Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, Ukukuki napisał:

@Wieslaw Tak jak kolega pisze w testach to nie wygląda fajnie bo albo gorąco w środku albo maszyna wyje. Te kilka, kilkanaście litrów powietrza w środku robi jednak robotę. Chyba, że ktoś inwestuje kilkaset złotych w chłodzenie wodą procka i karty. 

Co nie znaczy, se sama obudowa zrobi robotę. Słowo "automatycznie" w mojej wypowiedzi nie było przypadkowe.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Takie tam zakupy w media markt dzisiaj xd

bDy8UvS.jpg

Dobre dodatki widać od Perfect blue kopiują. Najbardziej cieszy dodatkowe greedfall w zestawie i chyba w to wpierw zagram:obama:

Opublikowano

Dołączam do klubu:

HG5MEqP.jpg

Trochę gratisów dostałem, nawet dodatkowo od innej gry ;]

No i do tego kolejna gra na Dreamcasta w miętowym stanie do kolekcji:

Xk9uVzI.jpg

Opublikowano

f7rCJnn.jpg

yV1Z5gD.jpg

ovSqtOT.jpg?1

eEnlsk4.jpg

Notesik z dodatków najbardziej mi się podoba, będzie w sam raz na siłownie do rozpiski powtórzeń.

Opublikowano

Nowa strona, to na bogato :)

3IrIHpN.jpg

Opublikowano

Niezłe te naklejki, w sam raz na tornister.

Opublikowano

Dobrze, że podkreśliłeś, co chcesz przekazać, giger_anus.

Opublikowano

Będzie jeżdżone.

Chętni do multi - zapraszam!

Max 4 osoby ;)

Ja mogę być kanarem..e7245ee2f07fce01med.jpg

Opublikowano

IMG_20190920_130716.jpg?width=360&height

<3

Opublikowano
1 godzinę temu, giger_andrus napisał:

Albo na piórnik, tylko musi być gruby.

Gościu się jeży na to *pogrubione słowo, nie wiesz? :isee:

Opublikowano
10 godzin temu, szejdj napisał:

tak jak kuzyn mendrka pisze 

nie rozumiem po co komu w dzisiejszych czasach jakies wielkie obudowy full tower skoro mozna zlozyc zaje,bisty komputerek wielkosci konsoli, tylko w takim przypadku trzeba go zlozyc z głowa i przemyslec uklad w srodku a nie na pałe wszystko

Dobra serio pytam. Podajcie mi z wieskiem jaka wg was mam złożyć konstrukcje aby było małe, nie wyglądało (pipi)owo i nie zagotowalo mi gratow. Miałem taki dylemat bo skrzynkę chciałem postawić w salonie koło tv i (pipi) nie dalo się. Oczwyscie nie mówię o czesciach z laptopa dla biedaków. Wciśnij mi rtx2080 i i9 żeby nie odleciało do obudowy wielkości ps4/xbox  - myślę że robotę w msi/asusie/hp masz od ręki. 

Opublikowano
5 godzin temu, Ins napisał:

Dołączam do klubu:

HG5MEqP.jpg

Trochę gratisów dostałem, nawet dodatkowo od innej gry ;]

No i do tego kolejna gra na Dreamcasta w miętowym stanie do kolekcji:

Xk9uVzI.jpg

Jednego  breloka byś nie sprzedał?

Opublikowano

Druga gra z serii Double Pack zawitała u mnie. Za niedługo będzie i trzecia bo zamówione leci Rainbow Six. OST z Silent Hill na PS1 dalej miażdży. FF Origins jak i GTA London 1969 uzupełniają i zamykają serie u mnie w kolekcji. W końcu udało się dorwać tanio Herculesa (ostatnio przeszedłem na PSC więc wypadałoby mieć fizyczną kopię - co by nie było :D). Co do gier na PS2 to trochę zaniedbałem kolekcjonowanie w tym roku na poczet gier z pierwszego "plejstejszon" to też powoli nadrabiam zaległości dodając na półkę tytuły z wishlisty. 

I2W21xa.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, MichAelis napisał:

Jednego  breloka byś nie sprzedał?

Już go przytuliła żona, wybacz :)

Opublikowano
5 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Będzie jeżdżone.

Chętni do multi - zapraszam!

Max 4 osoby ;)

Ja mogę być kanarem..e7245ee2f07fce01med.jpg

no i to jest gierka a nie jakieś kolejne link's anal awakening :yao: 

Opublikowano
11 godzin temu, mozi napisał:

Dobra serio pytam. Podajcie mi z wieskiem jaka wg was mam złożyć konstrukcje aby było małe, nie wyglądało (pipi)owo i nie zagotowalo mi gratow. Miałem taki dylemat bo skrzynkę chciałem postawić w salonie koło tv i (pipi) nie dalo się. Oczwyscie nie mówię o czesciach z laptopa dla biedaków. Wciśnij mi rtx2080 i i9 żeby nie odleciało do obudowy wielkości ps4/xbox  - myślę że robotę w msi/asusie/hp masz od ręki. 

no ale ja nie jestem zorientowany jakie są teraz dostępne obudowy, chłodzenia cpu itp. jak wpiszesz sobie na youtubie mini itx gaming to masz bardzo duzo  przykladowych zlozonych komputerow, ale moze jak sam sie w tym nie orientujesz to sobie odpusc i idz w normalna obudowe

Opublikowano

Jezu jak mi się marzy remake Minish Capa, dla mnie Zeldowy top3.

Opublikowano

LF2XmJMr.jpg

ktEfkVP.jpg

Opublikowano
42 minuty temu, XM. napisał:

LF2XmJMr.jpg

ktEfkVP.jpg

No, nareszcie jakieś konkretne tytuły, a nie gierki dla dzieci od Nintendo :kaz:
Tego Bioshocka to żeś prosto z Rapture wytargał, czy jak? Niezły vintage :D

Opublikowano
W dniu 20.09.2019 o 17:07, iluck85 napisał:

Nowa strona, to na bogato :)

3IrIHpN.jpg

Gdzie kupiłeś taki fajny zestawik? :)

Opublikowano

Wszystko oprócz Astrala w sklepie matrix media czy jakos tak- na Allegro zamówiłem, bazę maja w suchym lesie koło poznania, ale i tak brałem wysyłkę. Astral z media marketu.

Etui mi sie podobało, ale jest na normalnego switcha. Musiałem zostawić gąbkę w środku i jest ok- nie lata w tym etui konsola.

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Jest PESik, jest NBA i jest też FIFA [emoji854]f6e131329d67cd3e78b043c304dfc474.jpg