Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

1zqa6tu.jpg

Trochę randomu, wydałem w sumie... Z 15 zł na to :-)

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

15zł za fragile dreams? Az tak potaniało?

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć, Fragile to prezent od kumpla na urodziny :P Everybody's golf za 9, dwie gierki wygrane za losy po 3 zl w ramach gramytatywnie w SELECT (pomagałem ogarniać), a fifa za free od znajomka bo nie potrzebował już ;p Fifa też mi niepotrzebna, ale wziąłem, trzeba trochę przyjanuszyć 

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć, Fragile to prezent od kumpla na urodziny :P Everybody's golf za 9, dwie gierki wygrane za losy po 3 zl w ramach gramytatywnie w SELECT (pomagałem ogarniać), a fifa za free od znajomka bo nie potrzebował już ;p Fifa też mi niepotrzebna, ale wziąłem, trzeba trochę przyjanuszyć 

mam zła wiadomość dla Ciebie. Kumpel chce cie bzyknąć.

Opublikowano

A tam od razu "złą".

O, żyjesz.

Opublikowano

Ostatnio sobie kupiłem:

Batman Arkham Origins wraz z Season Passem

Might and Magic Heroes VI Complete Edition

Saints Row IV Game of the Century Edition

Oto ich zdjęcie (wersje cyfrowe):

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z miesiąca listopada

2pocd29.jpg

Opublikowano

Zawsze podobało mi się kontynuowanie schematu okładki w kolejnych odsłonach cyklu danej gry. W przypadku przygód prawnika też to bardzo fajnie wyszło.

Opublikowano

Dziś tylko jeden zakup, ale dla mnie wart więcej niż te wszystkie nowości od Ubi.

Najwyższa kultura konsolowości?

2n8n14z.jpg

Jest komplecik  :obama:  Okamiden się nie załapał, bo go pożyczyłem koleżance :kiss:

6qv9ft.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

Dziś listonosz był dla mnie bardzo łaskawy

10431687_866860753353800_7382901868284821779818_866860863353789_63805898879364951977000_866860970020445_8889775651905467

Opublikowano

@aux

lol noob po co ci ta sama gra trzy razy, mialbys za to nowego assasynka albo call of duty i sobie postrzelal i pogral w cos dobrego a nei jakies gierki o chinskich pieskach huehue, stata kasy :yes2:

Ładna kolekcja, nie masz przypadkiem kolekcjonerki okamiden z pluszakiem? Widzialem ze po 300$ chodzi.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

@Velius

Nie mam. Myślałem o niej przez chwilę, ale z wiekiem wyleczyłem się z kolekcjonerek. A te które bym bardzo chciał kosztują za dużo ;(

Opublikowano

Pieskiem rzodkiewki będziesz wykopywał? Ile ty masz lat.

Opublikowano

W tym tygodniu jeszcze przyjdzie paczka z jedną, konkretną grą, przy której jednak cierpliwość i nie licytowanie na chama popłaciło.

4jhhv.jpg

Opublikowano

Ile dałeś z Strange Journey, DS2 i gdzie?

Opublikowano

Pieskiem rzodkiewki będziesz wykopywał? Ile ty masz lat.

Kobiet i osób nintendo nie pyta sie o wiek

Opublikowano

Pierwsze 25 kanadyjskich, drugie 20. Oczywiscie w najlepszym sklepie, VGP.

Opublikowano

Pierwsze 25 kanadyjskich, drugie 20. Oczywiscie w najlepszym sklepie, VGP.

Ale europejski 2DS/3DS chyba ich nie odpali?

Opublikowano

W tym tygodniu jeszcze przyjdzie paczka z jedną, konkretną grą, przy której jednak cierpliwość i nie licytowanie na chama popłaciło.

4jhhv.jpg

Co to jest natural doctrine i czemu ma tak piękną okładkę?

Opublikowano

Strategia jrpg. Fani gatunku nie sa raczej rozpieszczani, byla w dobrej cenie to wzialem.