Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ta figurka 2B jest cudowna, wole nie wiedziec ile kosztowala. Pewnie juz nie do dostania?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
13 godzin temu, ireniqs napisał:

@Pure Bladestone 120zł

@XM. niezbyt, bo mam całe 4 sztuki. Wszystkie tutaj pokazywałem w sumie. Mogę jutro strzelić fotkę, ale to w innym dziale może. :cool:

Czekam :)

Opublikowano

@smoo Można chyba gdzieś tam w niektórych sklepach dostać albo u kolekcjonerów, ale obawiam się, że za jakieś chore pieniądze. Nie wiem, nie sprawdzałem po zakupie. Figurki mają to do siebie, że albo pre-order i później nic sensownego, bo nakład tylko taki jakie były zamówienia, albo pre-order i po kilku latach drugi rzut (ale tego akurat nie idzie przewidzieć, bo 'reissue' może też nie być wcale). :dunno:

Opublikowano

@szymon@ 

Do dziś mam mase kart z tej gry , pamiętam jak za 200 zł kiedyś kupiłem mase tych kart i potem okazało się że nie mogę iż używać bo trzeba dokupić DLC . Dla mnie zabiło to tak genialną grę tym bardziej że za dziecka ekscytowałem się YUGIOH więc gra była spełnieniem marzeń.

Opublikowano

Ciekawe,  czy zdążę ograć do premiery The Outer Worlds?

8de0eec7e7114359med.jpg

Edytowane przez MAJOCHEY_PL

Opublikowano

gra jest dosyć krótka więc powinieneś zdążyć ;)

Opublikowano

Ale ponoć trudna.

Opublikowano

Jest banalnie łatwa, jeżeli się skradasz i wykorzystujesz "wyciszone" bronie.

Opublikowano

Ulepszam zatem startową kuszę.

Opublikowano

@MAJOCHEY_PL - wbij do tematu Mutanta i poczytaj - w tym tytule można sporo kombinować skradaniem i odpowiednimi skillami.

Izolacja odosobnionych patroli i cicha eliminacja z dala od większych grupek to podstawa czyszczenia terenu :)
Super gierka, jeśli chodzi o długość, to w sumie jest idealnie, no i na płycie masz dodatek, więc jeszcze trochę zabawy, ale w tydzień spokojnego grania powinieneś się wyrobić :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pojechałem wieczorem do media i nie mogłem się powstrzymać w końcu zelda kupiona wcześniej musi na czymś być ogrywana. Dodatkowo jeden platformer na start którego nigdy nie ograłem oraz dodatek do mojego goty sprzed 2 latek :).  A za tydzień LUIGI a za miesiąc poksy :banderas: Oczywiście rewizja mimo że na tv będę grał 99% czasuxD

GVlUsFL.jpg

To pośrodku to przy okazji bo obok był auchan a już się zbroję  na urlop który mam od piątku :) 

W spoilerze małe dodatki co dokupiłem szczególnie dongiel co mi pan @ragus polecił sprawdza się wyśmienicie po godzince w zeldzie :) Granie na najlepszym padzie na switchu magia!

Spoiler

1O9w2fw.jpg

Edytowane przez blantman

Opublikowano

To jest barek, debilu.

Opublikowano

Nieprawda, śmieciu, to parapet.

Blanti specjalnie wystawia na zewnątrz flaszeczki i kartoniki, rano szybciutko odsłania zewnętrzną roletę, żeby somsiod widzioł i sie wku.rwioł na szanownych jaśnie państwa.

Opublikowano

Proszę nie obrzucać się gó.wnem na stronie z najlepszą konsolą.

Opublikowano

Nikt nie wstawił ps vity :rayos:

Opublikowano

1 godzinę temu, ping napisał:

Proszę nie obrzucać się gó.wnem na stronie z najlepszą konsolą.

Ja tam nie widzę Dreamcasta.

Opublikowano

RIzIJjp.jpg

Kratos pójdzie na pierwszy ogień ;p

Opublikowano

No Kratos jedyna dobra gra tutaj.

Opublikowano

Uff, dzięki za info. Już lecę do sklepu oddać resztę pudełek xd

Opublikowano

IMG-20191016-205601.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

No Kratos jedyna dobra gra tutaj.

a "3 ŚWIETNE GRY W ŚWIETNEJ CENIE"?

Opublikowano

no cztery super gierki w dwóch pudełkach, reszta na podpałkę do kominka