Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Mirumoto napisał:

aT8TkuY.jpg

Wlazłem sobie na geek store i dopełniłem komplet CTR.  

Ciekawostka, że do tego karta można wsadzić kadzidło i po jego zapaleniu z rur wydechowych leci dym! Problem w tym, że te kadzidła je.bią niemiłosiernie. 

Ogólnie i z gry i z figurki i z koszulki jestem niesamowicie zadowolony, jakość każdego z tych produktów to 10/10. 

Mam ta sama koszulke i w cale nie jest tak przepocona na pachach, jak ta twoja. Co ty, grasz w niej ? xD

Gość ragus
Opublikowano

Ale te furry kure,stwo to mam nadzieję odliczysz od paragonu

Opublikowano
10 minut temu, ragus napisał:

Ale te furry kure,stwo to mam nadzieję odliczysz od paragonu

Ayyyyy, kolega widzę nie lubi dobrych pixel-art giereczek.

9 minut temu, Fanek napisał:

ABC Murders ograj dobry tytuł

Ograne na klocu, ale przecież nie będę kupował do kolekcji gier na XO :/

Faktycznie dobra giera, choć wolę Sherlocków od Frogwares.

• Minusik 1
Opublikowano
19 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

Uwielbiam tę serię, ale idąc śladami jakie wyznacza kolega @ping , gra będzie miała charakter czysto kolekcjonerski. Jakimś cudem lata temu nie kupiłem, więc nadrabiam.

Jak grać to tylko na aktualnej generacji.

Gość yaczes
Opublikowano

sluchaweczki bardzo dobre, beat saber wchodzi na nich elegancko :banderas:

Opublikowano

Goldy tak samo. Ogólnie wiele słuchawek pasuje (mam jakieś stare Creativy do PC i też pasują), bo obręcz VR leci tuż nad muszlami, a tam zazwyczaj jest przestrzeń, bo pałąk w tym miejscu nie przylega do głowy. 

Do VR tylko takie. W Beat Saber grałem raz u kolegi na pchełkach i to nie to samo, co podkręcony volume na Goldach czy Platiniumach. Minusem jest, że w tym czasie ktoś może Ci się wje'bać do mieszkania/chaty, wynieść najcenniejsze przedmioty.

A skoro już zawędrowałem do tematu, to szybki drop foty. Dzisiejsza przesyłka, oczywiście od @Dave Czezky

zdG9xXx.jpg

• Plusik 8
Opublikowano
36 minut temu, Dave Czezky napisał:

sa zrobione pod PS VR :potter:

Normalnie wchodza na cymbal.

Hmmm próbowałem moje Steelseries włożyć i było niewygodnie :( Więc gram tylko na pchełkach z zestawu. Wygodne ale teraz mi się dźwięk zepsuł w prawym kanale i dupa - serwis.