Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8Bitdo robi świetnej jakości pady, generalnie preferuję oryginalny wygląd i taką wersję mam w domu, ale nie mam wątpliwości, że ten model też jest sztos. Kurde w sumie nie pomyślałem, że przecież mogę go podpiąć do Switcha i grać w indyki jak pan xd

Opublikowano

Ogólnie pad do SNESa wygląda ładnie, ale do wygodnych to on nie należy.

Opublikowano (edytowane)

I tak o niebo lepszy niż pro. Duża liczba speedrunnerów/streamerów właśnie gra na tym dpadzie i chwali mocno. Ja przed chwilą przeszedłem kaizo level żeby przetestować i krzyżak jest dokładny. Pada od ps4 nie będę podpinał, bo 0 feelingu.

Edytowane przez sprite
Opublikowano
Godzinę temu, czapa napisał:

Master league ma rozwój zawodników?

Sprawdzę.

12 minut temu, devilbot napisał:

Są komentatorzy podczas rozgrywki?

Są, ale tylko przy zdobytych bramkach.

Opublikowano (edytowane)

Dejan i Adriano na PS2 byli nie do zatrzymania (Braciak zawsze grał Interem i mnie mega w(pipi)iał) A to moje dwa nabytki za śmiesznie niskie pieniądze, aż żal było nie wziąć.

Edytowane przez Kornolio
  • Plusik 8
Opublikowano
11 minut temu, ofsajd napisał:

w związku z tym, że mój stary xbox one odmówił posłuszeństwa [*]

Ukryj zawartość

sJMl2zG.jpg

musiałem nabyć następce i przy okazji wziąłem dodatkowego pada :)

GC1Yrh9.jpg

Gdzie kupiony i w jakiej cenie?