Wieslaw 2 360 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 41 minut temu, Ukukuki napisał: @Wieslaw Tak jak kolega pisze w testach to nie wygląda fajnie bo albo gorąco w środku albo maszyna wyje. Te kilka, kilkanaście litrów powietrza w środku robi jednak robotę. Chyba, że ktoś inwestuje kilkaset złotych w chłodzenie wodą procka i karty. Co nie znaczy, se sama obudowa zrobi robotę. Słowo "automatycznie" w mojej wypowiedzi nie było przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 20 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Takie tam zakupy w media markt dzisiaj xd Dobre dodatki widać od Perfect blue kopiują. Najbardziej cieszy dodatkowe greedfall w zestawie i chyba w to wpierw zagram 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 693 Opublikowano 20 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Dołączam do klubu: Trochę gratisów dostałem, nawet dodatkowo od innej gry ;] No i do tego kolejna gra na Dreamcasta w miętowym stanie do kolekcji: 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smallv86 857 Opublikowano 20 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Notesik z dodatków najbardziej mi się podoba, będzie w sam raz na siłownie do rozpiski powtórzeń. 22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 838 Opublikowano 20 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Nowa strona, to na bogato 26 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Niezłe te naklejki, w sam raz na tornister. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 5 minut temu, Rozi napisał: Niezłe te naklejki, w sam raz na tornister. Albo na piórnik, tylko musi być gruby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Dobrze, że podkreśliłeś, co chcesz przekazać, giger_anus. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Niczego nie podkreśliłem tylko pogrubiłem. A mimo to się yebnąłeś. Ale jesteś pocieszny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 026 Opublikowano 20 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Będzie jeżdżone. Chętni do multi - zapraszam! Max 4 osoby Ja mogę być kanarem.. 3 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 1 godzinę temu, giger_andrus napisał: Albo na piórnik, tylko musi być gruby. Gościu się jeży na to *pogrubione słowo, nie wiesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 10 godzin temu, szejdj napisał: tak jak kuzyn mendrka pisze nie rozumiem po co komu w dzisiejszych czasach jakies wielkie obudowy full tower skoro mozna zlozyc zaje,bisty komputerek wielkosci konsoli, tylko w takim przypadku trzeba go zlozyc z głowa i przemyslec uklad w srodku a nie na pałe wszystko Dobra serio pytam. Podajcie mi z wieskiem jaka wg was mam złożyć konstrukcje aby było małe, nie wyglądało (pipi)owo i nie zagotowalo mi gratow. Miałem taki dylemat bo skrzynkę chciałem postawić w salonie koło tv i (pipi) nie dalo się. Oczwyscie nie mówię o czesciach z laptopa dla biedaków. Wciśnij mi rtx2080 i i9 żeby nie odleciało do obudowy wielkości ps4/xbox - myślę że robotę w msi/asusie/hp masz od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 5 godzin temu, Ins napisał: Dołączam do klubu: Trochę gratisów dostałem, nawet dodatkowo od innej gry ;] No i do tego kolejna gra na Dreamcasta w miętowym stanie do kolekcji: Jednego breloka byś nie sprzedał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 20 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Druga gra z serii Double Pack zawitała u mnie. Za niedługo będzie i trzecia bo zamówione leci Rainbow Six. OST z Silent Hill na PS1 dalej miażdży. FF Origins jak i GTA London 1969 uzupełniają i zamykają serie u mnie w kolekcji. W końcu udało się dorwać tanio Herculesa (ostatnio przeszedłem na PSC więc wypadałoby mieć fizyczną kopię - co by nie było :D). Co do gier na PS2 to trochę zaniedbałem kolekcjonowanie w tym roku na poczet gier z pierwszego "plejstejszon" to też powoli nadrabiam zaległości dodając na półkę tytuły z wishlisty. 17 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Godzinę temu, MichAelis napisał: Jednego breloka byś nie sprzedał? Już go przytuliła żona, wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 5 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Będzie jeżdżone. Chętni do multi - zapraszam! Max 4 osoby Ja mogę być kanarem.. no i to jest gierka a nie jakieś kolejne link's anal awakening Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 września 2019 11 godzin temu, mozi napisał: Dobra serio pytam. Podajcie mi z wieskiem jaka wg was mam złożyć konstrukcje aby było małe, nie wyglądało (pipi)owo i nie zagotowalo mi gratow. Miałem taki dylemat bo skrzynkę chciałem postawić w salonie koło tv i (pipi) nie dalo się. Oczwyscie nie mówię o czesciach z laptopa dla biedaków. Wciśnij mi rtx2080 i i9 żeby nie odleciało do obudowy wielkości ps4/xbox - myślę że robotę w msi/asusie/hp masz od ręki. no ale ja nie jestem zorientowany jakie są teraz dostępne obudowy, chłodzenia cpu itp. jak wpiszesz sobie na youtubie mini itx gaming to masz bardzo duzo przykladowych zlozonych komputerow, ale moze jak sam sie w tym nie orientujesz to sobie odpusc i idz w normalna obudowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 21 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 września 2019 Wszyscy mojom zelda. Mom i ja 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 września 2019 Jezu jak mi się marzy remake Minish Capa, dla mnie Zeldowy top3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 826 Opublikowano 21 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 września 2019 19 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 21 września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 września 2019 42 minuty temu, XM. napisał: No, nareszcie jakieś konkretne tytuły, a nie gierki dla dzieci od Nintendo Tego Bioshocka to żeś prosto z Rapture wytargał, czy jak? Niezły vintage 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zigor 12 Opublikowano 22 września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 W dniu 20.09.2019 o 17:07, iluck85 napisał: Nowa strona, to na bogato Gdzie kupiłeś taki fajny zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 22 września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 (edytowane) Wszystko oprócz Astrala w sklepie matrix media czy jakos tak- na Allegro zamówiłem, bazę maja w suchym lesie koło poznania, ale i tak brałem wysyłkę. Astral z media marketu. Etui mi sie podobało, ale jest na normalnego switcha. Musiałem zostawić gąbkę w środku i jest ok- nie lata w tym etui konsola. Edytowane 22 września 2019 przez iluck85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 Jest PESik, jest NBA i jest też FIFA 1 2 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi