Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, kermit napisał:

to ze masz tv 1080p nie znaczy ze kox tak wyswietla, on ciśnie 4k i potem czary mary supersampling, przez co nawet na tv fhd masz zayebisty obraz, zero ząbków

No wiadomix, na Prosiaczku też to jest ;* 

Opublikowano (edytowane)

zUMU8Ae.jpg

Lapek po taniości wleciał do herosów. Wczoraj popołudniu wpadł ziomek i cisnęliśmy aż zaczęło się jasno robić za oknem:banderas: 

Edytowane przez Yakubu
  • Plusik 2
  • Lubię! 2
  • Haha 1
  • WTF 4
Opublikowano
44 minuty temu, MichAelis napisał:

Z9ZBxhA.jpg

IYVuGfg.jpg

Very rare, so limited, very pricy :dog:

dzien przed premiera 259 pln, dalej czekacie na inpost z warszawy i obcieta dostawe?

byli tacy co mieli preordery w kilku sklepach, bo moze zabraknac, albo sie wezmie na handel xd

Ide po robocie po swoja, tez mam chyba jakis kupon rabatowy. 

Opublikowano

Kochani, wszyscy kupują Controle i Astralne Chajny, a ja grę, na którą po zakończeniu Mudrunnera ( i ponownym jego przejściu) , a później ogarnięciu Train Sim World (gdzie na dodatki mnie nie stać, bo te naprawdę fajne kosztują po 120! zeta za sztukę), więc po tych grach mojego życia tadam!!!

b4a3bad8a18bf093med.jpg

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

0VxE71m.jpg

jakieś promotional copy na kiju bo tak sie kończy kupowanie od januszów co wystawiają nie swoje zdjęcia :sapek:

ale gierka wygląda genialnie jak na swoje lata, na wstecznej na zwykłym xone też dali jakiś patch czy pamięć mi juz płata figle i gierka tak wyglądała i chodziła w 60fps na premierę?

• Plusik 8