Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nigdy nie grałem , nigdy nie miałem. Do kolekcji.

646e7277223e.jpg

22b43f39457a.jpg

a3b47287ef3a.jpg

72ca1ccf1e32.jpg

7cae8709addb.jpg

9851e274e801.jpg

ba624db3f26b.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mając PS3 zawsze chciałem w to zagrać. Uwielbiam karcianki, recki też nastrajały bardzo pozytywnie, ale gra dość szybko spadła z rowerka. :( 

Ciężko ją spotkać na rodzimym rynku. Tylko same płytki.

Opublikowano

Miałem jedną "nową" kopię od pewnego użytkownika tego forum, niestety kamera była uszkodzona. Tą serwetkę na karty warto było wyprasować brzegi, bo były problemy z rejestrowaniem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnio co raz częściej gram przenośnie na Switchu więc zakupiłem sobie gripa:

gpRm0hc.jpg

Mimo, że jest to jakaś tanioszka Big Bena za 60zł to poprawia zdecydowanie komfort grania. Jedyny minus to, że jest troszkę luzu, ale w niczym to nie przeszkadza.

Opublikowano

Mam to samo, wygodnie się gra, ręce Ci nie drętwieją i ogólnie malina. A guwienko to jakieś groszowe sprawy więc warto kupić.

Opublikowano

Jak wrócę do grania na Switchu to sobie kupię bo faktycznie jak grasz na wpół leżąco to ręce drętwieją po czasie. A skoro za 6 dyszek można to wyeliminować:reggie:

Opublikowano

Tak się właśnie poczułem

comment_2H3aayaiBbgKZVzFAmlSPzrY5ZmAHLCJ.jpg

9Pvdl1B.jpg

no nie wiem jakim cudem tę naklejkę sobie zdarłem

Opublikowano

Daaaawno (od czasu ME Andromeda i Titanfal 2) nie kupiłem niczego, co byłoby sygnowane logiem EA, a tu nawet dwie takie gierki wleciały :notbad:
Ale w sumie nie ma się co dziwić, bo obydwie to rozwinięcie mechanik tych wspomnianych w nawiasie, więc jakaś tam zakupowa konsekwencja jest.
Dziś premiera pudełkowego wydania APEXa i właśnie po to wybrałem się do EURO (dwie wersje, wybrałem tę poniżej), co prawda gierka jest f2p, ale jak wiem że istnieje wersja pudełkowa, to nie mogę się powstrzymać :)
ANTHEM wpadło przy okazji, miałem to na liście "po duuużej obniżce", więc jak zobaczyłem za 49,90 to wiedziałem, że nadszedł odpowiedni moment :)

e2990119032e7f4c.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Dziś premiera pudełkowego wydania APEXa i właśnie po to wybrałem się do EURO (dwie wersje, wybrałem tę poniżej), co prawda gierka jest f2p, ale jak wiem że istnieje wersja pudełkowa, to nie mogę się powstrzymać :)

Rozumiem, że w cenie pudełka i okładki?

E: 80 PLN za grę F2P? :blink:

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał:

Rozumiem, że w cenie pudełka i okładki?

E: 80 PLN za grę F2P? :blink:

79zł, normalne, fizyczne wydanie - pudełko, okładka, płytka, w środku również kartka z kodem na kilka skórek i 1000 waluty - samo to na PS Store kosztuje 42zł.
Wiem, że f2p, ale jestem "pudełkowcem" i uwielbiam patrzeć na wciąż powiększającą się liczbę wyprężonych grzbietów moich gierek - nie sprzedaję, nie wymieniam, zbieram - takie zboczenie :)
W sumie to już drugie f2p, które kupiłem w pudełku, bo na PS3 swego czasu nabyłem Defiance.

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

Mogłaby być lepsza ta okładka od Apexa. Ciekawe czy po allegro zaczna latać używki ze zużytymi kodami xD

Opublikowano
8 minut temu, Plugawy napisał:

Mogłaby być lepsza ta okładka od Apexa. Ciekawe czy po allegro zaczna latać używki ze zużytymi kodami xD

No druga wersja jeszcze gorsza, więc wybrałem czerwoną :)

shopping?q=tbn:ANd9GcTp9IWc89GXEXdWjL6m0

Opublikowano

Podoba mu się, chciał kupić, miał kasę - wydał i kupił. Zamykam.

Opublikowano

stare umarły, także trzeba było się w nowe zaopatrzyć

tumblr_pzm0vqYygD1vrcbv0o1_1280.png

Opublikowano

YaOssIb.jpg

Wleciało w tym tygodniu trochę gratów, skromnie, ale różnorodnie. Polecam się zaopatrzyć w Redouta - schodzi zafoliowany za śmieszną kasę (mam już na PS4, ale dokupiłem wersję XO za 20zł), a to całkiem udana hybryda Wipeouta z F-Zero. Na pewno bardziej udane futurystyczne wyścigi, niż GRIP, na którego swego czasu byłem srogo nagrzany i nawet kupiłem w Early Access na PC.

Pro Controller kupowałem jako fanaberię, ale po kilku godzinach zabawy zrozumiałem, że granie na Joyconach, które mimo wszystko wydawało mi się w miare wygodne, to niezbyt optymalne rozwiązanie - nie żałuję zakupu. Teraz trzeba będzie zapolować na takowy do Wii U.

Oprócz tego combo Aggelos i Songbird Symphony robią robotę - piękne giereczki w klimacie 16-bit.

GRAVEL od @Dave Czezky, ten jego sklep to pełna profeska :banderas:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Takie tam stulejarskie zakupy w tym miesiącu.

t36shMq.jpg

7K88QGG.jpg

0Nu2MVY.jpg

Na figurkę 2B czekałem rok czasu, pre-ordery dość szybko się rozeszły, długo czekałem też na dostawę (przez celników oczywiście), ale koniec końców jest już u mnie, a jej jakość przeszła moje oczekiwania. Coś pięknego. Stoi na półce zaraz obok waifu z Xenoblade 2. :wub:

Poza tym OST Bloodborne, w pięknym, winylowym wydaniu i Cold Steel III od @Dave Czezky na tydzień przed właściwą premierą. :lapka:

Więcej fotek 2B, w dwóch różnych wersjach jakie mogę sobie wybrać:

Spoiler

VSd5atW.jpg

kt4eCa2.jpg

5mJbruv.jpg

qnWqAve.jpg

GTBsOJi.jpgCH9ssZC.jpg

YShdUBh.jpgms48kon.jpg

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

No i dzisiaj wpadł kolejny tytuł na DC w idealnym stanie :)

LUsYRtL.jpg

Opublikowano

@ireniqs zbierasz mocno figurki? Poka kolekcję.

Opublikowano

@Pure Bladestone 120zł

@XM. niezbyt, bo mam całe 4 sztuki. Wszystkie tutaj pokazywałem w sumie. Mogę jutro strzelić fotkę, ale to w innym dziale może. :cool: