Opublikowano 24 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedynka zaliczona na 100% wraz z DLC, więc nie było innego wyjścia, jak brać dwójkę na premierę. Pewnie nikt tego nie kupi, ale ja swój obowiązek wobec developera spełniłem
Opublikowano 24 września 20195 l W dniu 20.09.2019 o 19:50, mozi napisał: Dobra serio pytam. Podajcie mi z wieskiem jaka wg was mam złożyć konstrukcje aby było małe, nie wyglądało (pipi)owo i nie zagotowalo mi gratow. Miałem taki dylemat bo skrzynkę chciałem postawić w salonie koło tv i (pipi) nie dalo się. Oczwyscie nie mówię o czesciach z laptopa dla biedaków. Wciśnij mi rtx2080 i i9 żeby nie odleciało do obudowy wielkości ps4/xbox - myślę że robotę w msi/asusie/hp masz od ręki. MSI już to zrobiło i9/2080 Ti
Opublikowano 24 września 20195 l Czytałem testy tego trident x i już przy 9700k się grzeje i throtluje więc przy 9900 to tam jest piekło. https://ithardware.pl/testyirecenzje/msi_trident_x_9th_core_i9_9700k_oraz_geforce_rtx_2080_w_rozmiarze_xs-8299.html Edytowane 24 września 20195 l przez mozi
Opublikowano 24 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sytuacja przedstawia się następująco: Po tym jak jedynka okazała się jedną z najgrywalniejszych i najfajniejszych gierek, w jakie grałem w ostatnich latach miałbym nie nabyć kontynuacji i to w dniu premiery? No to by dopiero było kuriozum! Edytowane 24 września 20195 l przez Czezare
Opublikowano 24 września 20195 l Godzinę temu, Yakubu napisał: ale z tymi pazurami to coś zrób xd Jakubek, specjalnie dla Ciebie zmieniłem foto. Lepiej? To teraz przestań gwiazdorzyć.
Opublikowano 24 września 20195 l 18 minut temu, D.B. Cooper napisał: No ale ciągle widać te długie czarne pazury Ehh gracze Nie, przypier.dalacze
Opublikowano 24 września 20195 l jakim ty jesteś syfiarzem cezary kappa jak pracowałem w sklepie to takie pazury widziałem jedynie u kobiet i żuli xd
Opublikowano 24 września 20195 l 13 minut temu, Yakubu napisał: jakim ty jesteś syfiarzem cezary kappa jak pracowałem w sklepie to takie pazury widziałem jedynie u kobiet i żuli xd Zawsze to lepsze niż grać w Fortnite.
Opublikowano 24 września 20195 l Godzinę temu, Yakubu napisał: jakim ty jesteś syfiarzem cezary kappa jak pracowałem w sklepie to takie pazury widziałem jedynie u kobiet i żuli xd Kiosk ruchu to nie sklep
Opublikowano 24 września 20195 l Widzę lubisz się wymądrzać o rzeczach, których na oczy nie widziałeś kappa
Opublikowano 24 września 20195 l Przejrzałem sobie 3 ostatnie strony i naprawdę dziwią mnie te minusy za wrzucanie kart graficznych, kompów i innych procesorów. Najlepiej to ten temat powinien mieć wyłączona możliwość oceny postów.
Opublikowano 24 września 20195 l ludzie się boją tego czego nie znają, więc ze strachu minusują karty graficzne
Opublikowano 25 września 20195 l tyle czasu już na nowym silniku a nie umieją przeskalować obrazka i przez to na pierwszy rzut nowej strony widzę jakieś wielkie brudne pazury
Opublikowano 25 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z września. Hollow Knight z drugiego rzutu; tym razem, ze wszystkimi DLC na cardzie; nie trzeba nic dociągać.
Opublikowano 25 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem kupić nowego Cod'a, a że dodają do karty, to wziąłem kartę! Edytowane 25 września 20195 l przez easye
Opublikowano 25 września 20195 l Pierwsze co pomyślałem, że to jakiś Guitar Hero. Ten napis na pudle xD Palit i wszystko jasne. Karta może być spoko, nic do niej nie mam, ale oni to zawsze lubili jakieś takie chu.jowe pudła robić. Aż to mi się przypomniało: xD
Opublikowano 25 września 20195 l były lepsze kwiaty Chociaż sama karta była spoko. Miałem 4200. Edytowane 25 września 20195 l przez mozi
Opublikowano 25 września 20195 l 1 godzinę temu, mozi napisał: Czekaj zaraz się zleco z minusami bo to forum kąsąlowe kurła @ciwa22 zparaszam do minusowania
Opublikowano 25 września 20195 l 1 godzinę temu, kes napisał: @ciwa22 zparaszam do minusowania Czekaj kupię zaraz jakąś zelde to się wyrówna. Serio j3bniijta się w czerep - kart nie wolno, piecykow też, cyfrówki be. Plusiki tylko za pudełeczka najlepiej nintendo. Gardze. Edytowane 25 września 20195 l przez mozi