Gość mate5 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Strategia jrpg. Fani gatunku nie sa raczej rozpieszczani, byla w dobrej cenie to wzialem. Chyba coś jest ze mną nie tak, bo nie miałbym ochoty w to grac ale chciałbym mieć na półce z uwagi na okładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nie zbieram gier na ps3, jak przejde to bedzie na pchlim. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 jak dobre to zaklepuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Pieskiem rzodkiewki będziesz wykopywał? Ile ty masz lat. Lepiej calakowac assassiny co nie. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Stunik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dziś tylko jeden zakup, ale dla mnie wart więcej niż te wszystkie nowości od Ubi. Najwyższa kultura konsolowości? /10 i znaczek jakości #WyższaKulturaKlaperstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 jak dobre to zaklepuje Hardcorowe. Ciezkie walki, trzeba duzo kombinowac i myslec, z tego co wiem nie ma save podczas walk ani quick save a one moga trwac nawet 2h. Jeden falszywy ruch moze nas kosztowac zycie bo pulapka ukryta albo cos i trzeba od nowa zaczynac. Stara szkola w skrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nigdy w zadnej grze tego typu nie uzywalem save'a podczas walki. Dla mnie to zabija cala przyjemnosc z grania, atak, nie trafie, reload itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 A co robisz jak masz 90 minut gry za soba, prawie koniec i musisz wylaczyc konsole/wyjsc z domu/cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wciskasz pauze i modlisz się żeby prąd nie wysiadł/ktoś z domowników nie wyłączył. Te czasy gdy grało się w FF VII na PSX bez memory card... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nie miałem takiej sytuacji, wiem że to nie są gry na 15 minut i trzeba więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak ktoś chce kupić Natural Doctrine to jest fajna wersja na Vite w promocji na PSN.Tylko Vita, ta bez gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 A zapomnialbym. Przyszla drobna paczuszka z VGP + xblaze od kolegi zakupiony. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Flower sun and rain moglem tanio kiedys wyrwac, ale jakos grafika mnie odrzucila ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Koso w ekstrimie pisał kiedyś że przeszedł całego Tomb Raider bez memorki. Ja skończyłem wszystkie scenariusze w RE2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 100% W Toy Story 2 bez memorki, skończone Crashe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 A co robisz jak masz 90 minut gry za soba, prawie koniec i musisz wylaczyc konsole/wyjsc z domu/cokolwiek? Pomyśl jak się czuję gdy gram w Europę Universalis, 10-15 godzin włożone w daną rozgrywkę i przeje.bię jakąś wojnę na tyle, że nie warto dalej grać, jako że nie gram z wczytywaniem to dopiero to jest ból Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja za dzieciaka HP1 na PSone prawie całego przeszedłem bez memorki. Doszedłem do Zakazanego Lasu, czyli prawie końcówka gry, młody wtedy byłem, z 10 lat miałem, bardzo wolno mi szło, cały dzień przed TV... I wiecie co? Jako, że mieszkałem wówczas na wsi to po prostu... wyłączyli nam prąd. Na parę minut. Płakałem. Bardzo . Tydzień później wujek mi kupił memorkę :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Taki wujek to rozumiem. Uwielbiam te wszystkie opowieści o memorkach, są takie true HC Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Najlepsze było zapisywanie na kartce kodów otrzymanych po przejściu etapów gry na pegasusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nie, najlepsze bylo zapisywanie na kartce JAPOŃSKICH kodów do Samurai Ninja Pizza Cats, przerysowywanie tych wszystkich znaczkow zeby nastepnego dnia zaczac od danej mapy. Nie bylo wtedy internetow, print screenow, smartfonow, ołówek, kartka i stary 30 calowy wielki jak tir telewizor kineskopowy oraz nadgryziony kabel od anteny, przez co ruszanie pegazusem sprawialo ze robily sie paski lub znieksztalcony obraz. Do tego jak ktos w domu podskoczyl i walnal w ziemie to pegasus sie resetowal. Lubili mnie tak wkurzac jak gralem w Battletoads i daleko zachodzilem, gram sobie gram a brat cioteczny HOP SIUP SZAMBALA i napieprzanko na piesci. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Nie, najlepsze bylo zapisywanie na kartce JAPOŃSKICH kodów do Samurai Ninja Pizza Cats, przerysowywanie tych wszystkich znaczkow zeby nastepnego dnia zaczac od danej mapy. Nie bylo wtedy internetow, print screenow, smartfonow, ołówek, kartka i stary 30 calowy wielki jak tir telewizor kineskopowy oraz nadgryziony kabel od anteny, przez co ruszanie pegazusem sprawialo ze robily sie paski lub znieksztalcony obraz. Do tego jak ktos w domu podskoczyl i walnal w ziemie to pegasus sie resetowal. Lubili mnie tak wkurzac jak gralem w Battletoads i daleko zachodzilem, gram sobie gram a brat cioteczny HOP SIUP SZAMBALA i napieprzanko na piesci. To samo, tylko w jeszcze częstszym wydaniu serwował mi kaseciak do c64. Musiała być absolutna cisza i siedzenie w bezruchu bo inaczej dupa z grania. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Dark_Pharmacist 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pizza Cats Pamiętam szczególnie dwie awarie z prądem. Pierwsza spaliła mi pegaza w zamku doktorka w megaman 3, a druga zniszczyła marzenia o ukończeniu adventure island 3 przed samym końcem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Paczka dotarła wczoraj, ale dopiero dziś miałem chwilę na spokojne pootwieranie. Srebrna nówka ze stajni wąsatego hydraulika 29 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 NÓWKA? :O ZA ILE Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Ożeszty! GameCube! Komplet nówka! Dam tysiąćpińscet plusików!!! Srebrny? Wygląda jak biały, hmm Edytowane 2 Grudnia 2014 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi