ofsajd 1 117 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 4 minuty temu, krupek napisał: One S za 1800? To co on miał w zestawie? to jest X 1 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 Moja pierwsza reakcja była podobna, tylko myślałem że to edycja digital, ale potem dopatrzyłem się że to S. Ale zmyłka dobra. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mirumoto 234 Opublikowano 16 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 lipca 2019 Wlazłem sobie na geek store i dopełniłem komplet CTR. Ciekawostka, że do tego karta można wsadzić kadzidło i po jego zapaleniu z rur wydechowych leci dym! Problem w tym, że te kadzidła je.bią niemiłosiernie. Ogólnie i z gry i z figurki i z koszulki jestem niesamowicie zadowolony, jakość każdego z tych produktów to 10/10. 18 2 Cytuj
MaZZeo 14 245 Opublikowano 16 lipca 2019 Opublikowano 16 lipca 2019 ahh zapomniałem że jest biały Xbox One X. Piękny. 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 11 godzin temu, Mirumoto napisał: Wlazłem sobie na geek store i dopełniłem komplet CTR. Ciekawostka, że do tego karta można wsadzić kadzidło i po jego zapaleniu z rur wydechowych leci dym! Problem w tym, że te kadzidła je.bią niemiłosiernie. Ogólnie i z gry i z figurki i z koszulki jestem niesamowicie zadowolony, jakość każdego z tych produktów to 10/10. Mam ta sama koszulke i w cale nie jest tak przepocona na pachach, jak ta twoja. Co ty, grasz w niej ? xD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 17 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lipca 2019 Kilka gierek kupionych tu i ówdzie. Skromnie, ale ostatnio nie widzę powodów żeby szaleć. Furwindów klepnęli tylko 1500 sztuk, Raging Justice coś koło 3000. 11 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 Ale te furry kure,stwo to mam nadzieję odliczysz od paragonu Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 17 lipca 2019 Opublikowano 17 lipca 2019 10 minut temu, ragus napisał: Ale te furry kure,stwo to mam nadzieję odliczysz od paragonu Ayyyyy, kolega widzę nie lubi dobrych pixel-art giereczek. 9 minut temu, Fanek napisał: ABC Murders ograj dobry tytuł Ograne na klocu, ale przecież nie będę kupował do kolekcji gier na XO Faktycznie dobra giera, choć wolę Sherlocków od Frogwares. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 835 Opublikowano 17 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lipca 2019 (edytowane) Ostatnie zakupy: EDIT: Doszło coś jeszcze Edytowane 19 lipca 2019 przez Ins 25 11 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 20 lipca 2019 Opublikowano 20 lipca 2019 Dotarła prasa z tego miesiąca i fajne gierki twórców Burnouta. 10 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Patrząc przez pryzmat ostatnich growych "dokonań" Konami, to taka trochę smutna rocznica, jako temat okładki, w nowym Retro Gamerze. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 23 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lipca 2019 W dniu 20.06.2019 o 17:08, stoodio napisał: Po blisko 10 latach przesiadłem się z 32″ SHARPa Aquosa Full HD* na: No jest moc - HDR w Sekiro robi robotę * - za(pipi)isty zakup swojego czasu, skubaniec nie chciał zdechnąć - teraz jeszcze posłuży mojej Matuli. Bardzo mi się ta wypowiedź podoba. Minusa jeszcze nikomu nie dałem. To znaczy raz, omyłkowo, jak kursor zjechał, ale udało się to poprawić. Z resztą reakcji na forumku jest różnie. Ktoś wrzuci coś interesującego (ciekawa wypowiedź, niezła platyna/zakup), smutnego, zabawnego, pomocnego, dziwnego - od tego jest stosowna reakcja. "Super" zarezerwowane jest na szczególne posty, bowiem ciężko obojętnie przejść w tym temacie obok Dark Souls w kolekcjonerskim wydaniu, czy Elite Controller dla Xboksa. Tutaj jednak wstawiłbym jakiś znak dobrej flaszki, ale, że takowej brak, to daję serce. Już tłumaczę dlaczego. Mianowicie lata temu sam przeszedłem z kombo CRT + PS Drugie na nową generację i olbrzymi (taki się wówczas wydawał) LCD o przekątnej trzydzieści dwa cale. I tak, był to Sharp Aquos, z którego byłem szalenie zadowolony. Nie korzystałem z niego aż tak długo co ty, bowiem po roku zmieniłem na 40" (również Sharp Aquos), a mniejszy podarowałem Mamie. Co ciekawe, sam telewizor po dziś dzień ma się dobrze. No i za ogromny szacunek do rodzicielki. Niechaj wam się wiedzie. Wracając do zakupów growych. Nieco zielonego, jak i niebieskiego dobra. Najnowszy zakup. To mój 4ty Wolfestein na tę generację. The New Order, The Old Blood, jak i Wolfenstein II: The New Colossus bardzo mi się podobały (stara szkoła) i liczę, że Youngblood będzie trzymał wysoki poziom. Kolekcję eksów wzbogaciły również Kolosy. Nie jestem miłośnikiem odgrzewanych dań, ale umówmy się, niektóre smakują fantastycznie. Pamiętam jakie olbrzymie wrażenie wywarło na mnie spotkanie z pierwszym Kolosem. Było to niemal 14 lat temu na wspomnianym odbiorniku (trzydzieści dwa cale). Kombinacja godny rimejk + OLED 65 cali zapewne zagwarantuje efekt łał. Uwielbiam tę serię, ale idąc śladami jakie wyznacza kolega @ping , gra będzie miała charakter czysto kolekcjonerski. Jakimś cudem lata temu nie kupiłem, więc nadrabiam. I na koniec New Dawn. Tak, wiem, żadna to rewelacja, ale gram w serię Far Kraj od pierwszej odsłony. Ulubiony FC, to trójka (Vaas ) i od niej mam zdobytą w każdej kolejnej części, więc i tutaj wypada osiągnąć 100%. Pograłem już kilkanaście godzin. Jest całkiem nieźle (o ile ktoś lubi serię). Graficznie prezentuje się bardzo dobrze. Od kilku tygodni do kupienia w RTV AGD za 69zł, więc warto. P.S. @_daras_ dziękuję za kooperację 26 4 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 19 minut temu, Sylvan Wielki napisał: Uwielbiam tę serię, ale idąc śladami jakie wyznacza kolega @ping , gra będzie miała charakter czysto kolekcjonerski. Jakimś cudem lata temu nie kupiłem, więc nadrabiam. Jak grać to tylko na aktualnej generacji. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. number_nine 1 344 Opublikowano 23 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lipca 2019 Pierwsze zakupy u @Dave Czezky W końcu porządne słuchawki, teraz mi już nic więcej do szczęścia nie trzeba. ME przy okazji, mam dziwny sentyment do pierwszej części, więc w końcu nadrobie sequel :) 18 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 sluchaweczki bardzo dobre, beat saber wchodzi na nich elegancko Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 14 minut temu, Dave Czezky napisał: sluchaweczki bardzo dobre, beat saber wchodzi na nich elegancko Jak takie słuchawy na łeb założyć przy goglach?? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 sa zrobione pod PS VR Normalnie wchodza na cymbal. Cytuj
Kmiot 13 883 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 Goldy tak samo. Ogólnie wiele słuchawek pasuje (mam jakieś stare Creativy do PC i też pasują), bo obręcz VR leci tuż nad muszlami, a tam zazwyczaj jest przestrzeń, bo pałąk w tym miejscu nie przylega do głowy. Do VR tylko takie. W Beat Saber grałem raz u kolegi na pchełkach i to nie to samo, co podkręcony volume na Goldach czy Platiniumach. Minusem jest, że w tym czasie ktoś może Ci się wje'bać do mieszkania/chaty, wynieść najcenniejsze przedmioty. A skoro już zawędrowałem do tematu, to szybki drop foty. Dzisiejsza przesyłka, oczywiście od @Dave Czezky 8 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 36 minut temu, Dave Czezky napisał: sa zrobione pod PS VR Normalnie wchodza na cymbal. Hmmm próbowałem moje Steelseries włożyć i było niewygodnie Więc gram tylko na pchełkach z zestawu. Wygodne ale teraz mi się dźwięk zepsuł w prawym kanale i dupa - serwis. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 24 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 lipca 2019 (edytowane) Kolejne rzeczy się wysypały z worka kuriera poczty polskiej. Sześć turborzadkich gierek na Switcha (wszystko ma limitowane print runy). Do tego Atelier na PS4 - uwielbiam tę serię i z każdą odsłoną bawię się wyśmienicie. Dwa Classici, żeby sobie leżały - do emulacji mam RPI, a do poważnego grania prawdziwy hardware zapięty pod CRT-ka. Pady są świetnie wykonane i bez problemu działają z pecetem. Oprócz tego jedno z moich drobnych marzeń, które zawsze odkładałem na później - w pełni funkcjonalna stacja dysków do Famicoma. Karton nieco podniszczony, ale sam sprzęt w miętowym stanie, instrukcje nadal są w oryginalnych folijkach. A tutaj trochę paszy na Famicoma, kupowanej w większym zestawie, bo po co się rozdrabniać. Magiczne są te carty, choć trochę drażni fakt, że nie mają uniwersalnych rozmiarów - tutaj akurat śmieć pegazus wygrywał :). Edytowane 24 lipca 2019 przez ping 19 1 1 Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 W jedynkę nabilem ponad 100 godzin, mam nadzieję że w tym przypadku będzie podobnie 6 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stoodio 2 080 Opublikowano 26 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 lipca 2019 GOTY 14 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi