Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
15 godzin temu, Emtebe napisał:

Co to za retro bonus w wersji na PS4?

Crash, Coco i Cortex w wersji z PSX plus taki sam samochodzik.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xFzxocn.jpg

7l1M9Cd.jpg

Bomb Chicken zdecydowanie ma coś w sobie. Lubię takie gierki. 

Opublikowano

@Ukukuki ulala, nie wiedziałem że Jaka 3 dali na PS4 o_o

Czerwcowe zbiory. Ostatnio trochę mniej tytułów na PS2 wchodziło u mnie a więcej na gier na szaraka, tak więc trzeba było nadrobić zaległości. W końcu Phantom Brave wpadł z Jade Cocoon 2. Street Fighterów nikomu przestawiać nie muszę :)

A6do39y.jpg

Opublikowano

Co to za dwa poziomy dodatkowe?

myślałem że to CTR

Edytowane przez milan

Opublikowano
1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał:

@Ukukuki Limited run dopiero wysłał tego Bloodstained czy brałeś z innego źródła?

Dostałem w piątek. Do mnie te ich gierki długo idą od wysłania ;/ 

Opublikowano

bardzo skromnie i klasycznie

gpjwPwJ.jpg

tylko te faule :whyyy:

Opublikowano

Trochę z tyłu, ale niedaleko. Już wskakuję w szaty szalonego Crash'a i gonie za Wami.

65080344_1292655374244044_15355245486135

IMG-20190623-202636.jpg

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Nie rozumiem Waszego niezadowolenia? Giera wymiata, a podkoszulek jest wyczesany. Czyżby chodzi o moja posturę :lapka: ?

Opublikowano

Chodziło o tragiczną jakość zdjęcia i jego mikroskopijny rozmiar :) Teraz jest okej, koszulka jest zaje.bista!

Opublikowano

Stronka Imgbb cos ostatnio szwankuje i rozpikselowywuje foty. Juz rozumiem. Thx.

P.S

Smiesznie wyszlo to selfie. Koszulke odwrocilo, jak w lustrze. Nie wiedzialem o tym efekcie z tej kamery. Lipa ogolnie:notsure:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

X3fCi4bh.jpg

Opublikowano

Tytanowy yanusz :banderas:

Jakbyś szukał kolegi do multika to mogę dołączyć, bo ostatnio nawet sobie sciągnąłem

Opublikowano

SFGji7u.jpg

Opublikowano

Czym tak poszarpało ten kawał drewna? trzeba chyba łańcuch naostrzyć :scratch_one-s_head:

Opublikowano

mbha1w.jpg

Opublikowano

Nie zaszalałem w tym miesiącu, ale zawsze coś tam się trafiło.

64992521_661133547683970_914358823473800

Opublikowano

Upały niemiłosierne, na gry wideo nie ma czasu, ani chęci, ale uzupełniłem w tym miesiącu zbiory głównie o indyki, które będą za jakiś czas trudno dostępne.

exRaXz6.jpg
Redout jest całkiem udanym klonem Wipeouta ze skopanym poziomem trudności, ale gra się przyjemnie - mam już cyfrę na PC, więc zdecydowałem się na pudełeczko. Yomawari sztos, Sublevel Zero zbiera na Steamie bardzo pozytywne opinie, reszta gier to eksperyment. No, poza Darkest Dungeon, o którym słyszałem wiele dobrego.

CnRJv5x.jpg
Kolejne indo-lowbudgety i Vesperia na Switcha (czekałem prawie dwa miechy na wysyłkę z Amazona... :)).

xdP7bW8.jpg
Nareszcie zbiory zaszczycił Famicom AV - świetna maszyna o pięknym - jak na swoje czasy - designie.

sTrUpbi.jpg
Wpadło też trochę gier na kostkę, muszę zrobić przegrzebki, bo wiele z tych gier mam już w wersji EU. Z drugiej strony nie zaszkodzi mieć dwóch wydań.

OQ2r4tb.jpg
Te Switchowe gierki za jakiś czas będą osiągały chore ceny. Zdecydowanie po kilku latach wpadną do panteonu najrzadszych tytułów.

Oprocz tego czekam na karton famicomowych gierek, ale to pewnie w lipcu dopiero.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Dość niespodziewanie pojawił się "dodruk", a brakowało mi w kolekcji serii Persona. Nówka taniej niż używana, co nie znaczy że tania. W każdym razie cieszę się ze zdobyczy. :fsg:

GQfae4H.jpg

Komplecik:

Spoiler

RiLnU8a.jpg

Opublikowano
23 godziny temu, oFi napisał:

Tytanowy yanusz :banderas:

Jakbyś szukał kolegi do multika to mogę dołączyć, bo ostatnio nawet sobie sciągnąłem

zawsze chetny na partyjke :ogor: