Rayos 3 170 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dziś to, a za parę dni... Nadkonsola 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 A tym razem po zlocie jaka bedziesz mial wymowke? Bo z ta kasa to troche ciezko uwierzyc, ciagle tu cos wrzucasz. Mogles po prostu napisac, ze nie jedziesz i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Bajerancka jest ta czerwona okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 A tym razem po zlocie jaka bedziesz mial wymowke? Bo z ta kasa to troche ciezko uwierzyc, ciagle tu cos wrzucasz. Mogles po prostu napisac, ze nie jedziesz i tyle. Dejw, wtedy naprawde nie mialem kasy, teraz pracuje i odkładam :-) na zlocie będę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BoryzPL 254 Opublikowano 29 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dolaczylem do jedynej slusznej rodziny: 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ten tydzień skromny, następny będzie ciekawszy. Nintendo zaskoczyło na plus, myślałem że steelbook będzie zamiast zwykłego pudełka, a dali obie rzeczy. 11 lat mineło, jak jeden dzien. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dolaczylem do jedynej slusznej rodziny: To Sony teraz taki zestaw daje z PS4? :O Wersje pudełkowe czy internety? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No w Media jest taki zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Wersje pudełkowe, chociaż przyznam ze driveclub głęboko schowany był. Co prawda lbp nie dla mnie ale cena w czw była dobra i kupiłem konsolkę 2 tyg wcześniej niż zamierzałem Edytowane 29 Listopada 2014 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ostateczna decyzja w sprawie XO nastąpi #cyfrowygaming Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciekww28 848 Opublikowano 29 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 29 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Na dworze zimno ale powrót szczesliwy bo mialem owocne łowy. Dzisiaj pokemonowo. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ile dales za gold i silver :| i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 29 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Heart Gold z forumka nintendoage za 120zl. Soul Silver znaleziony w terenie w Warszawie. Mialem farta bo wlazl jakis koles do sklepiku i pyta czy moze tutaj zamienic gre, mowia mu ze oczywiscie, wymiana gry w tej samej cenie 20-30zl zaleznie od tytulu, on wyjmuje pokemona z kieszeni i pyta ile za to dostanie u nich. Oni ze tylko na inna gre, on ze nie interesuja go inna gra, dzieciak ma kare a on sam nie gra i chcialby forse. Goscie mowia ze nie moga przyjac tego za hajs i tylko wymianka na gre, on rzuca "oddam za 100zl", goscie ze nic z tego "80zl! dobra cena", az mi serce podskoczylo jak patrzylem na nie ugietosc sprzedawcow i grube "NIE", w moich myslach wielkie "Ale jak to...taki stan, taka cena, what the fuck?!". Po krotkim namysle gosc rzuca ze odda im za 60zl bo chce chociaz troche kasy miec z tego na cos przydatnego niz wyrzucac do smietnika, oni znowu go olali i powiedzieli ze tylko na inna gre. Załamany wychodzi ze sklepu i tutaj wyczulem okazje wiec szybko zanim i mowie ze jak oryginal i da obejrzec to ja od niego odkupie. Z oczami pełnymi podejrzliwosci dal mi do reki i zaslonil wyjscie zebym pewnie w razie zego nie mogl z tym uciec albo co. Ogladam, patrze ze stan bdb, oryginal, wszystko git to mowie mu ze biore a on do mnie "100zl". Popatrzylem przez chwile jak na idiote i mowie ze przed chwila chcial za 60zl oddac, to zaciagnał wąsa i mowi "Dobra 80zl i wszyscy zadowoleni". Tutaj mialem chwile prawdy, zatrzymanie czasu jak podczas waznych momentow w filmach sc-fi...zaryzykowalem, ciezko mi to przeszlo i powiedziałem "40zł i biore od reki". Gosciu prawie sie przewrocil, pomachal glowa i mowi ze dobra niech bedzie 60zl. Ostatecznie po wymianie zdań wyrwałem pokemonsy za 50zł. Mialem kiedys bardzo podobna sytuacje pod innym sklepem odnosnie Resistance 2, tez gosc chcial sie pozbyc koniecznie i pamietam ze w dniu premiery zdobylem resistance 2 za jakies 70-80zl w folii, kiedy chodzili na allegro po 180zl. Edytowane 29 Listopada 2014 przez Velius 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Okazja zycia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Żal mi zwieracz ściska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Velsu gorszy żyd niż ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dziecku gre zabral zeby bylo na flache, no ale trafila w dobre rece Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Chyba was wszystkich pogięło z tymi pokemonami , ale może jestem stary i macie sentyment jak ja do Goonies i fraglesów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Najwiecej na Pokemony marudza ci co nigdy nie grali. Ja miałem ten fart że stary mi przywiozl Pokemon Red ze stanow, jak jeszcze nie bylo u nas tego (pipi)owego anime i calego boomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja nigdy nie rozumiałem jak mozna w pokemony grac.....do kiedy sam nie spróbowałem pokemon gold, tutaj nawet nie chodzi o jakis sentyment tylko poprostu sam fun z szukania, łapania i trenowania pokemonow Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 419 Opublikowano 30 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 A kupilem sobie segusie a co mi tam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Muszę się sam pokusić bo na starszych segach jest sporo do ogrania. Podepnij na próbę do współczesnego tv. Kilka stron wcześniej dawałem zdjęcie nes'a odpalonego na bravii i wygląda to super = kineskop został w piwnicy Edytowane 30 Listopada 2014 przez Dark_Pharmacist Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Najfajniejsze że ją troche odrestaurowałem i super uczucie patrzeć na 22 letni sprzęt który wygląda jak dopiero kupiony w sklepie Aha no i sega master system sponsoruje mój 12 tysieczny post Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Pokemony to mekka maniaków zbieractwa i levelowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi