Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Gdybym miał się przejmować "kupką wstydu", to pewnie przez jakieś 5 lat nie kupiłbym żadnej gry, bo gdzieś tyle zeszłoby mi na ogrywanie posiadanych zaległości - i to pudełkowych! Cyfrówek nawet nie zliczę, bo kto to ogarnia...
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l 5 godzin temu, Kornolio napisał: O jeszcze to dziś wpadło. Trzeba się wstrzymać z gierkami, kupka wstydu rośnie, choć Personke jakiś czas temu przeszedłem. Winszuję, obecnie ogrywam ten sam zestaw i jest złooooto.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l 16 godzin temu, Pupcio napisał: To psp Tradycyjnie już każda kolejna rewizja sprzetu od Sony to co raz większy syf niestety.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Rewizje Nintendo z reguły są lepsze, niż poprzedniczki. GBA - > GBA SP, DS - > DSi, 3DS - > N3DS. Teraz rewizja Switcha z lepszą baterią. Nintendo super partia pod tym względem. Edytowane 14 sierpnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l 36 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Że Nintendo tak nie robi? Hm akurat nie miałem chyba z styczności z gorsza rewizją sprzętu w przypadku Nintendo, ale też nie jestem zbyt kompetetny aby się o tym wypowiadać bo jeśli chodzi o 3DSa to miałem tylko jednego z N3DSa miałem w rękach u ziomka tylko, pytanie co ma do tego Nintendo jak mówiłem o Sony? Nagle jak Nintendo ma gorsze to usprawiedliwia jakoś Sony?
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Nie usprawiedliwia, wszyscy producenci handheldów robią gorszy sort pod koniec żywota sprzętu.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l 19 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Nie usprawiedliwia, wszyscy producenci handheldów robią gorszy sort pod koniec żywota sprzętu. Nie mówie tylko o handheldach, PS3 też z każdą rewizją był gorsza.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l PS3 Slim > PS3 Fat Change my mind. Jeszcze te teksty, że konsola jak pianino, że elegancki sprzęt, o huy wciąż śmieszy. Edytowane 14 sierpnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l 34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: PS3 Slim > PS3 Fat No może designem ci sie podoba ale nie ma to za wiele wspólnego, że w wykonaniu była po prostu tańszym plastikiem, który trzeszczał w rękach.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Wygląd Slimka ma zacny, ujednolicona czcionka PS3 wraz z resztą segmentu Playstation i zrezygnowanie z tego połyskującego plastiku, który był cały porysowany od byle machnięcia szmatką.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l PS3 FAT widać było, że sony nie oszczędzało kasy, zwłaszcza jak się zobaczyło sprzęt od wewnątrz. Sekcja zasilania na poziomie audiofilskich wzmacniaczy.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l 4 minuty temu, Rozi napisał: Pierwszy model PS3, mmmm, cudeńko. Wiadomo czemu lubisz mmmm
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l No jeszcze jak Piękna konsola, ale wezyr wiesz, że nie mówię tutaj o samym designie tylko o tym, że z każdą rewizją konsole sony są robione z tańszych materiałow? Straszna tandeta w dotyku, chociaz fakt, że matowa powłoka, która sie nie rysowała akurat na plus ale wrażenia raczej z obcowaniem z biedackim sprzetem miałeś.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Ty no wziąłem właśnie trójkę slimkę do łapy i nic nie trzeszczy gościu
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The Last of Us 2 zbliża się wielkimi krokami, trzeba było kupić sprzęt do gierki i ponadrabiać to, co wyszło. + Supah Mario Maker 2, baby
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Od zawsze gram w dobre gry, jak chcesz robić wojenki to idź do CW i każ ludziom przykładać uszy do konsoli
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l 25 minut temu, Yakubu napisał: Ty no wziąłem właśnie trójkę slimkę do łapy i nic nie trzeszczy gościu To samo. PS3 Slim cudowny sprzęt, niesamowity feeling konsolowy bez udawania, że gierki poważny biznes.