się propagowaniem/sprzedażą fajnych sztosów growych został wyrolowany przez nadola sana zacierającego ręce ile to zaoszczędził na tej transakcji. No i na tym się historia skończyła, do dwóch tygodni mają pobrać środki z konta. Problem zaś wyniknął prawdopodobnie przez system Visa, ale kto wie, bank nie ma pojęcia i Katahira san też nie miał za bardzo co jest przyczyną. Mniejsza więc o to. Gry na GC również dotarły w pace z UK, w końcu dorwałem wszystkie Zeldy 3D, Devil Digital Saga 2 okazyjnie zakupiony w Krakowie podczas wycieczki do tamtejszego muzeum gier wideo z fajną armią automatów. Talesy wygrane w licytacji na ibejach z hameryki przyleciały. Spoiler I takie małe podsumowanie ostateczne Edytowane 8 czerwca 2019 przez nadol90 27 17 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 Jaki klimt bije z tych zdjęć. Normalnie przekrój przez za(pipi)istość i nostalgię zarazem. Szacuneczek. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 @nadol90 Ta Va11halla ma ang napisy? Cytuj
nadol90 664 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Doktorze Czekolado, tak ma! 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 czerwca 2019 Uzupełnienianie kolekcji N ciąg dalszy : ] Po zakupie nowego SNESa dosyć szybko udało mi się wyrwać NESa w stanie super mint. Konsola oczywiście wygląda jak nowa. Żadnych śladów użytkowania. Do tego kilka rzeczy które dorzucił mi sprzedający i małe uzupełnienie kolekcji gier na Wii. 13 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 10 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 czerwca 2019 13 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 11 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 czerwca 2019 12 1 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Kurde jak dobrze sie w to gierkuje 4 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 1 minutę temu, II KoBik II napisał: Kurde jak dobrze sie w to gierkuje Ma być w VR... 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Teraz, marbel007 napisał: Ma być w VR... Wiem i odliczam bo podobno w lipcu. Tyle razu zerkalem na ten tytuł i podobne survivale i dopiero teraz wbilem sie jak dzik w czereśnie. Jutro jeszcze doleci Subnautica na koksa, ból że VR tam tylko na pc. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 4 minuty temu, II KoBik II napisał: Wiem i odliczam bo podobno w lipcu. Tyle razu zerkalem na ten tytuł i podobne survivale i dopiero teraz wbilem sie jak dzik w czereśnie. Jutro jeszcze doleci Subnautica na koksa, ból że VR tam tylko na pc. Podobno NMS to teraz zupełnie inna gra niż na premierze. Podaj jakieś wrażenia. Nie jestem pewien czy pod VR gra dostanie patcha czy płatne DLC? Takim combo potencjalnie jestem zainteresowany. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Napisze więcej w przyszlym tygodniu w odpowiednim temacie. Jestes totalny noob w temacie survivali. Ale niesamowicie wessałem się ogólnie w gierki dziejace sie w kosmosie. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 12 czerwca 2019 Opublikowano 12 czerwca 2019 12 godzin temu, II KoBik II napisał: Ale niesamowicie wessałem się ogólnie w gierki dziejace sie w kosmosie. To atakuj ELITE Dangerous w takim razie, choć to już poważny space-sim, a nie kolorowy grindfest pod przykrywką survivalu. 1 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 12 czerwca 2019 Opublikowano 12 czerwca 2019 (edytowane) @Ukukuki Dzisiaj odebrałem swojego, ale będę im odsyłał na wymianę, bo pierwszy print przez ich błąd nie ma ostatniego DLC na cardzie, a nie po to buliłem ponad 150zł za indora, który w cyfrze kosztuje 40zł, żeby cokolwiek dociągać Edytowane 12 czerwca 2019 przez Dajzner Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 12 czerwca 2019 Opublikowano 12 czerwca 2019 11 minut temu, Dajzner napisał: @Ukukuki Dzisiaj odebrałem swojego, ale będę im odsyłał na wymianę, bo pierwszy print przez ich błąd nie ma ostatniego DLC na cardzie, a nie po to buliłem ponad 150zł za indora, który w cyfrze kosztuje 40zł, żeby cokolwiek dociągać Ja odpuszczam bo i tak gierkę mam na 3 platformach. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 czerwca 2019 Opublikowano 12 czerwca 2019 5 godzin temu, Wredny napisał: To atakuj ELITE Dangerous w takim razie, choć to już poważny space-sim, a nie kolorowy grindfest pod przykrywką survivalu. Jak tam, kiedy wybierasz się do centrum galaktyki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi