Opublikowano 20 października 20195 l Ta figurka 2B jest cudowna, wole nie wiedziec ile kosztowala. Pewnie juz nie do dostania?
Opublikowano 20 października 20195 l 13 godzin temu, ireniqs napisał: @Pure Bladestone 120zł @XM. niezbyt, bo mam całe 4 sztuki. Wszystkie tutaj pokazywałem w sumie. Mogę jutro strzelić fotkę, ale to w innym dziale może. Czekam
Opublikowano 20 października 20195 l @smoo Można chyba gdzieś tam w niektórych sklepach dostać albo u kolekcjonerów, ale obawiam się, że za jakieś chore pieniądze. Nie wiem, nie sprawdzałem po zakupie. Figurki mają to do siebie, że albo pre-order i później nic sensownego, bo nakład tylko taki jakie były zamówienia, albo pre-order i po kilku latach drugi rzut (ale tego akurat nie idzie przewidzieć, bo 'reissue' może też nie być wcale).
Opublikowano 20 października 20195 l @szymon@ Do dziś mam mase kart z tej gry , pamiętam jak za 200 zł kiedyś kupiłem mase tych kart i potem okazało się że nie mogę iż używać bo trzeba dokupić DLC . Dla mnie zabiło to tak genialną grę tym bardziej że za dziecka ekscytowałem się YUGIOH więc gra była spełnieniem marzeń.
Opublikowano 21 października 20195 l Ciekawe, czy zdążę ograć do premiery The Outer Worlds? Edytowane 21 października 20195 l przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano 21 października 20195 l Jest banalnie łatwa, jeżeli się skradasz i wykorzystujesz "wyciszone" bronie.
Opublikowano 21 października 20195 l @MAJOCHEY_PL - wbij do tematu Mutanta i poczytaj - w tym tytule można sporo kombinować skradaniem i odpowiednimi skillami. Izolacja odosobnionych patroli i cicha eliminacja z dala od większych grupek to podstawa czyszczenia terenu Super gierka, jeśli chodzi o długość, to w sumie jest idealnie, no i na płycie masz dodatek, więc jeszcze trochę zabawy, ale w tydzień spokojnego grania powinieneś się wyrobić
Opublikowano 22 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pojechałem wieczorem do media i nie mogłem się powstrzymać w końcu zelda kupiona wcześniej musi na czymś być ogrywana. Dodatkowo jeden platformer na start którego nigdy nie ograłem oraz dodatek do mojego goty sprzed 2 latek :). A za tydzień LUIGI a za miesiąc poksy Oczywiście rewizja mimo że na tv będę grał 99% czasuxD To pośrodku to przy okazji bo obok był auchan a już się zbroję na urlop który mam od piątku W spoilerze małe dodatki co dokupiłem szczególnie dongiel co mi pan @ragus polecił sprawdza się wyśmienicie po godzince w zeldzie Granie na najlepszym padzie na switchu magia! Spoiler Edytowane 22 października 20195 l przez blantman
Opublikowano 22 października 20195 l Nieprawda, śmieciu, to parapet. Blanti specjalnie wystawia na zewnątrz flaszeczki i kartoniki, rano szybciutko odsłania zewnętrzną roletę, żeby somsiod widzioł i sie wku.rwioł na szanownych jaśnie państwa.
Opublikowano 22 października 20195 l 1 godzinę temu, ping napisał: Proszę nie obrzucać się gó.wnem na stronie z najlepszą konsolą. Ja tam nie widzę Dreamcasta.
Opublikowano 23 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gdy Final Fantasy wejdzie mocno.
Opublikowano 23 października 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kratos pójdzie na pierwszy ogień ;p
Opublikowano 23 października 20195 l 2 godziny temu, XM. napisał: No Kratos jedyna dobra gra tutaj. a "3 ŚWIETNE GRY W ŚWIETNEJ CENIE"?
Opublikowano 23 października 20195 l no cztery super gierki w dwóch pudełkach, reszta na podpałkę do kominka